Sådan administrerer du affiliates

I takt med at fællesskabet vokser, kan du tilbyde affiliate-programmer til dine aktive medlemmer. Når et medlem bliver til en affiliate, kan du spore konverteringer og salg, som medlemmerne af dit fællesskab genererer for dig. Der sendes et personligt tilpasset affiliate-link til medlemmet, når du har gjort vedkommende til en affiliate. Affiliates kan give dette link til deres målgrupper, og besøgende, der bruger dette link til at tilgå din butik, kan få rabat på dine produkter.

Når din affiliates målgruppe bruger vedkommendes affiliate-link, kan du spore følgende kundedata:

• Linkbesøg
  • Konverteringer
  • Salg i alt
  • Samlede refusioner

Administrer affiliates

Du skal have et aktivt medlem af dit fællesskab, før du kan oprette en affiliate. Ansøgere til fællesskabet skal godkendes og være aktive medlemmer, før de kan blive gjort til affiliates.

Opret nye affiliates

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Collabs.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Affiliates.

5. Klik på Tilføj affiliates.

6. Søg efter og vælg det medlem, du vil gøre til en affiliate, i vinduet Tilføj affiliate.

7. Klik på Næste: Vælg niveau.

8. Vælg et affiliate-niveau for medlemmet i rullemenuen Vælg et niveau.

9. Klik på Næste: Konfigurer link og kode.

10. Bekræft alle oplysninger om den nye affiliate, og klik derefter på Afslut og send tilbud.

Administrer affiliate-niveauer

Du kan oprette niveauinddelte affiliate-tilbud for medlemmer af dit fællesskab. Det betyder, at du kan tilbyde forskellige fordele til forskellige medlemmer af fællesskabet, hvis de er affiliates. Du kan ændre den kommission, du tilbyder dine affiliates, ud fra deres niveau. Du kan også tilbyde forskellige rabatter på produkter til forskellige affiliate-niveauer.

Opret et nyt affiliate-niveau

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Collabs.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Affiliates.

5. Gå til siden Affiliates, klik på rullemenuen Affiliates, og vælg derefter Niveauer.

6. Klik på Opret et niveau.

7. På siden Opret et nyt niveau kan du tilpasse det niveau, du vil tilbyde, herunder følgende detaljer:

8. Klik på Opret.

Rediger et affiliate-niveau

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Collabs.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Affiliates.

5. Klik på rullemenuen Affiliates på siden Affiliates, og vælg Niveauer.

6. Klik på Se ud for det niveau, du vil redigere.

7. Klik på Rediger på siden med niveauet.

8. Foretag de ønskede ændringer af affiliate-niveauet, herunder følgende detaljer:

9. Klik på Gem ændringer.

Slet et affiliate-niveau

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Collabs.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Affiliates.

5. Gå til siden Affiliates, klik på rullemenuen Affiliates, og vælg derefter Niveauer.

6. Klik på ... ud for det affiliate-niveau, du ønsker at slette.

7. Klik på Slet niveau.

8. Bekræft at du vil slette dette niveau, i det nye dialogvindue, og klik på OK.