Typer af apps

Du kan føje tre forskellige typer apps til din Shopify-butik: offentlig, tilpasset og privat. Du kan bruge Shopify-apps til at optimere Shopify-administrator eller tilføje nye funktioner.

Offentlige apps

Der to typer offentlige apps – apps, som er slået op i Shopify App Store, og apps, som ikke er slået op. Du kan installere apps, der er slået op, via Shopify App Store. Apps, der ikke er slået op i Shopify App Store, vises hverken i søgeresultater eller kategorier i Shopify App Store. Du kan i stedet installere dem via appens opslag i appbutikken eller på udviklerens website.

Både apps, der er slået op i Shopify App Store, og apps, der ikke er, skal bestå Shopifys appevalueringsproces.

Tilpassede apps

Tilpassede apps kan bruges til at føje flere funktioner til din Shopify-administrator eller udvide din webshop til andre platforme med tilpassede butikslayout. Tilpassede apps udvikles eksklusivt til din Shopify-butik og findes ikke i Shopify App Store.

En ekstern appudvikler kan lave en tilpasset app til dig uden at have API-adgang til din butik eller adgang til din Shopify-administrator. Du kan installere en tilpasset app ved at klikke på et installationslink, som appudvikleren giver dig.

Private apps

Private apps er udelukkende tilgængelige for din butik og findes ikke Shopify App Store. Du kan oprette en privat app til din butik i Shopify-administrator.

Hvis du får hjælp af en ekstern appudvikler, skal du give udvikleren API-adgang til din butik og adgang til din Shopify-administrator. Hvis du ikke føler dig tryg ved at give udvikleren adgang, kan du overveje at bede udvikleren om at lave en tilpasset app til dig.

Udkast til apps

Udkast til apps bruges af Shopify-partnere under udvikling og kan kun installeres i udviklingsbutikker til brug for test. Når et udkast til en app installeres i en udviklingsbutik, deaktiveres overførsel af butikken permanent.

Udkast til apps kan kun installeres på din butik, efter der er evalueret af Shopify, eller når de er blevet konverteret til tilpassede apps.