Pixels-oversigt

Pixels er JavaScript-kodestykker, der kører i din webshop eller betalingsprocessen i din butik, og som administreres via afsnittet Kundehændelser i din Shopify-administrator. Pixels indsamler og videregiver adfærdsbestemte kundedata til markedsføring, annoncering og rapportering.

Shopify pixel-manager giver dig mulighed for at administrere al din eventsporing på ét sted. Når der installeres en ny app, føjes app-pixels automatisk til din pixel-manager. Du kan også tilføje tilpassede pixels, som indsamler kundedata på din butiksfacade, i betalingsprocessen og på ordrestatussiden fra pixel-manageren. Data, der registreres med pixels, giver tredjepartstjenester, der er integreret med din butik, mulighed for at optimere markedsføring og analyser.

Sandkasse

Shopify bruger en sikker sandkasse til pixels. En sandkasse er et miljø, der tillader dig at køre scripts uden at påvirke resten af din webshop. En sandkasse pixel har frihed til at køre hvor som helst på dit website, men er begrænset til de data, der er gjort tilgængelige i sandkasse. Denne sandkasse sikrer, at alle pixels, der er installeret eller oprettet i pixelmanageren, ikke kan indsamle eller hente data uden for pixelens angivne hensigt. Dette ville normalt udgøre en sikkerhedsrisiko.

Der er to typer sandkasse til pixels:

• App-pixels indlæses i et sandkassemiljø, der er Strict. Disse pixels indlæses i en webmedarbejder og har kun adgang til specifikke data i henhold til Shopify Pixels API'en. Apppixel har begrænset adgang til din webshop og er den sikrere mulighed for at bruge pixels til at spore kundehændelser.

• Tilpassede pixels indlæses i et sandkassmiljø, der er Lax. Denne sandkasse indlæser scripts i en iframe og giver mulighed for en opsætning med traditionelle pixels, hvor et scriptelement indskydes på en side. Tilpassede pixels kan bruges, når tjenesten ikke har en app, der er fuldt integreret med Shopifys Pixels API, som bruger et sandkassemiljø, der er "strict".

Alle disse sandkassemiljøer tilbyder et ekstra lag sikkerhed til din webshop for at afbøde eventuelle risici. Du kan få flere oplysninger om de risici, der er forbundet med pixels, i dokumentationen til Risici.

App-pixels

App-pixels indlæses i et strict sandkassemiljø. Denne sandkasse indlæser scripts i et webmedarbejdermiljø, hvor Shopify leverer API'er, der giver adgang til specifikke egenskaber (læs/skriv cookies, foretag netværksanmodninger) og kræver, at partnere skal skrive helt ny SDK, som er specifik for Shopify.

Tilpassede pixels

Tilpassede pixels indlæses i et lax sandkassemiljø. Denne sandkasse indlæser scripts i en iframe og giver mulighed for en traditionel pixeloplevelse. Det er ikke alle pixels, der fungerer i dette miljø, da sandkassen er fuldstændig isoleret fra resten af dit website. En pixel, der er designet til at indsamle indhold eller prisoplysninger, kan f.eks. ikke se uden for sandkassen og kan ikke få adgang til uautoriserede oplysninger. Brug en tilpasset pixel, når den tjeneste, som du vil knytte til kundehændelser, ikke er fuldt integreret med Shopifys Pixels API.

Med enhver pixel skal du sørge for, at du forstår, hvad koden gør, før du kopierer den til din butik, og du skal kun bruge kode, der er udviklet af en troværdig kilde, for at undgå risici for din webshops ydeevne eller sikkerhed.