Shopify Collabs instellen

Met Shopify Collabs kun je je aansluiten bij een community van influencers, affiliates en makers om samen te werken met merken. Je kunt je Shopify Collabs gebruiken om je aan te melden voor merken om hiermee contact te leggen en samen te werken. Stel je profiel in en leg contact met merken die aansluiten op je content en interesses.

Op deze pagina

Je account aanmaken

Voordat je contact kunt leggen met een merk om mee samen te werken, is het nodig om een account aan te maken.

Stappen:

1. Klik op de Shopify Collabs-pagina voor makers op Aanmelden voor Shopify Collabs.
  2. Selecteer de e-mailprovider die je wilt gebruiken om een account aan te maken voor toegang tot Shopify Collabs. Als je bijvoorbeeld Gmail wilt gebruiken om een account aan te maken, selecteer je Gmail.
  3. Optioneel: als je al een Shopify-account hebt, klik je op Inloggen.
  4. Voer een wachtwoord in voor je account en klik vervolgens Shopify-account maken.
  5. Er wordt een verificatielink naar je e-mailadres verzonden.Verifieer je e-mailadres voor Shopify Collabs door op Ja, dat ben ik te klikken in de e-mail die naar je verzonden is.Als je de verificatielink niet hebt ontvangen, klik je op Opnieuw verzenden om nog een verificatie-e-mail te ontvangen.
  6. Koppel je sociale media-accounts en beantwoord de vragen over je content en productinteresses op de pagina Vertel ons over jezelf.
  7. Klik op Indienen als je alle vragen hebt beantwoord.

Je account voor Shopify Collabs is nu aangemaakt.

PayPal

Koppel je PayPal-rekening aan je Shopify Collabs-account om te worden betaald door de merken waarmee je samenwerkt:

1. Tik in het Shopify Collabs-beheercentrum op > Instellingen.
  2. Tik op Betalingen > Uitbetalingen.
  3. Voer in het gedeelte Rekening voor uitbetaling het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je PayPal-rekening.
  4. Tik op Opslaan.