Shopify Collabs

Shopify Collabs hjælper shopejere og skabere med at kommunikere via en app i markedspladsstil. Virksomheder kan samarbejde med skabere, influencere og affiliates for at skabe vækst i deres virksomheder. Skabere kan ansøge om at blive affiliates af virksomheder, der bruger Shopify Collabs. Shopejere kan administrere deres affiliate-programmer, sende gaver eller rabatkoder til deres fællesskab, spore deres affiliate-salg samt sende og registrere betalinger til deres affiliates.

Få mere at vide om Shopify Collabs, og hvilke fordele det kan have for dig og din virksomhed. Klik på Skaber, hvis du er skaber. Klik på Shopejer, hvis du er shopejer.