Collabs-nettverket

Med Collabs Network kan du dele samarbeidspartnerkommisjonen med bekreftede Collabs-skapere, som kan drive salg til en lav kostnad.

Når du aktiverer Collabs Network angir du en kommisjonssats for enten alle produkter eller på samlingsnivå, som viser produktene dine til skapere i deres oppdagelsesopplevelse. Skapere kan søke etter produkter, og automatisk generere samarbeidspartnerproduktkoblinger uten at de må godkjennes.

Du kan også velge å dele søknadssiden med skapere, slik at de kan søke til din bedrift for å styrke samarbeidsrelasjonen.

Du blir varslet når en kunde gjør et kjøp ved hjelp av en skapers samarbeidspartnerkobling, og du kan administrere tilknytningen til skapere ved å tilordne skapere til et av samarbeidspartnernivåene dine.

Kvalifisering for Collabs-nettverket

Du må oppfylle følgende kvalifikasjonskriterier for å bli med i Collabs-nettverket:

• Du må ha fullført profilen i Collabs.
  • Du kan ikke drive en direktefraktingsbutikk. Butikker som bruker direktefrakting godtas for øyeblikket ikke i Collabs-nettverket.
  • Du må legge til minst ett produkt og én pris i Collabs-nettverksinnstillingene.
  • Du må konfigurere automatiske betalinger. Collabs-nettverket bruker kun automatiske utbetalinger.
  • Du må ha generert minst 10 000 USD i salg i løpet av de siste 12 månedene.

Collabs-nettverket er for øyeblikket tilgjengelig i USA, Storbritannia og Canada. Hvis du søker om å delta fra et annet sted, settes du på en venteliste der profilen din aktiveres når din plassering blir tilgjengelig.

Bli med i Collabs Network

Hvis du er kvalifisert til å bli med i Collabs Network, må du sende en forespørsel om å bli med i Collabs Network:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Collabs Network i seksjonen Profilsynlighet på siden Profilinnstillinger.
  3. Kontroller at butikken oppfyller de gjeldende kvalifikasjonskriteriene.
  4. Angi din ønskede betalingssatsen for samarbeidspartnere i Collabs-nettverket.
  5. Valgfritt: Klikk på Legg til for å velge å inkludere den nye betalingssatsen for samarbeidspartnere på alle produkter, eller begrens det til bestemte samlinger. Du kan også velge ulike satser for ulike samlinger eller produkter.
  6. Gå gjennom ansvarsfraskrivelsen og klikk deretter på Godta.
  7. Klikk på Be om å delta.

Rediger satser for Collabs-nettverket

Du kan endre betalingssatsen for samarbeidspartnere for skapere i Collabs Network i profilinnstillingene for Shopify Collabs:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Rediger i Collabs Network-seksjonen fra Profilsynlighet.
  3. Endre kommisjonssatsen du vil endre på siden med Collabs-innstillinger.
  4. Klikk på Lagre.

Godta nye søknader gjennom Collabs-nettverket

Du kan la skapere søke om å samarbeide med merkevaren din fra Collabs Network for å forbedre samarbeidsrelasjonen. For å søke må skapere søke gjennom søknadsundersøkelsen. Skapere fortsetter å bruke Collabs Network-satsene inntil søknaden er godkjent. Skapertilgang til Collabs Network-satsene fjernes ikke med mindre en skaper flyttes til et annet Collabs-nivå.

Trinn:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Rediger i Collabs Network-seksjonen fra Profilsynlighet.
  3. Merk av for Tillat at skapere kan søke om andre samarbeidsmuligheter på siden med Collabs-innstillinger.
  4. Klikk på Lagre.

Forlat Collabs Network

Du kan når som helst avslutte deltakelsen i Collabs Network fra profilinnstillingene for Shopify Collabs:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Rediger i Collabs Network-seksjonen fra Profilsynlighet.
  3. Fjern merkingen av Vis profilen i Collabs-nettverket.