Sådan bruger du Shopify Email til at oprette e-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring kan skabe vækst i din virksomhed og opbygge relationer til dine kunder. At sende nyhedsbreve til kunder, der tilmelder sig din adresseliste, er en fantastisk måde at fortælle dem om nye produkter og kommende udsalg.

Du kan bruge Shopify Email til at oprette e-mailmarkedsføringskampagner og sende dem fra Shopify. Du kan designe dine e-mails, så de matcher dit brand, og linke direkte til produkter, som du gerne vil dele med dine kunder.

På nuværende tidspunkt er Shopify Email gratis for personer med tidlig adgang. I fremtiden vil alle Shopify-butikker kunne benytte sig af billige abonnementer.

Det er gratis at bruge Shopify Email indtil 1. oktober 2020. Derefter kan du stadig sende op til 2.500 e-mails pr. måned gratis. Hvis du overstiger de 2.500 e-mails, bliver du opkrævet 1 USD for hver 1.000 e-mails, der sendes.

Shopify Email giver dig mulighed for at sende fem e-mailkampagner pr. uge, hvilket nulstilles hver syvende dag til midnat (UTC). I øjeblikket kan du også sende e-mails til op til 20.000 abonnenter ad gangen. Hvis du har mere end 20.000 abonnenter, kan du oprette kundegrupper for at målrette mod bestemte abonnenter i bestemte kampagner eller opdele din liste i mindre grupper.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Få mere at vide om, hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed med e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.