Sovellusten valitseminen

Shopify App Storessa on tuhansia sovelluksia, jotka auttavat sinua liiketoimintasi rakentamisessa. Kun valitset sovellusta kauppaasi, aloita kysymällä itseltäsi muutamia kysymyksiä:

• Mitä kauppani tarvitsee Shopifyn keskeisimpien ominaisuuksien lisäksi?
  • Miten voisin kasvattaa myyntiäni (esim. parempi hakukoneoptimointi, markkinointi, alennusmyynnit)?
  • Mikä helpottaisi kauppani hallinnointia (esim. lähetystarrojen suuret tulostuserät)?
  • Kuinka paljon haluan käyttää rahaa sovelluksiin?

Sovellusten arvostelut

Muiden kauppiaiden arvostelut ovat yksi parhaista tavoista arvioida, sopiiko sovellus yrityksesi tarpeisiin. Tähtiluokitukset tarjoavat tietoa siitä, mitä mieltä kauppiaat ovat sovelluksen yleiskokemuksesta. Luokitukset ovat painotettuja keskiarvoja, joissa priorisoidaan viimeaikaiset arvostelut. Tämä auttaa varmistamaan, että luokitukset koskevat sovelluksen viimeisintä versiota. Shopify Magicin teknologialla toimivat yhteenvedot ovat saatavilla valituille sovelluksille Shopify App Storessa. Nämä yhteenvedot sisältävät arvostelujen sivujen sisältöä helposti luettavassa muodossa.

Shopify viivästyttää jokaisen arvostelun julkaisemista hieman, jotta automaattiset tunnistusjärjestelmämme voivat havaita ja estää arvostelut, jotka eivät ole käytäntöjemme mukaisia. Vain Shopify-kauppiaat, jotka ovat aktiivisia Shopifyssa (eli eivät käytä kokeilua) ja ovat asentaneet sovelluksen (tai ovat äskettäin poistaneet sen) voivat jättää arvostelun. Kauppiaat voivat kirjoittaa kustakin sovelluksesta vain yhden arvostelun. Jos kauppias haluaa tehdä muutoksia arvosteluun, hän voi muokata sitä.

Jos havaitset valheellisen, maksetun tai vaatimustenvastaisen arvostelun, voit ilmoittaa väärinkäytöksestä.

Sovellusveloitukset

Maksullisissa sovelluksissa on joko kuukausimaksu, kertamaksu tai maksu jokaisesta käyttökerrasta. Useimmat maksulliset sovellukset tarjoavat myös maksuttoman perustilauksen tai ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokeilla sovellusta ennen sen ostamista. Voit tarkastella sovelluksen hintatietoja klikkaamalla sovellusta ja vierittämällä alas Hinnoittelu-osioon.

Suurin osa Shopifyn omista sovelluksista on ilmaisia.

Sovelluksen yhteensopivuus

Kaikkia sovelluksia ei ole suunniteltu toimimaan kaikissa kaupoissa. Osa sovelluksista toimii vain tiettyjen kaupan asetusten kanssa. Sovelluskehittäjät voivat määrittää sovelluksilleen asennusvaatimuksia, jotta et asentaisi sovelluksia, jotka eivät toimi kaupassasi.

Jos kauppasi asetukset eivät täytä sovelluksen asennusvaatimuksia, sovellukseen lisätään Shopify App Storessa merkintä Ei yhteensopiva. Näet sovellussivulta yhteensopimattoman sovelluksen kohdalla, mitä asennusvaatimuksia kauppasi asetukset eivät täytä. Sinun täytyy muuttaa kyseisiä asetuksia, jos haluat asentaa sovelluksen.

Jos jo asentamasi sovellus muuttuu yhteensopimattomaksi kauppasi kanssa, saat Shopify Adminiin sovellusilmoituksen, joka selittää, mitkä kaupan asetukset ovat yhteensopimattomia sovelluksen kanssa.

Asennusvaatimukset liittyvät vaikeasti muutettaviin kaupan asetuksiin, kuten yrityksen sijaintiin tai maihin, joihin toimitat. Useimmissa tapauksissa suosittelemme etsimään kaupassasi toimivia, vaihtoehtoisia sovelluksia, ellet ole aikeissa määrittää yritystoimintaasi uudelleen.

Asennusvaatimukset

Sovelluksen asennusvaatimuksia on viittä eri tyyppiä: