Verkkokaupan sivu

Verkkokaupan sivun avulla sisällöntuottajat ja brändin fanit voivat tutustua ohjelmaasi ja hakea siihen suoraan verkkokaupassasi. Tämä sivu lisätään olemassa olevaan teemaasi. Voit mukauttaa sen ulkoasua ja lisätä muita elementtejä teemaeditoria käyttämällä.

Verkkokaupan sivun aktivointi

Sinun täytyy aktivoida verkkokauppasi sivu, ennen kuin sisällöntuottajat voivat hakea yhteistyöhön brändisi kanssa:

1. Klikkaa Shopify Collabs -dashboardissa Yhteenveto-osion Muokkaa profiilia -kohtaa.
  2. Klikkaa Profiilin näkyvyys -osiossa Verkkokaupan sivu.
  3. Anna Lisää sivun URL-osoite -kenttään URL-osoite, jota haluat käyttää sivullasi.
  4. Klikkaa Aktivoi sivu.

Verkkokaupan sivun URL-osoitteen muokkaaminen

Voit vaihtaa verkkokauppasi sivun URL-osoitteen Collabs-profiilisi asetuksista:

1. Klikkaa Shopify Collabs -dashboardissa Yhteenveto-osion Muokkaa profiilia -kohtaa.
  2. Klikkaa Profiilin näkyvyys -osiossa verkkokaupan sivun kohtaa .
  3. Valitse Vaihda URL-osoitetta.
  4. Anna Lisää sivun URL-osoite -kenttään URL-osoite, jota haluat käyttää sivullasi.
  5. Klikkaa Update (Päivitä).

Verkkokaupan sivun mukauttaminen

Kun olet aktivoinut verkkokaupan sivun, voit mukauttaa sitä teemaeditorissa.

Kuvat, kuvaukset ja kumppanuusmahdollisuudet on esitäytetty brändisi profiilin perusteella.

Lue lisää teemaeditorin käyttämisestä.

Verkkokaupan sivun jakaminen

Kun olet mukauttanut verkkokaupan sivusi, voit jakaa sen kohdeyleisöllesi:

1. Klikkaa Shopify Collabs -dashboardissa Yhteenveto-osion Muokkaa profiilia -kohtaa.
  2. Klikkaa Profiilin näkyvyys -osiossa verkkokaupan sivun kohtaa Kopioi linkki.
  3. Valinnainen: julkaise ja jaa tämä linkki, jotta asiakkaat ja sisällöntuottajat voivat käyttää sitä. Voit esimerkiksi lisätä linkin Linkpop-kohdesivulle tai sosiaalisen median tileillesi.
  4. Valinnainen: teemaeditorin avulla voit lisätä tämän sivun navigointikohteeksi tai verkkokauppasi alatunnisteeseen.

Verkkokaupan sivun deaktivointi

Voit poistaa verkkokauppasi sivun Collabs-profiilisi asetuksista:

1. Klikkaa Shopify Collabs -dashboardissa Yhteenveto-osion Muokkaa profiilia -kohtaa.
  2. Klikkaa Profiilin näkyvyys -osiossa verkkokaupan sivun kohtaa .
  3. Klikkaa Poista sivu.
  4. Klikkaa Poista.