Shopify Collabsin Discover

Shopify Collabs -ylläpitäjän Discover-sivulla näet yrityksiä, jotka haluavat olla yhteydessä sisällöntuottajiin. Voit muodostaa yhteyden brändeihin, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Voit luoda automaattisesti kumppanilinkkejä, selata brändejä ja tuotteita sekä hakea mahdollisuutta tehdä yhteistyötä brändien kanssa Discover-sivulta.

Kun sinut on hyväksytty Discoveriin, liityt Shopify Collabs Network -verkostoon ja voit etsiä brändejä, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Kun lähetät hakemuksia brändeille, näet Shopify Collabs -ylläpitäjästä, mitkä hakemukset ovat aktiivisia ja mitkä ovat odotustilassa.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää Discovera, sinun on varmistettava, että täytät seuraavat vaatimukset:

• Sinulla on oltava valmis Shopify Collabs -profiili.
  • Sinulla on oltava vähintään 1 000 seuraajaa yhdellä sosiaalisen median alustalla. Tarvitset esimerkiksi 1 000 seuraajaa Instagramissa. 500 seuraajaa Instagramissa ja 500 seuraajaa Twitterissä ei riitä.
  • Sinun täytyy olla joko Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tutustu brändeihin

Jos olet oikeutettu käyttämään Discoveria, voit alkaa etsiä Discover-välilehdeltä brändejä, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

1. Kirjaudu sisään Shopify Collabs Creator - sivulla.

2. Napauta Shopify Collabs adminissa > Tutustu.

3. Selaa Etsi-sivua löytääksesi brändejä, jotka etsivät kiinnostuksen kohteitasi vastaavia sisällöntuottajia.

Kumppanuuden kasvu

Discover-välilehden avulla voit aloittaa yhteistyön brändien kanssa automaattisesti ja mainostaa tuotteita kohderyhmällesi. Voit hakea tiiviimpään yhteistyöhön brändien kanssa ja kehittää kumppanisuhdettasi.

Yhteyden muodostaminen brändeihin

Shopify Collabs Networkin avulla voit muodostaa yhteyden tiettyihin brändeihin ja luoda automaattisesti kumppanilinkkejä Shopify Collabs Discover -kohdasta.

Jos brändi on liittynyt Shopify Collabs Networkiin, voit luoda automaattisesti kumppanilinkin mainostaaksesi valitsemaasi tuotetta.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Collabs -ylläpitäjässä Discover.

2. Hae Löydä-sivulta tuotteita tai brändejä, joiden kanssa haluat työskennellä.

3. Klikkaa brändiä tai tuotetta, jonka kanssa haluat työskennellä.

4. Jos olet löytänyt brändin, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä, klikkaa Selaa tuotteita, niin näet brändin kumppanisuhdetta varten saatavilla olevat tuotteet.

5. Klikkaa tuotetta, jonka haluat jakaa.

6. Klikkaa Hanki kumppanilinkki luodaksesi automaattisesti kumppanilinkin, jonka voit jakaa kohdeyleisöllesi.

Ole yhteydessä brändeihin

Jos haluat työskennellä tietyn brändin kanssa ja syventää kumppanisuhdettanne, voit hakea yhteistyöhön sen kanssa ja edistää työsuhdettanne sekä ansaita kumppanipalkkioita.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Collabs -ylläpitäjästä Löydä.

2. Valitse Discover-sivulla brändi, jonka kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä.

3. Klikkaa brändin profiilissa Hae yhteistyöhön.

4. Täytä sovelluksen kysymykset brändisovellussivulla.

5. Kun olet vastannut kaikkiin sovelluksessa vaadittaviin kysymyksiin, napauta Lähetä hakemus.

6. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, se lähetetään brändille tarkistettavaksi.

7. Brändi arvioi hakemuksesi. Jos bräändi hyväksyy hakemuksesi, sinulle lähetetään sähköpostiviesti.

Viikoittainen hakemusraja

Voit lähettää hakemuksen enintään 10:lle brändille viikossa. Jos viikon hakemusten enimmäismäärä täyttyy, voit tallentaa brändejä myöhempää yhteydenottoa varten.

Viikoittainen hakemusraja nollautuu joka maanantai. Sinulle lähetetään sähköpostiviesti, kun hakemukset ovat jälleen avoinna.

Hallinnoi Collabs-verkkoja

Shopify Collabs -adminin Collabs-sivulla pääsit käsiksi kaikkiin aktiivisiin, odottaviin ja ei-aktiivisiin brändeihin. Collab-sivun avulla voit tarkastella tietoja kaikista tahoista, joiden kanssa teet yhteistyötä.

Tee näin:

1. Napauta Shopify Collabs -adminissa > Collabs.

2. Jos haluat nähdä omat collabsit, valitse joku seuraavista:

3. Etsi yhteistyökumppani, jota haluat tarkastella, ja napauta brändin nimeä.

4. Tarkista Collabs-tietosivulla kumppanisi tiedot, mukaan lukien brändin lahjat, provisio ja alennukset, kumppanituotteesi, kauppasi linkki ja alennuskoodit.

Lahjat

Jos brändi lähettää sinulle lahjan tai lisäalennuksen ostoksesta, voit tarkistaa kyseiset tiedot Shopify Collabs -ylläpitäjän Lahjat-sivulta.

Tee näin:

1. Napauta Shopify Collabs -adminissa > Lahjat.

2. Valinnainen: Jos sinulla on useita lahjoja useista eri brändeiltä, voit valita pudotusvalikosta, minkä brändin lahjoja haluat tarkastella.

3. Kun olet valmis lunastamaan yhden sinulle lähetetyn lahjan, napauta lahjan nimen vierestä Lunasta.

4. Napauta Lunasta sen lahjan lunastussivulta, jonka haluat lunastaa.

5. Vahvista tuotetiedot, yhteystietosi ja toimitusosoitteesi ja napauta sitten Lunasta.

6. Lahjasi on nyt lunastettu. Voit tarkastella tietoja ja seurata lahjan lähetyksen tilaa Lahjat-sivun Lunastetuksen tila- osiossa.