App-typen

Met apps verbeter je het Shopify-beheercentrum of voeg je nieuwe functies toe. Controleer de volgende tabel voor meer informatie over de verschillende soorten apps die je aan je Shopify-winkel kunt toevoegen:

App-typen
App-type Beschrijving
Openbare apps
  • Er zijn twee soorten openbare apps: vermelde en niet-vermelde apps. Beide soorten moet het het app-beoordelingsproces van Shopify met succes doorlopen en kunnen via de Shopify App Store worden geïnstalleerd.
  • Sommige openbare apps worden gemarkeerd met de tag Built for Shopify in de Shopify App Store. Deze tag wordt toegekend aan apps die voldoen aan strikte kwaliteits-, veiligheids- en prestatiestandaarden. Je kunt ook openbare apps vinden die zijn gemaakt door Shopify. Deze apps zijn meestal gratis en worden ondersteund door Shopify.
  • Niet-vermelde openbare apps worden niet weergegeven in de zoekresultaten of categorieën van de Shopify App Store. Je kunt een niet-vermelde app installeren vanuit de App Store-vermelding van de app of rechtstreeks vanaf de website van de ontwikkelaar.
  • Gepersonaliseerde apps
  • Je kunt Gepersonaliseerde apps gebruiken om functies aan je Shopify-beheercentrum toe te voegen of je webshop uit te breiden naar andere platforms met behulp van webwinkel op maat. Gepersonaliseerde apps worden exclusief voor je Shopify-winkel gebouwd en worden niet vermeld in de Shopify App Store.
  • Een externe app-ontwikkelaar kan een gepersonaliseerde app voor je maken zonder API-toegang tot je winkel en toegang tot je Shopify-beheercentrum. Je kunt een gepersonaliseerde app installeren door te klikken op een installatielink die door de ontwikkelaar van de app aan jou is geleverd.
  • Concept-apps
  • Concept-apps worden door Shopify Partners tijdens de ontwikkeling gebruikt en kunnen alleen voor testdoeleinden in development stores worden geïnstalleerd. Als je een concept-app installeert in een development store wordt winkeloverdracht permanent gedeactiveerd.
  • Concept-apps kun je alleen in je winkel installeren na de Shopify-beoordeling of nadat er een is geconverteerd naar een gepersonaliseerde app.
  • In deze sectie