Konfigurer Shopify Collabs

Med Shopify Collabs kan du bli med i et fellesskap av påvirkere, samarbeidspartnere og skapere som samarbeider med merkevarer. Du kan bruke Shopify Collabs til å søke hos merkevarer om å knytte kontakt og samarbeide. Konfigurer profilen din og knytt kontakt med merkevarer som samsvarer med innholdet og interessene dine.

På denne siden

Opprett konto

Før du kan begynne å knytte kontakt med merkevarer du vil samarbeide med (eller «collab») må du registrere deg for en konto.

Steg:

1. Klikk på Bli med i Shopify Collabs fra skapersiden i Shopify Collabs.
  2. Velg hvilken e-postleverandør du vil bruke for å opprette en konto for tilgang til Shopify Collabs. Hvis du for eksempel vil bruke Gmail til å opprette en konto velger du Gmail.
  3. Valgfritt: Hvis du allerede har en Shopify-konto kan du klikke på Logg på.
  4. Angi et passord for kontoen og klikk på Opprett Shopify-konto.
  5. En bekreftelseskobling sendes til e-postadressen din. Bekreft e-postadressen for Shopify Collabs ved å klikke på Ja, det er meg i e-postmeldingen du mottar. Hvis du ikke har mottatt bekreftelseskoblingen kan du klikke på Send på nytt for å få en ny e-postbekreftelse.
  6. Koble til kontoer i sosiale medier på siden Fortell oss om deg selv, og svar på spørsmålene om innhold og produktinteresser.
  7. Klikk på Send når du er ferdig med å svare på spørsmålene.

Shopify Collabs-kontoen din er nå opprettet.

PayPal

For å få betalt av merkevarene du samarbeider med må du koble PayPal-kontoen til Shopify Collabs-kontoen:

1. Trykk på > Innstillinger fra Shopify Collabs-administrator.
  2. Trykk på Betalinger > Utbetalinger.
  3. Angi e-postadressen som er koblet til PayPal-kontoen din i seksjonen Utbetalingskonto.
  4. Trykk på Lagre.