Tilpassede pixels

Du kan tilføje tilpassede pixels for at styrke markedsføring og analytisk indblik. Pixels kan måle kampagneresultater, spore konverteringer og automatisk opbygge målgrupper baseret på adfærd. Disse oplysninger bruges af tredjepartsapps til at afgøre, hvilke annoncer der er relevante for dine kunder.

Der kan tilføjes tilpassede pixels, hvis den tjeneste, du indsamler kundedata for, ikke har en eksisterende app.

Inden du begynder

Gennemgå følgende oplysninger, før du tilføjer en tilpasset pixel, for at sikre, at du forstår, hvordan du konfigurerer din pixel: