Nettbutikkside

Med nettbutikksiden kan skapere og tilhengere av merkevaren oppdage programmet og søke direkte fra nettbutikken. Denne siden legges til det eksisterende temaet. Du kan tilpasse utseende og legge til flere elementer ved å bruke temaredigeringsprogrammet.

Aktiver nettbutikksiden

Du må aktivere nettbutikksiden før skapere kan søke om å samarbeide med merkevaren din:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Nettbutikkside i seksjonen Profilsynlighet.
  3. Angi URL-adressen du vil bruke for siden i feltet Legg til URL-adresse til side.
  4. Klikk på Aktiver side.

Rediger URL-adressen til nettbutikksiden

Du kan endre URL-adressen til nettbutikksiden i profilinnstillingene for Collabs:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på for Nettbutikkside i seksjonen Profilsynlighet.
  3. Velg Endre URL-adresse.
  4. Angi URL-adressen du ønsker å bruke for siden i feltet Legg til URL-adresse til side.
  5. Klikk på Oppdater.

Tilpass nettbutikksiden

Når du har aktivert nettbutikksiden kan du tilpasse den i temaredigeringsprogrammet.

Bilder, beskrivelser og partnerskapsmuligheter er forhåndsutfylt i merkevareprofilen.

Finn ut mer om bruk av temaredigeringsprogrammet.

Del nettbutikksiden

Når du er ferdig med tilpasningen av nettbutikksiden, kan du dele den med målgruppen:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på Kopier kobling for nettbutikksiden i seksjonen Profilsynlighet.
  3. Valgfritt: Publiser og del denne koblingen slik at kunder og skapere kan åpne den. Du kan for eksempel legge inn en kobling til Linkpop-målsiden din, eller til kontoer i sosiale medier.
  4. Valgfritt: Legg til denne siden som et navigasjonselement, eller som en del av butikkens bunntekst, gjennom temaredigeringsprogrammet.

Deaktiver nettbutikksiden

Du kan fjerne nettbutikksiden i profilinnstillingene for Collabs:

1. Klikk på Rediger profil i seksjonen Oversikt fra Shopify Collabs-instrumentbordet.
  2. Klikk på for Nettbutikkside i seksjonen Profilsynlighet.
  3. Klikk på Fjern side.
  4. Klikk på Fjern.