Shopify Collabs til skabere

Shopify Collabs er en app til brandsamarbejde, som giver dig mulighed for at sende ansøgninger og administrere samarbejder med brands. Du kan sende ansøgninger til forskellige fællesskabsprogrammer og samarbejde med brands om at promovere produkter og brands til dine målgrupper. Hvis du bruger Shopify Collabs, kan du gennemgå dine brandpartnere (eller “samarbejdspartnere”), acceptere gaver eller rabatkoder fra brands, spore dit affiliate-salg og modtage betaling fra brands.