Find apps

Du kan finde apps til din butik i Shopify App Store. Du kan også downloade apps direkte fra en appudviklers website. Når du vælger en app til din butik, skal du starte med at stille dig selv nogle få spørgsmål:

• Hvad har min butik brug for udover Shopifys kernefunktioner?
  • Hvad ville øge mit salg (f.eks. bedre SEO, afsætning, planlagte udsalg)?
  • Hvad ville gøre det nemmere at administrere min butik (f.eks. masseudskrivning af fragtlabels)?
  • Hvor mange penge vil jeg bruge på apps?

Søgning efter en app i Shopify App Store

Du kan finde apps i Shopify App Store på følgende måder:

• Brug søgefeltet til at søge efter apps efter funktion eller navn.
  • Brug rullemenuen Kategorier til at sortere apps efter kategori. Kategorier kan f.eks. være Dropshipping og SEO.
  • Brug rullemenuen Kollektioner til at sortere apps efter kollektion. Kollektioner er f.eks. Lavet af Shopify og Salgskanaler. Appkollektioner er håndplukket af Shopify, så de indeholder de bedste værktøjer til lancering, udvikling og administration af din onlinevirksomhed.

Når du har angivet et søgeord, eller hvis du vælger en kategori, kan du bruge filtre til at begrænse resultaterne. Du kan ændre den rækkefølge, som apps er vises i, ved hjælp af rullemenuen Sortér efter. Filtret Priser kan bruges til at afgrænse listen til gratis apps. Alle apps, der er udviklet af Shopify, er gratis.

Sådan betaler du for en app

For betalte apps betales et månedligt gebyr eller et engangsgebyr eller et gebyr for hver gang, du bruger det. De fleste betalte apps har også en gratis basisabonnement eller en gratis prøveperiode, så du kan prøve appen, før du køber den. Du kan gennemgå prisoplysningerne for en app ved at klikke på appen og rulle ned til afsnittet Priser.

Bemærk: Hvis du sætter din butik på pause eller lukker den, vil du muligvis stadig blive faktureret af appudvikleren for apps, du har installeret.

Understøttelse af flere sprog i Shopify App Store

Du kan bruge Shopify App Store på de tilgængelige understøttede sprog. Hvis du vil vælge et sprog, skal du bruge menuen Sprog i nederste højre hjørne af siden. Når du har valgt et sprog, opdateres navigationselementer, kategorier og filtre i Shopify App Store.

Da de fleste appoversigter kun findes på engelsk, skal du bruge engelske søgeord for at få det mest fuldstændige sæt af resultater. Hvis du vil finde appoversigter, der er tilgængelige på andre sprog (herunder fransk, tysk og japansk), skal du bruge de sprogspecifikke appkollektioner i rullemenuen Kollektioner.

Selv om du kan slå anmeldelser op på dit foretrukne sprog, er de fleste kommentarer i anmeldelserne kun tilgængelige på engelsk.

Når du anmoder om support fra en appudvikler, skal du huske, at udvikleren måske ikke tilbyder support på dit foretrukne sprog.

Annoncering i Shopify App Store

Shopify leder altid efter muligheder for at hjælpe dig med at finde apps, som du kan bruge til at skabe vækst i din virksomhed. Én måde at gøre dette på er at lade appudgivere annoncere for deres apps på sider med søgeresultater i Shopify App Store.

Hvordan ved Shopify, hvilke annoncer der skal vises?

Annoncer i Shopify App Store vises kun på sider med søgeresultater, og kun hvis du søger på et søgeord, som annoncørerne målretter sig mod. Annoncører kan kun målrette deres annoncer ud fra søgeord. De kan ikke målrette dem på baggrund af dine personlige data eller oplysninger.

Hvad er forskellen på en annonce og en app, som Shopify har anbefalet mig?

Hver gang en udviklere betaler Shopify for at vise dig sin app, og den er markeret med etiketten Annonce:

Eksempel på en betalt annonce i Shopify App Store

Shopify App Store leverer også personlige anbefalinger til apps, der kan hjælpe dig med at køre din virksomhed og få den til at vokse. Disse anbefalinger vises i afsnittet Anbefalinger til dig. Appanbefalinger er ikke annoncer. De er forslag, der er baseret på butikker, som ligner dine, og de har til formål at vise dig apps, som giver dig mest værdi. Ingen betaler Shopify for at vise dig anbefalinger. Du kan få mere at vide om, hvordan anbefalingerne fungerer, under Appanbefalinger.

Hvordan gennemgås eller godkendes annoncer af Shopify?

Kun apps, der er blevet godkendt af Shopifys kvalitetssikringsteam, er kvalificerede til at annoncere i Shopify App Store. Annoncer kan ikke tilpasses af appudviklere, og de er baseret på oplysninger, der blev gennemgået, da udvikleren indsendte sin app til Shopify App Store.

Kan jeg fravælge at se annoncer i Shopify App Store?

Du kan ikke fravælge at se annoncer i Shopify App Store. Hvis du har feedback vedrørende dine viste annoncer, kan du sende en e-mail til app-store-ads@shopify.com.

Sådan finder du en app, som ikke er i Shopify App Store

Nogle appudviklere vælger, at deres apps ikke skal være i Shopify App Store. Hvis du finder en app uden for Shopify App Store, som du vil bruge, vil udvikleren dele et link til installeringssiden for den skjulte app. Herfra skal du klikke på Tilføj app, hvis du vil bruge den i din Shopify-butik.

Skjulte apps, der oprettes på eller efter den 9. december 2019, er blevet gennemgået af Shopify. Skjulte apps, der er oprettet før denne data, er ikke blevet gennemgået. Hvis du støder på en app uden for appbutikken, som ikke er gennemgået, vil du se en advarsel under installationsprocessen, som fortæller, at appen ikke er blevet gennemgået af Shopify.