Välja appar

Shopify App Store har tusentals appar som hjälper dig att bygga upp ditt företag.Börja med att ställa dig själv några frågor när du väljer en app för din butik:

• Vad behöver min butik utöver Shopifys basfunktioner?
  • Vad skulle öka min försäljning (till exempel bättre SEO, marknadsföring, planerad butiksförsäljning)?
  • Vad skulle kunna göra det enklare att hantera min butik (till exempel massutskrivna fraktsedlar)?
  • Hur mycket vill jag spendera på appar?

Recensioner av appar

Recensioner från andra handlare är ett av de bästa sätten att utvärdera om en app är rätt för ditt företag. Stjärnomdömen ger inblick i hur handlare upplever appens övergripande upplevelse. Omdömen är vägda genomsnitt som prioriterar de senaste recensionerna, vilket hjälper till att se till att betygen motsvarar den senaste versionen av appen. Recensionssammanfattningar som drivs av Shopify Magic är tillgängliga för utvalda appar i Shopify App Store. Dessa sammanfattningar visar innehåll från recensioner i ett lättläst format.

Shopify fördröjer publiceringen av varje recension något så att våra automatiska spårningssystem kan upptäcka och blockera recensioner som inte uppfyller våra policyer. Endast Shopify-handlare som är aktiva på Shopify (inte på en testplan) och har appen installerad (eller som nyligen avinstallerade den) kan lämna en recension. Handlare kan bara lämna en recension för varje app. Om en handlare vill göra ändringar i en befintlig recension går det att redigera den.

Om du kommer över en falsk, incentiverad eller icke-kompatibel recension kan du rapportera en överträdelse.

Appavgifter

Avgiftsbelagda appar har en månadsavgift, en engångsavgift eller en avgift varje gång du använder den. De flesta avgiftsbelagda appar erbjuder också en gratis basplan eller en gratis testperiod så att du kan prova appen innan du köper den. Du kan granska prisinformationen för en app genom att klicka på appen och bläddra ner till avsnittet Prissättning.

De flesta appar som skapas av Shopify är gratis.

App-kompatibilitet

Apparna är inte byggda för att fungera i alla butiker. Vissa appar är utformade för att fungera med specifika butiksinställningar. För att förhindra att du installerar appar som inte fungerar i din butik kan apputvecklare ställa installationskrav för sina appar.

Om din butiks inställningar inte uppfyller en apps installationskrav markeras appen som Inte kompatibel i Shopify App Store. På applistans sida för en icke-kompatibel app kan du se vilka installationskrav som din butiks inställningar inte möter. Du kan inte installera appen om inte dessa inställningar ändras.

Om en app som du redan har installerat blir inkompatibel med din butik, får du en app-avisering i Shopify-administratören som förklarar vilka butiksinställningar som är inkompatibla med appen.

Installationskrav är associerade med butiksinställningar som är svåra att ändra, såsom din företagsplats eller de länder du levererar till. I de flesta fall rekommenderar vi att du hittar alternativa appar som fungerar för din butik, såvida du inte planerar att ändra din affärsinställning.

Installationskrav

Det finns 5 typer av installationskrav som en app kan ha:

• Point of sale: Appen fungerar med butiker som har Shopify Point of Sale-kanalen.
  • Fraktländer: Appen fungerar med butiker som levererar till minst ett av de angivna länderna. Länderna du levererar till ställs in av dina fraktzoner.
  • Valuta: Appen fungerar med butiker som säljer i minst en av de valutorna som appen stöder.
  • Företagsadress: Appen fungerar med butiker som har en primär företagsadress i ett land som appen stöder.
  • Webbshop: Appen fungerar med butiker som har Webbshop-kanalen.