Shopify Emailin käyttäminen sähköpostitse tapahtuvaan markkinointiin

Sähköpostimarkkinointi voi auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa ja asiakassuhteiden luomisessa. Uutiskirjeiden lähettäminen postituslistalle rekisteröityneille asiakkaille on mainio tapa kertoa heille uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä.

Shopify- sähköpostin avulla voit luoda sähköpostimarkkinointikampanjoita ja lähettää ne Shopifysta. Voit muotoilla sähköpostisi vastaamaan brändiäsi ja linkittää ne suoraan tuotteisiin ja jakaa ne näin asiakkaiden kanssa.

Shopify Email on vapaasti käytettävissä 1.10.2020 asti. Tämän päivämäärän jälkeen voit vielä lähettää maksutta 2 500 sähköpostiviestiä kuukaudessa. Kun 2 500 viestin raja on ylittynyt, sinulta veloitetaan 1 USD jokaisesta 1 000 lähetetystä viestistä.

Shopify Email -palvelun kautta voit lähettää viikossa viisi sähköpostikampanjaa, jotka nollautuvat seitsemän päivän välein keskiyöllä UTC-aikaa. Tällä hetkellä voit lähettää sähköpostiviestejä jopa 40 000 tilaajalle kerralla. Jos sinulla on yli 40 000 tilaajaa, voit luoda asiakasryhmiä, joihin voit kohdistaa heille kohdennettuja kampanjoita tai jakaa asiakkaasi pienempiin ryhmiin.

Löydät Shopify Emailin Shopify-ylläpitäjäsi Markkinointi-osiosta. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

Shopify Emailin asentaminen

1. Siirry Shopify Email -sovelluksen sivulle.
  2. klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Lisätietoja liiketoimintasi kasvattamista sähköpostimarkkinoinnin avulla saat Shopify-blogista.