Sovellusten asentaminen

Kun olet löytänyt sovelluksen, jota haluat käyttää, sinun on lisättävä se kauppaan. Voit asentaa sen Joko Shopify App Storesta tai kolmannen osapuolen asennuslinkillä. Jos haluat asentaa mukautetun sovelluksen, sinun on käytettävä kehittäjän toimittamaa yksilöllistä asennuslinkkiä.

Asenna sovellus Shopify App Storen kautta

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään Shopify App Storeen.
  2. Etsi sovellus jonka haluat asentaa ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa sovelluslistaussivulla Lisää sovellus.
  4. Jos haluat valtuuttaa sovelluksen käytön Shopify Adminissa, klikkaa Asenna sovellus.

Kun sovellus on asennettu, voit tarkastella sitä ja käyttää sitä Shopify Adminin Sovellukset -sivulla.

Asenna sovellus, jossa on kolmannen osapuolen asennuslinkki

Vaiheet:

1. Hanki sovelluksen asennuslinkki kehittäjän sivustolta ja klikkaa sitten linkkiä.
  2. Jos haluat valtuuttaa sovelluksen käytön Shopify Adminissa, klikkaa Asenna sovellus.

Kun asennat kolmannen osapuolen asennuslinkin kautta, saat varoituksen siitä, että sovellus ei ole peräisin Shopify App Storesta. Se ei välttämättä tarkoita, etteikö sovelluksen käyttäminen olisi turvallista. Sovellus ei kuitenkaan ole käynyt läpi vahvistus- ja hyväksyntäprosessia, joka vaaditaan Shopify App Storessa julkaistavilta sovelluksilta.

Mukautetun sovelluksen asentaminen

Jos palkkaat sovelluskehittäjän luomaan mukautetun sovelluksen Shopify-kauppaasi varten, hän antaa sinulle asennuslinkin. Mukautetun sovelluksen asennuslinkit ovat tarkoitettu vain tiettyä kauppaa varten, eikä niitä voida käyttää sovelluksen asentamiseen johonkin toiseen kauppaan.

Vaiheet:

1. Hanki sovelluksen asennuslinkki kehittäjältä ja klikkaa sitten linkkiä.
  2. Jos haluat valtuuttaa sovelluksen käytön Shopify Adminissa, klikkaa Asenna sovellus.

Turvallisuussyistä mukautetut asennuslinkit vanhenevat seitsemän päivän kuluttua. Jos linkkisi vanhentuu, sovelluskehittäjän täytyy toimittaa sinulle uusi linkki.

Jos kehittäjällä on yhteistoimitili kaupassasi, hän voi asentaa mukautettuja sovelluksia puolestasi, jos annat hänelle täydet sovelluksen ja kanavan käyttöoikeudet ja mahdollisuuden lisätä ja poistaa sovelluksia.

Sovelluksen poistaminen

Voit poistaa sovelluksen kaupastasi Shopifyssa Sovellukset-sivulla.

Vaiheet:

Jos poistamasi sovellus vaatii lisäohjeita asennuksen poistoon, voit ottaa yhteyttä sovelluskehittäjiin menemällä kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat > Hanki tukea Shopify Administa.

Näytä sovellukset, jotka on poistettu kaupastasi

Voit tarkastella sekä asennettuja että poistettuja sovelluksia kaupastasi Shopifyn Sovellukset-sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Valitse Poistetut-välilehti , jos haluat tarkastella poistettuja sovelluksia.

Tarkastele ja asenna uudelleen aiemmin poistettuja sovelluksia

Poistettavan sovelluksen Tietoja-sivulla voit tarkastella sovelluksen perustietoja ja suorittaa seuraavat toimenpiteet:

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Valitse Poistetut-välilehti, jos haluat tarkastella kaupasta poistettuja sovelluksia.

3. Klikkaa sovellusta, jota haluat tarkastella.

Jos sovellus täyttää yhteensopivuusvaatimukset Shopify-kauppasi kanssa Asenna-painike näkyy oikeassa yläkulmassa.

Näytä sovelluksen asennus- tai poistohistoria

Huomautus: Myyntikanavia ei tueta tällä hetkellä, eikä sovellushistoriaa näytetä.

Voit tarkastella sovelluksen asennus- ja poistohistoriaa Shopify Adminissa sovelluksen Tietoja-sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Valitse Asennettu tai Poistettu-välilehti, jos haluat tarkastella kauppaasi asennettuja tai siitä poistettuja sovelluksia.

3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jota haluat katsoa.

4. Etsi Sovellushistoria-osio sovelluksen Tietoja-sivulta, jotta voit tarkastella asennus- tai poistotapahtumia.

5. Valinnainen: Voit klikata mitä tahansa sovellushistorian aikajanan tapahtumia, jos haluat nähdä lisätietoja, kuten toiminnon suorittaneen henkilöstön jäsenen, poistosyyn ja poiston kuvauksen, jos sellainen on käytettävissä.

Niiden sovellusten kohdalla, joiden historia sisältää yli 3 asennus- tai poistotapahtumaa, näkyy Katso kaikki -linkki historian aikajanan yläpuolella, jolloin voit käyttää tapahtumien koko aikajanaa.