App-pixels

App-pixels er scripts, der installeres som en del af en tredjepartsapp eller salgskanal. Disse pixels er oprettet af app-ejeren og er konfigureret til at bruge et strengt miljø i din butik. Det isolerede miljø, der kaldes en sandkasse, bruger Shopify-kontrollerede API'er til at indsamle eller hente data. Det reducerer den overordnede indvirkning på dit websites ydeevne, sikkerhed og databeskyttelse.

Når du installerer en app med app-pixels, er det dit ansvar at vide, hvilke oplysninger disse pixels indsamler, og at konfigurere de relevante værktøjer til at få kundernes samtykke, inden den faktiske indsamling.

Administration af app-pixels

De installerede app-pixels er angivet i området Kundehændelser i din Shopify-administrator. Klik på fanen App-pixels for at se de app-pixels, der er installeret på dit website.

Klik på navnet på app-pixelen for at indlæse siden med oplysninger for appen.

Du kan se de tilladelser, som en app eller salgskanal har i din butik. Klik på knappen ... i pixelmanageren, og vælg Se tilladelser. Der vises en komplet liste over, hvad appen eller salgskanalen har adgang til, og hvad appen eller salgskanalen kan gøre i din butik.