Find apps

Du kan finde apps til din butik i Shopify App Store. Du kan også downloade apps direkte fra en appudviklers website.

Du kan bruge Shopify App Store på de tilgængelige understøttede sprog. Du kan vælge et sprog ved hjælp af menuen Sprog i nederste højre hjørne af siden. Når du har valgt et sprog, opdateres navigationselementer og kategorier i Shopify App Store. De fleste appsider er kun tilgængelige på engelsk, så du skal søge ved hjælp af engelske termer for at opnå de mest komplette resultater.

Du kan finde apps i Shopify App Store på to forskellige måder:

• Brug søgefeltet til at søge efter apps efter funktion, navn eller kategori.
  • Brug rullemenuen Apps efter kategori til at finde apps efter kategori. Kategorier kan f.eks. være Ordrer og levering og Salg af produkter.

Appanbefalinger

Shopify viser personligt tilpassede anbefalinger af apps, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed eller få den til at vokse. Disse anbefalinger er baseret på butikker, der ligner din i forhold til din bruttomarkedsværdi, din tilbagevendende månedlige indtægt, din branche, din lokation, din butiks alder og andre attributter. Nogle anbefalinger kan også være baseret på, hvordan du allerede nu bruger Shopify.

Du kan se appanbefalinger flere steder, herunder på siden Apps i Shopify-administrator, afsnittet Populære blandt butikker som din på startsiden i Shopify App Store og på Shopifys logudside.

Appanbefalingerne er ikke annoncer. De er forslag, der er baseret på butikker, som ligner din, og de har til formål at vise dig apps, som giver dig mest værdi. Appudviklere kan ikke betale Shopify for at få vist en app i anbefalingerne.

Annoncering i Shopify App Store

Shopify leder altid efter muligheder for at hjælpe dig med at finde apps, som du kan bruge til at skabe vækst i din virksomhed. Én måde at gøre dette på er at lade appudgivere annoncere for deres apps på sider med søgeresultater i Shopify App Store.

Hver gang en udvikler betaler Shopify for at vise dig sin app, og den er markeret med etiketten Annonce.

Hvordan ved Shopify, hvilke annoncer der skal vises?

Annoncerne i Shopify App Store vises på siderne med søgeresultater. Annoncører kan målrette deres annoncer baseret på søgeord. Hvis du søger efter et søgeord, som annoncører målretter sig mod, vises der annoncer for disse apps på siden med søgeresultater.

Hvordan gennemgås eller godkendes annoncer af Shopify?

Kun apps, der er blevet godkendt af Shopifys kvalitetssikringsteam, er kvalificerede til at annoncere i Shopify App Store. Annoncer kan ikke tilpasses af appudviklere, og de er baseret på oplysninger, der blev gennemgået, da udvikleren indsendte sin app til Shopify App Store.

Kan jeg fravælge at se annoncer i Shopify App Store?

Du kan ikke fravælge at se annoncer i Shopify App Store. Hvis du har feedback vedrørende dine viste annoncer, kan du sende en mail til app-store-ads@shopify.com.