Konfigurere personlige samarbeidspartnerkoblinger for tilpassede butikkfronter i Collabs-appen

Med Collabs-appen kan du bruke personlige samarbeidspartnerkoblinger, som mystore.com/sammy, som automatisk legger til rabattkoder i kassen. Hvis du bruker en tilpasset butikkfront må du oppfylle følgende krav for å bruke personlige samarbeidspartnerkoblinger:

• sende sidevisningshendelser til Shopify.
  • håndtere URL-omdirigeringer.
  • administrere /discount-ruten effektivt for automatisk bruk av rabattkoder.

Hvis butikkfronten ikke oppfyller disse kravene, må du fullføre instruksjonene på denne siden.

Sende sidevisningshendelser

Collabs-appen bruker samme sporingsdata som Shopify-administrator, så den tilpassede butikkfronten må sende Shopify-analyse. Se Hydrogen-dokumentasjonen for å sende analyse til Shopify.

Kontroller at analyse sendes til Shopify

Når du har sendt analyse til Shopify kan du kontrollere at det fungerer ved å se sammendraget for bestillingskonverteringer.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.

2. Klikk på hvilken som helst bestilling.

3. Klikk på Vis konverteringsdetaljer i seksjonen Konverteringssammendrag.

4. Kontroller at kundens reise startet i den tilpassede butikkfronten.

Håndtering av URL-omdirigeringer

Collabs-appen bruker URL-omdirigeringer fra nettbutikken til å opprette personlige koblinger. Du finner en liste over URL-omdirigeringer fra Shopify-administrator ved å gå til Nettbutikk > Navigasjon > Vis URL-omdirigeringer.

Du må bruke den innebygde Hydrogen-funksjonen storefrontRedirect utility til å håndtere URL-omdirigeringer på riktig måte.

Kontroller at URL-omdirigeringer fungerer

For å bekrefte at den tilpassede butikkfronten håndterer URL-omdirigeringer, kan du åpne en hvilken som helst URL-omdirigeringsbane i den tilpassede butikkfronten, og kontrollere at URL-adressen omdirigerer til riktig sted.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Navigasjon.
  2. Klikk på Vis URL-omdirigeringer.
  3. Åpne en hvilken som helst URL-omdirigeringsbane i den tilpassede butikkfronten.
  4. Kontroller at URL-omdirigerer til riktig sted.

Håndtere /discount-ruten

Collabs-appen bruker /discount-ruten til å legge til rabattkoder for kunder automatisk.

Du kan bruke dette eksempelet på implementering av rabattruten fra Hydrogen-malen til å konfigurere og håndtere /discount-ruten.

Kontroller at /discount-ruten håndteres riktig

1. Gå til mystore.com/discount/test-discount?redirect=/&dt_id=0.
  2. Kontroller at du blir omdirigert til mystore.com/?dt_id=0.
  3. Start en betaling og kontroller at rabattkoden test-discount legges til i kassen.

Endre domene for samarbeidspartnerkoblinger

Når du oppfyller kravene for å konfigurere personlige samarbeidspartnerkoblinger i den tilpassede butikkfronten, kan du endre domenet for samarbeidspartnerkoblinger.

Når du har oppdatert domene vil alle eksisterende samarbeidspartnerkoblinger oppdateres, og alle nye samarbeidspartnerkoblinger opprettes med det nye domenet.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Shopify Collabs.
  3. Klikk Åpne app.

4. Gå til Innstillinger > Samarbeidspartnere.

5. Legg til det tilpassede butikkfrontdomenet i seksjonen Butikkfrontdomene.

6. Velg Personlige koblinger i seksjonen Personalisering av koblinger.

7. Klikk på Lagre.