Shopify Emailin käyttäminen sähköpostitse tapahtuvaan markkinointiin

Sähköpostimarkkinointi voi auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa ja asiakassuhteiden luomisessa. Uutiskirjeiden lähettäminen postituslistalle rekisteröityneille asiakkaille on mainio tapa kertoa heille uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä.

Shopify- sähköpostin avulla voit luoda sähköpostimarkkinointikampanjoita ja lähettää ne Shopifysta. Voit muotoilla sähköpostisi vastaamaan brändiäsi ja linkittää ne suoraan tuotteisiin ja jakaa ne näin asiakkaiden kanssa.

Shopify Email -palvelun kautta voit lähettää viikossa viisi sähköpostikampanjaa, jotka nollautuvat seitsemän päivän välein keskiyöllä UTC-aikaa. Tällä hetkellä voit lähettää sähköpostiviestejä jopa 40 000 tilaajalle kerralla. Jos sinulla on yli 40 000 tilaajaa, voit luoda asiakasryhmiä, joihin voit kohdistaa heille kohdennettuja kampanjoita tai jakaa asiakkaasi pienempiin ryhmiin.

Alkaen 1. lokakuuta 2020 kauppiaat voivat lähettää niin monta sähköpostia kuin he haluavat, ja kaikki kauppiaat, joilla on maksullinen Shopify-sopimus, saavat 2 500 ilmaista sähköpostia lähetettäväksi aina kuukauden alussa. Sähköpostit lasketaan niiden yksittäisten sähköpostiosoitteiden perusteella, joihin sähköposteja on lähetetty. Esimerkiksi yhden mainossähköpostin lähettäminen 800 tilaajalle lasketaan 800 sähköpostiksi. Käyttämättömät sähköpostit eivät siirry seuraavalle kuukaudelle. Jos lähettämiesi sähköpostien määrä ylittää 2 500 ilmaisen sähköpostin rajan, voit lähettää useampia sähköposteja hintaan 1 $/1 000 lähetettyä sähköpostiviestiä. Lisätilaussopimusta ei ole olemassa, ja Shopify Email veloittaa sinulta vain lähettämistäsi viesteistä.

Löydät Shopify Emailin Shopify-ylläpitäjäsi Markkinointi-osiosta. Klikkaa Luo kampanja > Shopify Email.

Shopify Emailin asentaminen

1. Siirry Shopify Email -sovelluksen sivulle.
  2. Klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tiliisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Lisätietoja liiketoimintasi kasvattamista sähköpostimarkkinoinnin avulla saat Shopify-blogista.