Shopify-yhteistyöt

Shopify Collabs auttaa kauppiaita ja sisällöntuottajia muodostamaan yhteyden markkinapaikkatyylistä sovellusta käyttämällä. Yritykset voivat tehdä yhteistyötä sisällöntuottajien, vaikuttajien ja kumppanien kanssa liiketoimintansa kasvattamiseksi. Sisällöntuottajat voivat hakeutua Shopify Collabs -yrityskumppaneiksi. Kauppiaat voivat hallinnoida kumppanuusohjelmiaan, lähettää lahja- tai alennuskoodeja yhteisöilleen, seurata kumppanimyyntiä ja lähettää ja tallentaa maksuja kumppaneilleen.

Lue lisää Shopify Collabs -palvelusta ja sen tuomista hyödyistä sinulle tai yrityksellesi.Jos olet sisällöntuottaja, klikkaa Tekijä. Jos olet kauppias, klikkaa Kauppias.