Asenna Shopify Collabs

Shopify Collabs -sovelluksella voit liittyä vaikuttajien, yhteistyökumppanien ja sisällöntuottajien yhteisöön tehdäksesi yhteistyötä tuotemerkkien kanssa. Shopify Collabs -palvelussa voit hakeutua yhteistyöhön brändien kanssa. Määritä profiilisi ja ole yhteydessä brändeihin, jotka ovat linjassa sisältösi ja kiinnostuksen kohteidesi kanssa.

Tällä sivulla

Tilisi luominen

Ennen kuin voit olla yhteydessä ("collab") brändeihin, sinun on rekisteröitävä tili.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Collabsin Sisällöntuottaja-sivulla Liity Shopify Collabsiin.
  2. Valitse sähköpostipalvelu, jota haluat käyttää luodaksesi tilin Shopify Collabs -palveluun. Jos esimerkiksi haluat käyttää Gmailia tilin luomiseen, valitse Gmail.
  3. Valinnainen: Jos sinulla on jo Shopify-tili, klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Anna tilisi salasana ja klikkaa sitten Luo Shopify-tili.
  5. Sähköpostiisi lähetetään vahvistuslinkki. Vahvista Shopify Collabs -sähköpostisi klikkaamalla Kyllä , se olen minä sinulle lähetettävässä sähköpostiviestissä. Jos et saanut vahvistuslinkkiä, klikkaa Lähetä uudelleen, niin saat toisen vahvistusviestin.
  6. Liitä sosiaalisen median tilisi Kerro itsestäsi -sivulle ja vastaa sisältöihin ja tuoteintresseihin.
  7. Klikkaa Lähetä, kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin.

Tilisi on nyt luotu Shopify Collabs -palveluun.

PayPal

Jos haluat saada maksun yhteistyökumppanibrändeiltäsi, sinun on liitettävä PayPal-tilisi Shopify Collabs -tiliisi:

1. Napauta Shopify Collabs adminissa > Asetukset.
  2. Napauta Siirrot > Tulomaksut.
  3. Syötä Payout-tili -osiossa PayPal-tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite.
  4. Napauta Tallenna.