Brug af Shopify Email til e-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring kan skabe vækst i din virksomhed og opbygge relationer til dine kunder. At sende nyhedsbreve til kunder, der tilmelder sig din adresseliste, er en fantastisk måde at fortælle dem om nye produkter og kommende udsalg.

Du kan bruge Shopify Email til at oprette e-mailmarkedsføringskampagner og sende dem fra Shopify. Du kan designe dine e-mails, så de matcher dit brand, og linke direkte til produkter, som du gerne vil dele med dine kunder.

Shopify Email giver dig mulighed for at sende fem e-mailkampagner pr. uge hvilket nulstilles hver syvende dag ved midnat (UTC). I øjeblikket kan du også sende e-mails til op til 40.000 abonnenter ad gangen. Hvis du har mere end 40.000 abonnenter, kan du oprette kundegrupper for at målrette specifikke abonnenter i bestemte kampagner eller opdele din liste i mindre grupper.

Fra og med den 1. oktober 2020 kan shopejere sende lige så mange e-mailaktiviteter, de vil. Alle shopejere med et betalt Shopify-abonnement kan sende 2.500 gratis e-mails i løbet af en måned. E-mails tælles efter hver individuel e-mailadresse, som en e-mailaktivitet sendes til. Hvis du f.eks. sender 1 kampagnemail til 800 abonnenter, tæller dette som 800 e-mails. Du kan ikke overføre ubrugte e-mails til andre måneder. Du kan sende flere end de 2.500 gratis e-mails til en pris på 0,001 USD pr. yderligere e-mail. Hvis du f.eks. sender 1.000 yderligere e-mails, vil dette koste 1 USD. Du faktureres ikke for yderligere e-mails, før prisen når 0,05 USD. Der er ingen yderligere abonnementsordning, og Shopify-abonnement opkræver dig kun for det, du sender.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Få mere at vide om, hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed med e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.