Sovellustyypit

Voit lisätä Shopify-kauppaasi kolmenlaisia sovelluksia: julkisia, mukautettuja ja yksityisiä. Shopify-sovelluksen avulla voit parantaa Shopify adminin käyttöä tai lisätä uusia ominaisuuksia.

Julkiset sovellukset

Julkisia sovelluksia on kahdenlaisia: listattuja ja listaamattomia. Voit asentaa listattuja sovelluksia Shopify App Storesta. Listaamattomat sovellukset eivät näy Shopify App Storen hakutuloksissa tai luokissa. Voit kuitenkin asentaa niitä sovelluksen App Store -listauksesta tai kehittäjän verkkosivustolta.

Sekä listattujen että listaamattomien sovellusten täytyy läpäistä Shopifyn sovellusten tarkistusprosessi.

Mukautetut sovellukset

Mukautettujen sovelluksien avulla voit lisätä Shopify-ylläpitäjääsi ominaisuuksia tai laajentaa verkkokaupan muihin alustoihin käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja. Mukautetut sovellukset on rakennettu yksinomaan sinun Shopify-kauppaasi varten, eikä niitä ole listattu Shopify App Storessa.

Ulkopuolinen sovelluskehittäjä voi tehdä sinulle mukautetun sovelluksen ilman API-yhteyttä tai pääsyä Shopify-ylläpitoosi. Voit asentaa mukautetun sovelluksen klikkaamalla sovelluksen kehittäjän antamaa asennuslinkkiä.

Yksityiset sovellukset

Yksityiset sovellukset ovat käytettävissä vain kaupassasi, eivätkä ne näy Shopify App Storessa. Voit luoda yksityisen sovelluksen kaupallesi Shopify adminissa.

Jos työskentelet ulkoisen sovelluskehittäjän kanssa, sinun on annettava hänelle API-yhteys kauppaasi sekä pääsyn Shopify-ylläpitoosi. Jos et halua antaa kehittäjälle pääsyä ylläpitoosi, voit halutessasi pyytää häntä luomaan sinulle mukautetun sovelluksen.

Luonnossovellukset

Shopify-yhteistyökumppanit käyttävät luonnossovelluksia kehitysvaiheessa, ja niitä voidaan asentaa vain testikauppojen testaustarkoituksiin. Luonnossovellusten asentaminen testikauppaan poistaa kaupan siirron mahdollisuuden pysyvästi.

Luonnossovelluksia voidaan asentaa kauppaasi vasta Shopifyn tarkistuksen jälkeen tai sen jälkeen kun ne on muutettu mukautetuiksi sovelluksiksi.