Collabs Network

Collabs Network giver dig mulighed for at dele affiliate-kommission med bekræftede Collabs-skabere, hvilket kan øge salget med lave omkostninger.

Når du aktiverer Collabs Network, angiver du en kommissionssats for enten alle produkter eller på kollektionsniveau. Dette fremviser dine produkter for skaberne i deres opdagelsesoplevelse. Skabere kan søge efter produkter og automatisk generere affiliate-produktlinks uden at skulle godkendes.

Du kan også vælge at dele din ansøgningsside med skabere, så de kan ansøge om at få et tættere samarbejde med din virksomhed.

Du får besked, når en kunde foretager et køb via en skabers affiliate-link, og du kan administrere dine forhold med skaberne ved at knytte skabere til et af dine affiliate-niveauer.

Kvalificering til Collabs Network

Du skal opfylde følgende kvalificeringskriterier for at kunne deltage i Collabs Network:

• Du skal have fuldført din profil i Collabs.
  • Du må ikke drive en dropshipping-butik. Butikker, der bruger dropshipping, accepteres ikke i Collabs Network på nuværende tidspunkt.
  • Du skal føje mindst ét produkt og én pris i Collabs Network-indstillingerne.
  • Du skal opsætte automatiske betalinger. Collabs Network bruger kun automatiske udbetalinger.
  • Du skal have genereret salg for mindst 10.000 USD de seneste 12 måneder.

Collabs Network er i øjeblikket tilgængeligt i USA, Storbritannien og Canada. Hvis du tilmelder dig fra en anden lokation, placeres du på en venteliste, og din profil aktiveres, når lokationen bliver tilgængelig.

Deltag i Collabs Network

Hvis du er kvalificeret til at blive en del af Collabs Network, skal du anmode om at blive tilmeldt Collabs Network:

1. I Shopify Collabs-kontrolpanelet klikker du på Rediger profil i afsnittet Oversigt.
  2. På siden Profilindstillinger klikker du på Collabs Network i afsnittet Synlighed af profil.
  3. Sikr dig, at din butik overholder de aktuelle kvalificeringskriterier.
  4. Indtast dine ønskede affiliate-betalingspriser for Collabs Network-skabere.
  5. Valgfrit: Klik på Tilføj for at vælge at inkludere din nye affiliate-betalingsrate for alle dine produkter, eller begræns til specifikke kollektioner. Du kan også vælge forskellige rater for forskellige kollektioner eller produkter.
  6. Gennemgå ansvarsfraskrivelsen, og klik på Acceptér.
  7. Klik på Anmod om tilmeldelse.

Rediger Collabs Network-priser

Du kan ændre affiliate-betalingsraten for Collabs Network-skabere i indstillingerne for din Shopify Collabs-profil:

1. I Shopify Collabs-kontrolpanelet klikker du på Rediger profil i afsnittet Oversigt.
  2. Fra Synlighed af profil klikker du på Rediger i afsnittet Collabs Network.
  3. Rediger den kommissionssats, du vil ændre, på siden med Collabs-indstillinger.
  4. Klik på Gem.

Acceptér nye ansøgninger via Collabs Network

Du kan give skabere mulighed for at ansøge om at samarbejde med dit brand fra Collabs Network for at forbedre jeres affiliate-forhold. Skabere skal ansøge via din spørgeundersøgelse i forbindelse med ansøgning. Skabere fortsætter med at bruge dine Collabs Network-priser, indtil deres ansøgning er godkendt. Skaberadgang til dine Collabs Network-priser fjernes ikke, medmindre en skaber flyttes til et andet Collabs-niveau.

Trin:

1. I Shopify Collabs-kontrolpanelet klikker du på Rediger profil i afsnittet Oversigt.
  2. Fra Synlighed af profil klikker du på Rediger i afsnittet Collabs Network.
  3. Markér Giv skabere mulighed for at ansøge om andre samarbejdsmuligheder på siden med Collabs-indstillinger.
  4. Klik på Gem.

Forlad Collabs Network

Du kan afbryde din deltagelse i Collabs Network når som helst via indstillingerne for din Shopify Collabs-profil:

1. I Shopify Collabs-kontrolpanelet klikker du på Rediger profil i afsnittet Oversigt.
  2. Fra Synlighed af profil klikker du på Rediger i afsnittet Collabs Network.
  3. Fjern markeringen fra Vis profil på Collabs Network.