Opsætning af markedsføringskampagner

Markedsføringskampagner er definerede sæt af aktiviteter, der promoverer et produkt eller salg i en bestemt tidsperiode gennem markedsføringskanaler som betalt reklame, sociale medier og e-mailkampagner. Du kan bruge markedsføringskampagner til at generere brand-opmærksomhed og skabe konverteringer.

En af de mest almindelige typer af onlinemarkedsføringskampagner bruger annoncering via platforme som Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads eller Pinterest Promoted Pins. Du kan oprette markedsføringskampagner til Google Ads og Facebook Ads fra siden Markedsføring i din Shopify-administrator.

Bemærk! Sørg for, at du angiver et budget, før du konfigurerer markedsføringskampagner med betalte annoncer.

In this section