Typer af apps

Du kan bruge apps til at forbedre din Shopify-administrator eller tilføje nye funktioner. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om de forskellige typer apps, du kan føje til din Shopify-butik:

Typer af apps
Apptype Beskrivelse
Offentlige apps
  • Der to typer offentlige apps – apps, som er slået op i Shopify App Store, og apps, som ikke er slået op. Både apps, der er slået op i Shopify App Store, og apps, der ikke er, skal bestå Shopifys appevalueringsproces. Og begge kan installeres fra Shopify App Store.
  • Nogle offentlige apps er fremhævet med tagget Built for Shopify i Shopify App Store. Dette tag identificerer apps, der har overgået et sæt strenge standarder for kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Du kan også finde offentlige apps, der er udviklet af Shopify. Disse apps er normalt gratis og understøttes af Shopify.
  • Offentlige apps, som ikke er slået op, vises hverken i søgeresultater eller kategorier i Shopify App Store. Du kan installere apps, der ikke er slået op, fra apps side i App Store eller direkte fra udviklerens website.
  • Tilpassede apps
  • Tilpassede apps kan bruges til at føje flere funktioner til Shopify-administrator eller udvide din webshop til andre platforme med tilpassede butikslayout. Tilpassede apps udvikles eksklusivt til din Shopify-butik og findes ikke i Shopify App Store.
  • En ekstern appudvikler kan lave en tilpasset app til dig uden at have API-adgang til din butik eller adgang til Shopify-administrator. Du kan installere en tilpasset app ved at klikke på et installationslink, som appudvikleren giver dig.
  • Udkast til apps
  • Udkast til apps bruges af Shopify-partnere under udvikling og kan kun installeres i udviklingsbutikker til brug for test. Når et udkast til en app installeres i en udviklingsbutik, deaktiveres overførsel af butikken permanent.
  • Udkast til apps kan kun installeres i din butik efter Shopifys gennemgang, eller når et udkast til en app konverteres til en tilpasset app.
  • I dette afsnit