Sovellusten etsiminen

Voit etsiä kauppaasi sovelluksia Shopify App Storesta. Voit myös ladata sovelluksia suoraan sovelluskehittäjien verkkosivulta. Kun valitset kauppaasi sopivaa sovellusta, esitä itsellesi muutama kysymys:

• Mitä kauppani tarvitsee Shopifyn keskeisimpien ominaisuuksien lisäksi?
  • Miten voisin kasvattaa myyntiäni (esim. parempi hakukoneoptimointi, markkinointi, alennusmyynnit)?
  • Mikä helpottaisi kauppani hallinnointia (esim. lähetystarrojen suuret tulostuserät)?
  • Kuinka paljon haluan käyttää rahaa sovelluksiin?

Sovelluksen etsiminen Shopify App Storessa

Voit etsiä sovelluksia Shopify App Storessa seuraavilla tavoilla:

• Käytä hakukenttää sovellusten etsimiseen ominaisuuden tai nimen perusteella.
  • Käytä Luokat-alasvetovalikkoa, jos haluat lajitella sovellukset luokkien mukaan. Luokka voi olla esimerkiksi Suoratoimitus tai Hakukoneoptimointi.
  • Käytä Kokoelmat-alasvetovalikkoa, jos haluat lajitella sovellukset kokoelmien mukaan. Kokoelmia ovat esimerkiksi Made by Shopify ja Myyntikanavat. Kokoelmat koostuvat Shopifyn yksilöllisesti valitsemista sovelluksista, jotka ovat parhaita työkaluja verkkoliiketoimintasi käynnistämiseen, kasvattamiseen ja hallinnoimiseen.

Kun olet syöttänyt hakusanan tai valinnut luokan, voit käyttää suodattimia tulosten rajaamiseen. Voit muuttaa sovellusten järjestystä käyttämällä Lajittele-alasvetovalikkoa. Hinta-suodattimella voit rajata luettelosta pelkät ilmaiset sovellukset näkyviin. Kaikki Shopifyn omat sovellukset ovat ilmaisia.

Sovelluksen maksaminen

Maksullisissa sovelluksissa on joko kuukausimaksu, kertamaksu tai maksu jokaisesta käyttökerrasta. Useimmat maksulliset sovellukset tarjoavat myös maksuttoman perustilauksen tai ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokeilla sovellusta ennen sen ostamista. Voit tarkastella sovelluksen hintatietoja napauttamalla sovellusta ja vierittämällä alas Hinnoittelu-osioon.

Shopify App Storen monikielinen tuki

Voit selata Shopify App Storea saatavilla olevilla, tuetuilla kielillä. Valitse kieli käyttämällä sivun oikeassa alakulmassa olevaa kielivalikkoa. Kun olet valinnut kielen, kaikki Shopify App Storen hakutoiminnot, luokat ja suodattimet päivittyvät.

Koska suurin osa sovelluksista on saatavilla vain englanniksi, sinun kannattaa tehdä haut englanninkielisiä hakusanoja käyttäen, jotta saat eniten tuloksia. Jos haluat hakea muilla kielillä (kuten ranskaksi, saksaksi tai japaniksi) saatavilla olevia sovelluksia, käytä Kokoelmat-alasvetovalikon kielikohtaisia sovelluskokoelmia.

Siitä huolimatta, että voit julkaista arvosteluja haluamallasi kielellä, suurin osa arvosteluista on saatavilla vain englanniksi.

Kun pyydät tukea sovelluksen kehittäjältä, huomioithan, että tukea ei välttämättä ole saatavilla haluamallasi kielellä.

Mainostaminen Shopify App Storessa

Shopify etsii aina tapoja löytää sovellukset, joita voit käyttää liiketoimintasi kasvattamiseen. Yksi tapa tehdä tämä on antamalla sovellusjulkaisijoille mainostaa sovellusjaan hakutulossivuilla Shopify App Storessa.

Mistä Shopify tietää, mitä mainoksia minulle kannattaa näyttää?

Shopify App Storen mainokset näkyvät vain hakutulossivuilla ja vain silloin, kun hait avainsanaa, joka on mainostajien kohdistamisessa. Mainostajat voivat kohdentaa mainoksiinsa vain hakusanojen perusteella. He eivät voi kohdistaa henkilötietoja henkilökohtaisten tietojesi tai tietojen perusteella.

Mitä eroa mainoksella ja sovelluksella, jota Shopify suosittelee minulle?

Aina kun kehittäjä maksaa Shopifylle sovelluksen esittämisestä sinulle, siihen lisätään merkintä Mainos:

Esimerkki maksetusta mainoksesta Shopify App Storessa

Shopify App Store tarjoaa myös yksilöllisesti suositeltuja sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua liiketoimintasi pyörittämisessä ja sen kasvattamisessa. Suositukset näkyvät Sinulle suositeltu -osiossa. Suositellut sovellukset eivät ole mainoksia. Ne ovat suosituksia, jotka perustuvat kauppoihin, jotka ovat samankaltaisia sinun kauppasi kanssa. Suositukset ovat samankaltaisia kuin ne sovellukset, jotka tuottavat sinulle eniten lisäarvoa. Shopifylle ei makseta sinulle näytetyistä suosituksista. Jos haluat lisätietoja suositusten toiminnasta, katso Sovellussuositukset.

Miten Shopify tarkastaa tai hyväksyy mainokset?

Vain Shopifyn laaduntarkkailutiimin hyväksymät sovellukset voivat mainostaa Shopify App Storessa. Sovelluskehittäjät eivät voi mukauttaa mainoksia, ja ne perustuvat tietoihin, jotka kehittäjä on antanut lisätessään sovelluksen Shopify App Storeen.

Voinko poistaa mainokset näkyvistä Shopify App Storessa?

Et voi lopettaa Mainosten näkemistä Shopify App Storessa. Jos sinulla on palautetta näkemiltäsi mainoksista, lähetä se sähköpostitse osoitteeseen App-Store-ads@shopify.com.

Sovelluksen etsiminen Shopify App Storen ulkopuolelta

Osa sovelluskehittäjistä antaa sovelluksensa asennettaviksi suoraan heidän omalta verkkosivultaan sen sijaan, että ne ilmoitettaisiin Shopify App Storessa. Shopify ei tue muualta ladattuja sovelluksia. Jos tarvitset apua muualta ladattujen sovellusten kanssa, ota yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään.

Kun asennat sovelluksen, jota ei löydy Shopifyn listoilta, saat admin-sivullesi varoituksen, jossa kerrotaan, ettei sovellus ole Shopifyn tarkastama tai hyväksymä. Varoitus ei välttämättä tarkoita sitä, että sovelluksen asentaminen kauppaan olisi vaarallista. Ulkopuolisiin sovelluksiin liittyy kuitenkin aina riski, joten turvallisin vaihtoehto on valita sovellus Shopify App Storesta.