Finne apper

Du kan finne apper til butikken din på Shopify App Store. Du kan også laste ned apper direkte fra nettstedet til en apputvikler. Når du velger en app til butikken din, begynner du med å stille deg selv noen spørsmål:

• Hva trenger butikken min ut over Shopifys kjernefunksjoner?
  • Hva ville økt salget mitt (for eksempel bedre SEO, markedsføring, planlagte butikksalg)?
  • Hva gjør det enklere å administrere butikken min (for eksempel fraktetiketter for masseutskrift)?
  • Hvor mye ønsker jeg å bruke på apper?

Finne en app i Shopify App Store

Du finner apper i Shopify App Store på følgende måter:

• Bruk søkefeltet for å søke etter apper etter funksjon eller navn.
  • Bruk rullegardinmenyen Kategorier til å sortere apper etter kategori. Eksempler på kategorier er Direktefrakting og Søkemotoroptimalisering.
  • Bruk rullegardinmenyen Samlinger for å sortere apper etter samling. Eksempler på samlinger er Laget av Shopify og Salgskanaler. App-samlinger er håndplukket av Shopify for å inkludere de beste verktøyene som kan hjelpe deg med å lansere, vokse og administrere nettbutikken din.

Når du har angitt et søkeord eller valgt en kategori, kan du bruke filtre til å begrense resultatene. Du kan endre rekkefølgen appene er oppført i, ved å bruke Sorter etter -rullegardinmenyen. Pris-filteret kan brukes til å begrense listen til bare gratis apper. Alle apper som er opprettet av Shopify er gratis.

Betale for en app

Betalte apper har en månedlig avgift, et engangsgebyr eller en avgift hver gang du bruker den. De fleste betalte apper tilbyr også et gratis grunnleggende abonnement eller en gratis prøveperiode, slik at du kan prøve appen før du kjøper den. Du kan se gjennom prisdetaljene for en app ved å klikke på appen og bla ned til prissetting-delen.

Støtte for flere språk i Shopify App Store

Du kan bla gjennom Shopify App Store på de støttede språkene som er tilgjengelige. Bruk språkmenyen nederst til høyre på siden for å velge et språk. Når du har valgt et språk, oppdateres navigasjonselementene, kategoriene og filtrene i Shopify App Store.

Ettersom de fleste app-oppføringer bare er tilgjengelige på engelsk, må du søke ved hjelp av engelske søkeord for å få et mest mulig komplett sett med resultater. For å finne app-oppføringer som er tilgjengelige på andre språk (inkludert fransk, tysk og japansk), kan du bruke de språkspesifikke app-samlingene i Samlinger-rullegardinmenyen.

Selv om du kan publisere omtaler på ditt foretrukne språk, er de fleste omtalekommentarene bare tilgjengelige på engelsk.

Når du ber om støtte fra en app-utvikler, må du huske på at de kanskje ikke tilbyr brukerstøtte på ditt foretrukne språk.

Annonsering på Shopify App Store

Shopify ser alltid etter måter å hjelpe deg med å finne apper du kan bruke til å utvide virksomheten din. En måte vi gjør dette på, er å la app-utgivere annonsere for appene sine på siden med søkeresultater i Shopify App Store.

Hvordan vet Shopify hvilke annonser som skal vises?

Annonser i Shopify App Store vises kun på siden med søkeresultater, og bare hvis du søkte etter et søkeord som annonsørene er rettet mot. Annonsørene kan målrette annonsene sine bare basert på søkeord. De kan ikke målrette basert på personopplysninger eller informasjon.

Hva er forskjellen mellom en annonse og en app som Shopify har anbefalt meg?

Hver gang en utvikler betaler Shopify for å vise appen sin til deg, er den merket med en etikett som sier Annonse:

Eksempel på en betalt annonse i Shopify App Store

Shopify App Store gir også personlige anbefalinger for apper som kan hjelpe deg med å drive og utvide bedriften din. Disse anbefalingene vises i Anbefalt for deg-delen. App-anbefalinger er ikke reklame. De er forslag basert på butikker som ligner på din, og er ment å matche deg med appene som gir deg størst verdi. Ingen betaler Shopify for å vise anbefalinger til deg. For å finne ut mer om hvordan anbefalinger fungerer, kan du se App-anbefalinger.

Hvordan gjennomgås eller godkjennes annonser av Shopify?

Bare apper som har blitt godkjent av Shopify kvalitetssikringsteam er kvalifisert for annonsering på Shopify App Store. Annonser kan ikke tilpasses av app-utviklere, og de er basert på informasjon som har blitt gjennomgått når utvikleren sendte inn appen sin til Shopify App Store.

Kan jeg velge bort å se annonser i Shopify App Store?

Du kan ikke velge bort å se annonser på Shopify App Store. Hvis du har tilbakemeldinger om annonsene du ser, kan du sende de via e-post til app-store-ads@shopify.com.

Finne en app utenfor Shopify App Store

Noen app-utviklere gjør appene sine tilgjengelige for installasjon direkte fra sitt eget nettsted, i stedet for å føre dem opp i Shopify App Store. Eventuelle ikke-oppførte apper som du installerer, støttes ikke av Shopify. Hvis du støter på problemer når du bruker en ikke-oppført app, kan du kontakte app-utvikleren direkte for å få hjelp.

Når du installerer en ikke-oppført app, mottar du en advarsel i Shopify-administratoren om at appen ikke har blitt vurdert eller verifisert av Shopify. Denne advarselen betyr ikke nødvendigvis at appen ikke er sikker å installere i butikken din. Ikke-oppførte apper innebærer imidlertid en større risiko, så det sikreste valget er å se etter en app i Shopify App Store.