App-typen

U kunt drie verschillende soorten apps toevoegen aan uw Shopify-winkel: openbaar, aangepast en privé. U kunt Shopify-apps gebruiken om uw Shopify-beheercentrum te verbeteren of nieuwe functies toe te voegen.

Openbare apps

Er zijn twee soorten openbare apps, vermeld en niet-vermeld. U kunt een app voor productbundeling installeren via de Shopify App Store. Niet-vermelde apps verschijnen niet in de zoekresultaten of categorieën van Shopify App Store. In plaats daarvan kunt u ze installeren vanuit de App Store-lijst van de app of de website van de ontwikkelaar.

Zowel vermelde als niet-vermelde apps moeten door het Shopify App-beoordelingsproces worden goedgekeurd.

Aangepaste apps

Aangepaste apps kunnen alleen in één Shopify-winkel worden geïnstalleerd en worden niet vermeld in de Shopify App Store. U kunt een aangepaste app in uw winkel installeren met behulp van een installatie-link van de ontwikkelaar van de app.

Privé-apps

Privé-apps zijn exclusief gebouwd voor je Shopify-winkel en worden niet vermeld in de Shopify App Store. U kunt een privé-app voor je winkel maken in het Shopify-beheercentrum.

Concept-apps

Concept-apps worden door Shopify Partners tijdens de ontwikkeling gebruikt en kunnen alleen voor testdoeleinden in ontwikkelingswinkels worden geïnstalleerd. Een concept-app installeren op een ontwikkelingswinkel schakelt winkeloverdracht permanent uit.

Concept-apps kunnen alleen in uw winkel worden geïnstalleerd na Shopify-beoordeling of zodra ze zijn geconverteerd naar een aangepaste app.