Esittelyssä Shopify Collabs

Kun sinut on hyväksytty käyttämään Shopify Collabs -palvelua varhaisessa vaiheessa, voit etsiä brändejä, joihin voit olla yhteydessä, ja olla yhteydessä yrityksiin, jotka ovat kiinnostuksen kohteitasi. Kun haet brändejä, näet mitkä sovellukset ovat aktiivisia ja mitkä odottavat Shopify Collabs -ylläpitäjän hyväksyntää.

Discover

Shopify Collabs -ylläpitäjän Tutustu-sivu näyttää yritykset, jotka haluavat olla yhteydessä sisällöntuottajiin. Sinut tuodaan yhteen brändien kanssa, jotka ovat samankaltaisia kuin profiilisi kiinnostuksen kohteet. Voit hakea yhteistyöhön brändien kanssa Tutustu-sivun kautta.

Tee näin:

1. Kirjaudu sisään Shopify Collabs Creator - sivulla.

2. Napauta Shopify Collabs adminissa > Tutustu.

3. Selaa Etsi-sivua löytääksesi brändejä, jotka etsivät kiinnostuksen kohteitasi vastaavia sisällöntuottajia.

Ole yhteydessä brändeihin

Kun olet luonut tilin, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, kun sinut on hyväksytty käyttämään Shopify Collabs -sovellusta varhaisessa vaiheessa. Aloita yhteydenotto brändeihin klikkaamalla kohtaa Tutustu brändeihin sinulle lähetetyssä sähköpostiviestissä.

Tee näin:

1. Pääset brändiprofiiliin napauttamalla tuotemerkin nimeä Shopify Collabs Discover -sivulla.

2. Lue brändiprofiilista lisää brändistä ja kyseisen brändin kanssa tapahtuvan yhteistyön eduista.

3. Jos olet kiinnostunut toimimaan brändin kanssa, klikkaa Hakeudu yhteistyöhön.

4. Täytä sovelluksen kysymykset brändisovellussivulla.

5. Kun olet vastannut kaikkiin sovelluksessa vaadittaviin kysymyksiin, napauta Lähetä hakemus.

6. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, se lähetetään brändille tarkistettavaksi.

7. Brändi arvioi hakemuksesi. Jos bräändi hyväksyy hakemuksesi, sinulle lähetetään sähköpostiviesti.

Kumppanuudet

Shopify Collabs -ylläpitäjän Kumppanuudet-sivulla pääsit käsiksi kaikkiin aktiivisiin, odottaviin ja ei-aktiivisiin brändiyhteistöihin. Kumppanuussivun avulla voit tarkastella tietoja kaikista tahoista, joiden kanssa teet yhteistyötä.

Tee näin:

1. Napauta Shopify Collabs -ylläpitäjässä > Kumppanuudet.

2. Jos haluat tarkistaa yhteistyökumppanisi, napauta jokin seuraavista vaihtoehdoista:

3. Etsi yhteistyökumppani, jota haluat tarkastella, ja napauta brändin nimeä.

4. Tarkista kumppanuustietosivulla kumppanisi tiedot, mukaan lukien brändin lahjat, provisio ja alennukset, kumppanituotteesi, kauppasi linkki ja alennuskoodit.

Lahjat

Jos brändi lähettää sinulle lahjan tai lisäalennuksen ostoksesta, voit tarkistaa kyseiset tiedot Shopify Collabs -ylläpitäjän Lahjat-sivulta.

Tee näin:

1. Napauta Shopify Collabs -ylläpitäjässä > Lahjat.

2. Valinnainen: Jos sinulla on useita lahjoja useista eri brändeiltä, voit valita pudotusvalikosta, minkä brändin lahjoja haluat tarkastella.

3. Kun olet valmis lunastamaan yhden sinulle lähetetyn lahjan, napauta lahjan nimen vierestä Lunasta.

4. Napauta Lunasta sen lahjan lunastussivulta, jonka haluat lunastaa.

5. Vahvista tuotetiedot, yhteystietosi ja toimitusosoitteesi ja napauta sitten Lunasta.

6. Lahjasi on nyt lunastettu.Voit tarkastella tietoja ja seurata lahjan lähetyksen tilaa Lahjat-sivun Lunastetuksen tila- osiossa.