Shopify Collabs Discover

Discover-siden i Shopify Collabs-administrator viser deg bedrifter som ønsker å komme i kontakt med skapere. Du kan komme i kontakt med merkevarer som samsvarer med interessene dine. Du kan automatisk generere samarbeidskoblinger, se gjennom merkevarer og produkter, og søke om å samarbeide med merkevarer fra Discover-siden.

Når du er godkjent for Discover, blir du med i Shopify Collabs-nettverket og kan søke etter merkevarer du kan samarbeide med. Når du søker til merkevarer kan du se hvilke søknader som er aktive, og som venter på godkjenning fra en Shopify Collabs-administrator.

Krav

For å bruke Discover må du sikre at du oppfyller følgende krav:

• Du må ha en fullstendig Shopify Collabs-profil.
  • Du må ha minimum 1000 følgere på én enkelt sosial medieplattform. Du må for eksempel ha 1000 følgere på Instagram, ikke 500 følgere på Instagram og 500 følgere på Twitter.
  • Du må være lokalisert i USA, Canada eller Storbritannia.

Oppdag merkevarer

Hvis du er kvalifisert til å bruke Discover, kan du begynne å søke etter merkevarer du kan samarbeide med fra Discover-fanen:

1. Logg på skapersiden i Shopify Collabs.

2. Trykk på > Discover fra Shopify Collabs-administrator.

3. Discover-siden kan du bla for å finne merkevarer som leter etter skapere som passer med dine interesser.

Vekst i partnerskap

Du kan bruke Discover-fanen til å automatisk begynne å samarbeide med merkevarer, og promotere produkter til målgruppen. Du kan søke om å samarbeide tettere med merkevarer, og utvikle samarbeidspartnerrelasjonen.

Knytt kontakt med merkevarer

Med Shopify Collabs-nettverket kan du knytte kontakt med og automatisk generere samarbeidspartnerkoblinger med bestemte merkevarer fra Shopify Collabs Discover.

Hvis en merkevare er med i Shopify Collabs-nettverket, kan du automatisk generere en samarbeidspartnerkobling for å promotere produktet du har valgt.

Steg:

1. Klikk på Oppdag fra Shopify Collabs-administrator.

2. Søk etter produkter eller merkevarer du vil samarbeide med fra Discover-siden.

3. Klikk på merkevaren eller produktet du vil samarbeide med.

4. Hvis du har funnet en merkevare du vil samarbeide med, klikker du på Bla gjennom produkter for å se tilgjengelige produkter som merkevaren har tilgjengelig for et samarbeidsrelasjon.

5. Klikk på produktet du vil dele.

6. Klikk på Hent samarbeidspartnerkobling for å automatisk generere en samarbeidspartnerkobling du kan dele med publikummet ditt.

Søk hos merkevarer

Hvis du vil samarbeide med en bestemt merkevare, og utvide samarbeidsrelasjonen, kan du søke om å samarbeide med merkevaren og styrke samarbeidet, og samarbeidspartnerbelønninger.

Steg:

1. Klikk på Discover fra Shopify Collabs-administrator.

2. Velg merkevaren du vil søke om å samarbeide med på Discover-siden.

3. Klikk på Søk om å samarbeide fra merkevarens profil.

4. Fyll ut spørsmålene i søknaden på merkevarens søknadsside.

5. Når du har fylt ut alle de nødvendige spørsmålene i søknaden trykker du på Send søknad.

6. Når du har sendt inn søknaden sendes den til merkevaren for godkjenning.

7. Merkevaren vil vurdere søknaden din. Hvis de godkjenner søknaden din mottar du en e-postmelding.

Ukentlig søknadsgrense

Du kan søke til maksimalt 10 merkevarer hver uke. Hvis du sender det maksimale antallet søknader hver uke, kan du lagre merkevarer du kan komme tilbake til senere.

Den ukentlige søknadsgrensen tilbakestilles hver mandag. Du får tilsendt en e-postmelding når det er åpent for søknader igjen.

Administrer Collabs

Du har tilgang til alle aktive, ventende og inaktive samarbeid med merkevarer på Collabs-siden i Shopify Collabs-administrator. På Collabs-siden kan du se detaljer for hvert samarbeid du jobber med.

Steg:

1. Trykk på > Collabs fra Shopify Collabs-administrator.

2. Trykk på et av følgende alternativer for å se gjennom samarbeidene:

3. Finn samarbeidet du vil se gjennom og trykk på merkevarens navn.

4. Se gjennom detaljene for samarbeidet på Collabs-detaljsiden, inkludert gaver fra merkevaren, kommisjon og rabatter, samarbeidsprodukter, butikkobling og rabattkoder.

Gaver

Hvis en merkevare sender deg en gave, eller en tilleggsrabatt for et kjøp, finner du detaljene på Gaver-siden i Shopify Collabs-administrator.

Steg:

1. Trykk på > Gaver fra Shopify Collabs-administrator.

2. Valgfritt: Hvis du har flere gaver fra flere merkevarer oppført her kan du bruke rullegardinmenyen for å velge hvilken merkevares gaver du vil se gjennom.

3. Når du er klar til å innløse en av gavene de har sendt deg trykker du på Løs inn ved siden av gavens navn.

4. Trykk på Løs inn for gaven du ønsker på siden for gaveinnløsing.

5. Se gjennom produktdetaljene, kontaktinformasjon og leveringsadresse og trykk på Løs inn.

6. Gaven er nå innløst. Du kan se gjennom detaljene og spore gavens forsendelsesstatus i seksjonen InnløsningsstatusGaver-siden.