Shopify Collabs

Shopify Collabs hjælper virksomheder og skabere med at få kontakt ved hjælp af en app i markedspladsstil.

Du kan få kontakt til skabere ved at sende direkte invitationer, dele øjeblikkelige kommissionstilbud i Collabs Network eller oprette en webshopside, som accepterer affiliate-ansøgninger. Du kan bruge Shopify Collabs til at sende gaver eller rabatkoder, spore affiliate-salg og sende betalinger til dine affiliates.

Skabere kan søge efter produkter for at oprette kommissionslinks eller ansøge om specifikke affiliate-programmer, der køres af forskellige virksomheder, som bruger Shopify Collabs.