Opsætning af personlige affiliate-links til tilpassede butikslayout i Collabs-appen

Med Collabs-appen kan du bruge personlige affiliate-links, såsom mystore.com/sammy, der automatisk anvender rabatkoder ved betaling. Hvis du bruger en tilpasset butiksfacade, skal du opfylde følgende krav for at bruge personlige affiliate-links:

• sende sidevisningshændelser til Shopify.
  • håndtere webadresse-omdirigeringer.
  • administrere ruten /discount effektivt for automatisk anvendelse af rabatkoder.

Hvis din butiksfacade ikke opfylder disse krav, skal du følge vejledningen, der er beskrevet på denne side.

Afsendelse af sidevisningshændelser

Collabs-appen bruger de samme sporingsdata som Shopify-administratoren, så din tilpassede butiksfacade skal sende Shopify-analyser. Du kan læse mere om at sende analyser til Shopify i Hydrogen-dokumentationen.

Bekræft, at analyser sendes til Shopify

Når du har sendt analyser til Shopify, kan du bekræfte, at de fungerer, ved at kontrollere ordrens konverteringsoversigt.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på en vilkårlig ordre.

3. I afsnittet Konverteringsoversigt klikker du på Vis konverteringsoplysninger.

4. Sørg for, at kundens rejse startede på din tilpassede butiksfacade.

Håndtering af webadresse-omdirigeringer

Collabs-appen bruger din webshops webadresse-omdirigeringer til at oprette personlige links.Du kan finde en liste over dine webadresse-omdirigeringer i din Shopify-administrator ved at gå til Webshop > Navigation > Se webadresse-omdirigeringer.

Du skal bruge Hydrogens indbyggede funktion storefrontRedirect utility til at håndtere webadresse-omdirigeringer korrekt.

Bekræft, at webadresse-omdirigeringer fungerer

For at bekræfte, at din tilpassede butiksfacade kan håndtere webadresse-omdirigeringer, kan du åbne en hvilken som helst sti til webadresse-omdirigering i din tilpassede butiksfacade og derefter bekræfte, at webadressen omdirigerer til den rigtige lokation.

Trin:

1. Gå til Webshop > Navigation i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Se webadresse-omdirigeringer.
  3. Åbn en hvilken som helst webadresse-omdirigeringssti i din tilpassede butiksfacade.
  4. Bekræft, at webadressen omdirigerer til den rigtige lokation.

Håndtering af /discount-ruten

Collabs-appen bruger ruten /discount til automatisk at anvende rabatkoder for kunderne.

Du kan bruge dette eksempel på implementering af en rabatrute fra Hydrogen-skabelonen til at opsætte og håndtere ruten /discount.

Bekræft, at ruten /rabat håndteres korrekt

1. Gå til mystore.com/discount/test-discount?redirect=/&dt_id=0.
  2. Bekræft, at du bliver omdirigeret til mystore.com/?dt_id=0.
  3. Påbegynd en betaling, og bekræft, at betalingen har anvendt rabatkoden test-discount.

Skift domæne for affiliate-links

Når du opfylder kravene til at opsætte personlige affiliate-links til din tilpassede butiksfacade, kan du ændre domænet for dine affiliate-links.

Når du opdaterer domænet, opdateres alle eksisterende affiliate-links, og alle nye affiliate-links oprettes med det nye domæne.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Collabs.

3. Klik på Åbn app.

4. Gå til Indstillinger > Affiliates.

5. Tilføj dit tilpassede butiksfacadedomæne i afsnittet Butiksfacadedomæne.

6. I afsnittet til tilpasning af links vælger du personlige links.

7. Klik på Gem.