Sovellustyypit

Sovellusten avulla voit parantaa Shopify-ylläpitäjää tai lisätä uusia ominaisuuksia. Katso seuraavasta taulukosta lisätietoja erilaisista sovelluksista, joita voit lisätä Shopify-kauppaan:

Sovellustyypit
Sovellustyyppi Oikeuksien kuvaus
Julkiset sovellukset
  • Julkisia sovelluksia on kahdenlaisia: listattuja ja listaamattomia. Sekä listattujen että listaamattomien sovellusten täytyy läpäistä Shopifyn sovellusten tarkistusprosessi, ja molemmat voidaan asentaa Shopify App Storesta.
  • Osa julkisista sovelluksista on korostettu Shopify App Storen Built for Shopify -tunnisteella. Sen avulla tunnistat sovellukset, jotka ovat läpäisseet tiukat laatu-, turvallisuus- ja tehokkuusvaatimukset. Voit myös etsiä Shopifyn tekemiä julkisia sovelluksia. Nämä sovellukset ovat yleensä ilmaisia ja Shopifyn tukemia.
  • Listaamattomat julkiset sovellukset eivät näy Shopify App Storen hakutuloksissa tai luokissa. Tällaisen sovelluksen voi asentaa sovelluksen App Store -listauksesta tai suoraan kehittäjän verkkosivulta.
  • Mukautetut sovellukset
  • Mukautettujen sovelluksien avulla voit lisätä Shopify Adminiisi ominaisuuksia tai laajentaa verkkokaupan muihin alustoihin käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja. Mukautetut sovellukset on rakennettu yksinomaan sinun Shopify-kauppaasi varten, eikä niitä ole listattu Shopify App Storessa.
  • Ulkopuolinen sovelluskehittäjä voi tehdä sinulle mukautetun sovelluksen ilman API-yhteyttä tai pääsyä Shopify Adminiisi. Voit asentaa mukautetun sovelluksen klikkaamalla sovelluksen kehittäjän antamaa asennuslinkkiä.
  • Luonnossovellukset
  • Shopify Partnerit käyttävät luonnossovelluksia kehitysvaiheessa, ja niitä voidaan asentaa vain testikauppojen testaustarkoituksiin. Luonnossovellusten asentaminen testikauppaan deaktivoi kaupan siirron mahdollisuuden pysyvästi.
  • Luonnossovelluksen voi asentaa kauppaan vasta Shopifyn tarkistuksen jälkeen tai sen jälkeen, kun se on muutettu mukautetuksi sovellukseksi.
  • Tässä osiossa