Administrer dine tilpassede pixels

Du kan administrere dine tilpassede pixels i området Kundehændelser i Shopify-administratoren. Du skal oprette koden for din tilpassede pixel, inden du føjer en pixel til din Shopify-butik.

Tilføj en tilpasset pixel

Når du har oprettet koden for din tilpassede pixel, kan du føje den til din Shopify-butik.

Før du tilføjer en tilpasset pixel, skal du fjerne eller tilpasse alle eksisterende pixels for at sikre, at kundehændelser ikke tælles to gange. Eksisterende pixelkode skal fjernes manuelt fra et hvilket som helst sted, hvor den findes, f.eks. theme.liquid, checkout.liquid (kun Plus-shopejere) og Yderligere scripts i dine betalingsindstillinger.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Kundehændelser i din Shopify-administrator.
  2. Giv din pixel et unikt navn. Hvis du angiver navnet på en tilpasset pixel, som allerede findes, vil du blive bedt om at give din pixel et andet navn.
  3. Klik på Tilføj pixel for at åbne hændelseseditoren.
  4. Indsæt din tilpassede JavaScript-pixelkode i vinduet Kode.
  5. Klik på Gem for at gemme din tilpassede pixel. Hvis du er klar til at tilknytte din tilpassede pixel nu, kan du klikke på Tilknyt pixel for at at begynde at spore dine hændelser.

Tilknyt en tilpasset pixel

Når du har tilføjet en tilpasset pixel, skal du knytte pixelen til din butik, så den kan begynde at spore kundehændelser.

Trin:

1. Klik på Tilpassede pixels på siden Kundehændelser i Shopify-administratoren.
  2. Tilpassede pixels, der ikke er tilknyttet i øjeblikket, vises under overskriften Frakoblede pixels. Klik på Tilknyt på den relevante tilpassede pixellinje.
  3. Gennemgå Servicevilkår for Shopify. Klik på Tilknyt, hvis din pixel opfylder tjenestekravene.

Afbryd tilknytning til en tilpasset pixel

Hvis du vil stoppe med at spore de hændelser, som du tilføjede en tilpasset pixel for, skal du afbryde forbindelsen mellem pixelen og din webshop manuelt. Pixelen slettes ikke, når du frakobler den.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Kundehændelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpassede pixels.
  3. Klik på Fjern tilknytning på den tilpassede pixel, du vil fjerne tilknytningen til.

Slet en tilpasset pixel

Du kan slette tilpassede pixels, som du ikke længere har brug for. Sletning af en tilpasset pixel kan ikke fortrydes, så kontrollér, at du sletter den rigtige pixel.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Kundehændelser i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpassede pixels.
  3. Klik på knappen ... på den tilpassede pixellinje, du vil slette.
  4. Klik på Slet, og klik derefter på Slet i dialogboksen.

Test en tilpasset pixel

Hver tredjepartstjeneste har sin egen måde at teste, om en pixel er konfigureret korrekt. Følgende liste indeholder nogle af de almindelige Google Chrome-udvidelser til test af pixels:

Disse udvidelser understøttes ikke af Shopify. Kontakt udbyderen direkte, hvis du har brug for hjælp til en tredjepartsudvidelse.