App-pixels

App-pixels er scripts, der installeres som en del af en tredjepartsapp eller salgskanal. Disse pixels er oprettet af app-ejeren og er sat op til at bruge et strengt miljø i din butik. Det isolerede miljø, der kaldes en sandkasse, bruger Shopify-kontrollerede API'er til at indsamle eller hente data. Det reducerer den overordnede indvirkning på dit websites ydeevne, sikkerhed og databeskyttelse.

Shopify føjer kun apps til siden Kundehændelser, som bruger Shopify Web Pixels API'en.Shopify Web Pixels API er den officielt understøttede måde at integrere webpixels på.Apps, der bruger Shopify Web Pixels API'en, tilbyder de mest sikre, pålidelige og effektive pixels.En app skal installeres og derefter sættes op til at konfigurere en pixel.

Når du installerer en app med app-pixels, er det dit ansvar at vide, hvilke oplysninger disse pixels indsamler, og at opsætte de relevante værktøjer til at få kundernes samtykke, inden den faktiske indsamling.

Administration af app-pixels

De installerede app-pixels er angivet på siden Kundehændelser i din Shopify-administrator. Klik på fanen App-pixels for at se de app-pixels, der er installeret på dit website.

Klik på navnet på app-pixelen for at indlæse siden med oplysninger for appen.

Du kan se de tilladelser, som en app eller salgskanal har i din butik. Klik på knappen ... i pixelmanageren, og vælg Se tilladelser. Der vises en komplet liste over, hvad appen eller salgskanalen har adgang til, og hvad appen eller salgskanalen kan gøre i din butik.

Overførsel af data for app-pixels

Data for app-pixels kan overføres ved hjælp af web- og serverpixels.

Webpixels overfører kundehændelser via browseren til appejeren. Dette er standardmetoden, som de fleste pixels anvender til overførsel af oplysninger.

Serverpixels overfører kundehændelser via en server til appejeren. Visse appejere har adgang til serverpixels. Du kan kontakt appejeren for at få at vide, om han eller hun har adgang til serverpixels.

Serverpixels har følgende fordele:

• Serverpixels kan øge antallet af kundehændelser, herunder betalingshændelser, som overføres til appejere via en server i stedet for et mellem som f.eks. en internetbrowser.
  • Serverpixels kan øge antallet af hændelser, der har tilknyttet identifikation fra din butik, f.eks. en mailadresse.

Når du parrer serverpixels med webpixels, sikrer det, at det maksimale antal kundehændelser ankommer til deres destination.