Shopify Collabs Discover

Når du er godkjent for tidlig tilgang til Shopify Collabs kan du søke etter merkevarer du vil søke hos og komme i kontakt med bedrifter som deler interessene dine. Når du søker hos merkevarer ser du hvilke søknader som er aktive, og hvilke som venter på godkjenning fra Shopify Collabs-administratoren.

Discover

Discover-siden i Shopify Collabs-administrator viser deg bedrifter som ønsker å knytte kontakt med skapere. Du kobles til merkevarer som har lignende interesser som i profilen din. Du kan søke om å jobbe med merkevarer fra Discover-siden.

Steg:

1. Logg på skapersiden i Shopify Collabs.

2. Trykk på > Discover fra Shopify Collabs-administrator.

3. Discover-siden kan du bla for å finne merkevarer som leter etter skapere som passer med dine interesser.

Søk hos merkevarer

Når du har opprettet kontoen får du en e-postmelding der du er godkjent for tidlig tilgang til Shopify Collabs. For å komme i kontakt med merkevarer kan du klikke på Utforsk merkevarer i e-postmeldingen du mottar.

Steg:

1. Trykk på navnet til en merkevare fra Discover-siden i Shopify Collabs for å åpne merkevareprofilen.

2. I merkevareprofilen kan du finne ut mer om merkevaren, og hvilke fordeler du får ved å samarbeide med merkevaren.

3. Hvis du er interessert i å samarbeide med merkevaren klikker du på Søk om samarbeid.

4. Fyll ut spørsmålene i søknaden på merkevarens søknadsside.

5. Når du har fylt ut alle de nødvendige spørsmålene i søknaden trykker du på Send søknad.

6. Når du har sendt inn søknaden sendes den til merkevaren for godkjenning.

7. Merkevaren vil vurdere søknaden din. Hvis de godkjenner søknaden din mottar du en e-postmelding.

Partnerskap

Du har tilgang til alle aktive, ventende og inaktive samarbeid med merkevarer på Partnerskap-siden i Shopify Collabs-administrator. På Partnerskap-siden kan du se gjennom detaljer for hvert av samarbeidene du jobber med.

Steg:

1. Trykk på > Partnerskap fra Shopify Collabs-administrator.

2. Trykk på et av følgende alternativer for å se gjennom samarbeidene:

3. Finn samarbeidet du vil se gjennom og trykk på merkevarens navn.

4. Se gjennom detaljene for samarbeidet på detaljsiden for partnerskapet, inkludert gaver fra merkevaren, kommisjon og rabatter, samarbeidsprodukter, butikkobling og rabattkoder.

Gaver

Hvis en merkevare sender deg en gave, eller en tilleggsrabatt for et kjøp, finner du detaljene på Gaver-siden i Shopify Collabs-administrator.

Steg:

1. Trykk på > Gaver fra Shopify Collabs-administrator.

2. Valgfritt: Hvis du har flere gaver fra flere merkevarer oppført her kan du bruke rullegardinmenyen for å velge hvilken merkevares gaver du vil se gjennom.

3. Når du er klar til å innløse en av gavene de har sendt deg trykker du på Løs inn ved siden av gavens navn.

4. Trykk på Løs inn for gaven du ønsker på siden for gaveinnløsing.

5. Se gjennom produktdetaljene, kontaktinformasjon og leveringsadresse og trykk på Løs inn.

6. Gaven er nå innløst. Du kan se gjennom detaljene og spore gavens forsendelsesstatus i seksjonen InnløsningsstatusGaver-siden.