Pixels og kundehændelser

Du kan tilføje og administrere pixels i afsnittet Kundehændelser i din Shopify-administrator. Kundehændelser er handlinger, som dine kunder tager, og som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine kunder interagerer med din virksomhed. Disse handlinger spores med pixels, som er JavaScript-kodestykker, der er indsat i din butiks kode. Tredjepartstjenester, der er integreret med din butik, bruger de data om kundehændelser, som de indsamler ved hjælp af pixels, til at optimere dine markedsføringsautomatiseringer og -analyser.

Shopify pixel-manager giver dig mulighed for at administrere og tilføje pixels, der sporer kundehændelser på klientsiden. Hændelser på klientsiden er handlinger, der foregår i kundens browser, f.eks. hvis du klikker på et link eller føjer et produkt til en indkøbskurv. Tidligere kunne shopejere tilføje JavaScript-kodestykker manuelt flere steder i deres webshop: i onlineindstillinger, i scripts til betaling og i apps. Disse scripts blev normalt ikke kvalitetskontrolleret og var tidskrævende at administrere. Med pixel-manageren gemmes dine scripts i et enkelt administrationsværktøj og kører i et sandkassemiljø, hvilket giver et ekstra lag sikkerhed for din webshop og dine kunder.

Pixels kan føjes til din webshop på to måder: via app-pixels, som installeres via markedsførings- og dataindsamlingsapps, og tilpassede pixels, som kan tilføjes manuelt af en udvikler i pixels-manageren.