Asenna Shopify Collabs

Shopify Collabs -sovelluksen avulla voit hallita vaikuttajista, kumppaneista ja sisällöntuottajista koostuvaa yhteisöä, joka tekee yhteistyötä brändisi kanssa. Voit esitellä yhteisöohjelmaasi Shopify Collabsin yhteisösivulla ja kerätä hakemuksia potentiaalisilta yhteisön jäseniltä yhteisön hakemussivun avulla. Voit määrittää, miltä yhteisösivu näyttää, ja mitä kysymyksiä kysyt yhteisön hakemussivulla, jotta voit tutustua hakijoihin, ennen kuin hyväksyt heidät yhteisöohjelmaasi.

Lataa Shopify Collabs

Sinun on asennettava Shopify Collabs Shopify adminiisi, ennen kuin voit aloittaa yhteisösi hallinnoimisen. Voit asentaa Shopify Collabs -sovelluksen Shopify App Storesta.

Luo tili

Ennen Shopify Collabs -tilin käyttöä ja mukauttamista sinun täytyy luoda tili.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Collabs.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Tarkista ja hyväksy Shopify Collabs -palvelun käyttöehdot.

Shopify Collabs -tilisi on nyt aktiivinen, ja voit aloittaa yhteisösi luomisen.

Sovellussivu

Sovellussivun avulla ihmiset voivat tehdä yhteistyötä kanssasi. Voit muokata ja mukauttaa sovellussivusi käyttötuntumaa, kuten värejä, kuvia, sisältöä ja kertoa, mitä etuja yhteistyö kanssasi tarjoaa.

Mukauta sovellussivua

Kun olet asentanut Shopify Collabs -sovelluksen, voit mukauttaa sovellussivuasi ja luoda uusille hakijoille kyselyn, jonka he voivat täyttää hakiessaan.

Vaihe 1: Luo sovellussivu

1. Klikkaa Dashboard-välilehden Aloita-osiossa kohtaa Muokkaa sovellussivua.

2. Lataa Sivun suunnittelu -osiossa kuva logostasi tai brändin nimi ja mukauta sivun värejä.

3. Lisää Tietoja brändistäsi -osioon sivun otsikko ja kuvaus brändistäsi tai kohderyhmästäsi.

4. Lisää yhteistyön edut -osioon luettelo eduista, jotka hakija saa työskennellessään kanssasi.

5. Kuvat-osassa voit ladata kuvia joko tietokoneeltasi tai Instagram-yritystililtäsi, jotta voit näyttää kuvia sovellussivullasi.

6. Jatka sovellussivusi käyttöönottoa ja jäsenhakemuksen mukauttamista klikkaamalla Seuraava: Sosiaalinen media.

Vaihe 2: Mukauta hakemusta

1. Valitse Sosiaalinen media -sivulta ne sosiaalisen median tilit, joita hakijat voivat käyttää hakemuksessaan.

2. Klikkaa Seuraava: Profiili.

3. Valitse Profiili-sivulla, mitä tietoja haluat saada hakijoilta.

4. Klikkaa Seuraava: Hakemus.

5. Tutustu hakijoihisi -sivulla voit lisätä kysymyksiä, joita haluat kysyä hakijoiltasi, kun he täyttävät hakemuksensa.

6. Klikkaa Seuraava: Jaa, jotta voit aloittaa hakemussivun jakamisen.

Vaihe 3: Jaa sovellussivu

Kun olet mukauttanut sovellussivusi, voit valita, miten haluat jakaa sen:

• Löydät jaettavan linkin Sovellussivusi on valmis! -sivulta. Jos haluat jakaa linkin, napsauta Kopioi. Voit julkaista linkin siellä, missä seuraajasi ja ostajasi ovat. Voit esimerkiksi lisätä linkin Linkpop-kohdesivulle, tai sosiaalisin median tileillesi.
  • Klikkaa Lisää se Shopify-kauppaasi -osiossa Myönnä käyttöoikeus, jotta Shopify Collabs voi käyttää Shopify-teemaasi ja luoda sivulinkin. Tämän jälkeen voit lisätä sivun kauppasi valikoihin.
  • Jos haluat lisätä kauppaasi pienoisohjelman, voit mukauttaa pienoisohjelmaa Pienohjelman lisääminen kauppaasi -osiossa.

Kun olet päättänyt, miten jaat Shopify Collabs -sovellussivusi, klikkaa Tallenna ja valmis.

PayPal-maksujen käyttöönotto

Shopify Collabs PayPal Payouts -integroinnin avulla voit maksaa yhteistyökumppaneille suoraan Shopify administa. PayPal Payouts -maksuja varten sinulla on oltava PayPal Business -tili ja PayPal Payouts -maksu on oltava käytössä.

Lue lisää PayPal-maksujen määrittämisestä PayPalin kehittäjien asiakirjoista.