Brug af Shopify Email til e-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring kan skabe vækst i din virksomhed og opbygge relationer til dine kunder. At sende nyhedsbreve til kunder, der tilmelder sig din adresseliste, er en fantastisk måde at fortælle dem om nye produkter og kommende udsalg.

Du kan bruge Shopify Email til at oprette e-mailmarkedsføringskampagner og sende dem fra Shopify. Du kan designe dine mails, så de matcher dit brand, og linke direkte til produkter, som du gerne vil dele med dine kunder.

Shopify Email giver dig mulighed for at sende op til fem kampagneaktiviteter om ugen, som nulstilles hver syvende dag ved midnat (UTC). Hver aktivitet giver dig mulighed for at sende en mail til op til 40.000 abonnenter pr. kampagne. Hvis du har mere end 40.000 abonnenter, kan du oprette kundegrupper for at målrette specifikke abonnenter i bestemte kampagner eller opdele din liste i mindre grupper.

Fra og med den 1. oktober 2020 kan alle shopejere med et betalt Shopify-abonnement sende 2.500 gratis mails i løbet af en måned. Mails tælles efter hver individuel mailadresse, som en mailaktivitet sendes til. Hvis du f.eks. sender en kampagnemail til 800 abonnenter, tæller dette som 800 mails og én aktivitet. Du kan ikke overføre ubrugte mails til den følgende måned. Du kan sende flere end de 2.500 gratis mails til en pris på 0,001 USD pr. yderligere mail. Hvis du f.eks. sender 1.000 yderligere mails, vil dette koste 1 USD. Du faktureres ikke for yderligere mails, før prisen når 0,05 USD. Der er ingen yderligere abonnementsordning, og Shopify Email debiterer dig kun for det, du sender.

Du kan finde Shopify Email i Marketing-sektionen i din Shopify-administrator. Klik på Opret kampagne > Shopify Email

Installer Shopify Email

1. Gå til siden Shopify Email.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Få mere at vide om, hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed med e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.