Att hitta appar

Du kan hitta appar för din butik i Shopify App Store. Du kan också ladda ner appar direkt från en apputvecklares webbplats.

Du kan bläddra i Shopify App Store på de språk som stöds. För att välja ett språk använder du språkmenyn längst ner till höger på sidan. När du har valt ett språk uppdateras alla navigeringselement och kategorier i Shopify App Store. De flesta applistningar är endast tillgängliga på engelska så du måste söka med termer på engelska för att få bästa möjliga resultat.

Du kan hitta appar i Shopify App Store på två sätt:

• Använd sökrutan för att söka efter appar efter funktion, namn eller kategori.
  • Använd rullgardgardinsmenyn Appar per kategori för att hitta appar efter kategori. Exempel på kategorier är Ordrar och frakt och Försäljning av produkter.

Apprekommendationer

Shopify ger personliga rekommendationer om appar som kan hjälpa dig att driva eller utveckla ditt företag. Dessa rekommendationer är baserade på butiker som liknar din när det gäller ditt bruttomarknadsvärde (GMV), dina månatliga återkommande intäkter (MRR), din bransch, din plats, din butiks ålder och andra attribut. Vissa rekommendationer kan också baseras på hur du för närvarande använder Shopify.

Du kan se apprekommendationer på flera platser, inklusive på sidan Appar i din Shopify-admin, i avsnittet Populärt hos butiker som liknar din på startsidan i Shopify App Store och på Shopifys utloggningssida.

Apprekommendationer är inte reklam. De är förslag baserade på butiker som liknar din och är avsedda att matcha dig med de appar som ger dig mest värde. Apputvecklare kan inte betala Shopify för att en app ska visas i rekommendationer.

Annonsering i Shopify App Store

Shopify söker alltid efter sätt att hjälpa dig att hitta appar som du kan använda för att få ditt företag att växa. Ett sätt att göra detta är genom att låta apputgivare marknadsföra sina appar på sökresultatsidor i Shopify App Store.

Varje gång en utvecklare betalar Shopify för att visa sin app för dig är den markerad med en etikett där det står Annons.

Hur vet Shopify vilka annonser de ska visa för mig?

Annonser i Shopify App Store visas på sökresultatsidor. Annonsörer kan rikta sina annonser baserat på sökord. Om du sökte efter ett sökord som annonsörer riktar sig till visas annonser för dessa appar på sökresultatsidan.

Hur granskas och godkänns annonser av Shopify?

Endast appar som har godkänts av Shopifys kvalitetssäkringsteam är kvalificerade för att annonsera i Shopify App Store. Annonser kan inte anpassas av apputvecklare, och de är baserade på information som granskades när utvecklaren skickade in sin app till Shopify App Store.

Kan jag välja bort att se annonser i Shopify App Store?

Du kan inte välja bort att se annonser i Shopify App Store. Om du har feedback om annonserna som du ser kan du skicka den via e-post till app-store-ads@shopify.com