Använd Shopify Email för e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring kan hjälpa dig att bygga upp relationer med dina kunder och få din verksamhet att växa. Att skicka nyhetsbrev till kunder som registrerar sig på din e-postlista är ett bra sätt att låta dem veta mer om nya produkter och kommande försäljning.

Du kan använda Shopify Email för att skapa marknadsföringskampanjer via e-postmeddelanden och skicka dessa från Shopify. Du kan utforma dina e-postmeddelanden för att matcha ditt varumärke och länka direkt till produkter för att dela dem med dina kunder.

Shopify Email kan användas fram till 1 oktober 2020. Efter det kan du fortfarande skicka totalt 2 500 e-postmeddelanden gratis per månad. Om du passerar gränsen på 2 500 kommer du debiteras 1 USD per 1 000 skickade e-postmeddelanden.

Shopify Email gör det möjligt för dig att skicka fem e-postkampanjer per vecka som återställs var sjunde dag vid midnatt UTC. Du kan även för närvarande skicka e-postmeddelande till upp till 40 000 prenumeranter i taget. Om du har fler än 40 000 prenumeranter kan du skapa kundgrupper för att komma åt specifika prenumeranter med specifika kampanjer eller för att dela upp din lista i mindre grupper.

Du hittar Shopify Email i marknadsföringsavsnittet i din shopify-administratör. Klicka Skapa kampanj > Shopify Email.

Installera Shopify Email

1. Gå till Shopify Email appsidan.
  2. Klicka på Lägg till app. Om du inte är inloggad på ditt Shopify-konto, blir du uppmanad att logga in.
  3. Klicka på Installera app.

Lär dig mer om hur du kan få ditt företag att växa med e-postmarknadsföring på Shopify-bloggen.