Velge apper

Shopify App Store inneholder tusenvis av apper som hjelper deg med å utvikle virksomheten din. Når du velger en app for butikken din, kan du begynne med å stille deg selv noen spørsmål:

• Hva trenger butikken min ut over Shopifys kjernefunksjoner?
  • Hva ville økt salget mitt (for eksempel bedre SEO, markedsføring, planlagte butikksalg)?
  • Hva gjør det enklere å administrere butikken min (for eksempel fraktetiketter for masseutskrift)?
  • Hvor mye ønsker jeg å bruke på apper?

Appomtaler

Vurderinger fra andre forhandlere er en av de beste måtene å evaluere om en app er riktig for din virksomhet. Stjernevurderinger gir innsikt i hvordan forhandlere synes om den overordnede opplevelsen i appen. Vurderinger er vektede gjennomsnitt som prioriterer nylige vurderinger, noe som bidrar til å sørge for at vurderinger reflekterer den nyeste versjonen av appen. Sammendrag av omtaler drevet av Shopify Magic er tilgjengelig for utvalgte apper i Shopify App Store. Disse sammendragene inneholder innhold fra sider med omtaler i et lettlest format.

Shopify har en kort forsinkelse i publiseringen av hver omtale, slik at våre automatiske oppdagelsessystemer kan oppdage og blokkere omtaler som ikke oppfyller våre retningslinjer. Bare Shopify-forhandlere som er aktive på Shopify (ikke har et prøveabonnement) og har installert appen (eller nylig har avinstallert den) kan legge inn en omtale. Forhandlere kan bare legge inn én omtale for hver app. Hvis de vil gjøre endringer i en eksisterende omtale, kan de redigere den.

Hvis du kommer over en falsk, insentivert eller ikke-samsvarende omtale, kan du rapportere et brudd.

Appomkostninger

Betalte apper har en månedlig avgift, et engangsgebyr eller en avgift hver gang du bruker den. De fleste betalte apper tilbyr også et gratis grunnleggende abonnement eller en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve appen før du kjøper den. Du kan se gjennom prisdetaljene for en app ved å klikke på appen og bla ned til prissetting-delen.

De fleste apper som er laget av Shopify er gratis.

Appkompatibilitet

Ikke alle apper er bygget for å fungere i alle butikker. Noen apper er utviklet for å fungere med spesifikke butikkinnstillinger. For å hindre deg i å installere apper som ikke fungerer i butikken din, kan utviklere av apper angi installasjonskrav for appene sine.

Hvis butikkens innstillinger ikke oppfyller appens installasjonskrav er appen merket som Ikke kompatibel i Shopify App Store. På appoppføringssiden for en inkompatibel app, ser du hvilke installasjonskrav som ikke passer butikkens innstillinger. Du kan ikke installere appen før disse innstillingene er endret.

Hvis en app du allerede har installert blir inkompatibel med butikken, får du en app-varsling i Shopify-administratoren som forklarer hvilke butikkinnstillinger som er inkompatible med appen.

Installasjonskrav er knyttet til butikkinnstillinger som er vanskelige å endre, for eksempel virksomhetens plassering eller landene du sender til. I de fleste tilfeller anbefaler vi at du finner alternative apper som fungerer for butikken din, med mindre du planlegger å endre bedriftsoppsettet ditt.

Installasjonskrav

Det er 5 typer installasjonskrav som en app kan ha:

• Point of Sale: Appen fungerer med butikker som har Shopify Point of Sale-kanalen.
  • Leveringsland: Appen fungerer med butikker som sender til minst ett av de angitte landene. Landene du sendes til angis av fraktsonene.
  • Valuta: Appen fungerer med butikker som selger i minst én av valutaene som støttes av appen.
  • Forretningsadresse: Appen fungerer med butikker med en primær forretningsadresse i et land som støttes av appen.
  • Nettbutikk: Appen fungerer med butikker som har Nettbutikk-kanalen.