Forms-sovellus

Forms-sovelluksen avulla voit olla yhteydessä verkkokauppasi asiakkaisiin ja kasvattaa sähköpostilistaasi. Forms-sovelluksen avulla voit luoda useita lomakkeita markkinointisähköpostin tilaajien luettelon rakentamiseksi, tukkukauppiaiden hyväksymisen ja verkkokaupan kävijöiden rakentamiseksi. Voit mukauttaa lomaketta määrittääksesi, mitä tietoja se kerää ja miten se näkyy kaupassasi.

Voit myös lisätä lomakkeeseen uuden tai nykyisen alennuslomakkeen, jolla voit kannustaa asiakkaita rekisteröitymään sähköpostimarkkinointiin. Kun olet luonut lomakkeen, voit tarkastella analytiikkaa, linkittyä automaatioon ja luoda asiakassegmenttejä.

Forms-sovellus näyttää lomakkeet verkkokaupassasi ja integroituu automaattisesti Shop-sovellukseen. Asiakkaat, jotka käyttävät Shop-sovellusta, voivat automaattisesti käyttää alennuskoodeja, jotka he ovat saaneet täyttämällä lomakkeen kassalla.