Arbeide med apper

Apper dekker et stort utvalg funksjoner, men du kan utføre noen grunnleggende handlinger med hver av dem.

Hvis du trenger hjelp med en app du har installert i Shopify-administratoren, kan du se Få brukerstøtte for apper.

Installere en app

Etter at du har funnet en app du vil bruke, må du legge den til i butikken din. Hvis du installerer en app fra Shopify App Store, klikker du på Legg til app på appens oppføringsside:

Legg til app-knappen på oppføringssiden for appen

Når du har klikket på Legg til app, må du autorisere appen i Shopify-administratoren.

Hvis du installerer en app fra nettstedet til en tredjepartsutvikler, klikker du på koblingen for relatert installasjon. Etter du har klikket på Installer-koblingen må du autorisere appen i Shopify-administratoren. På dette trinnet mottar du en advarsel om at appen ikke er fra Shopify App Store. Dette betyr ikke nødvendigvis at appen ikke er sikker å bruke. Appen har imidlertid ikke vært gjennom bekreftelses- og godkjenningsprosessen som er nødvendig for apper som er oppført i Shopify App Store.

Åpne en app i Shopify

Du kan se alle appene du har installert fra Apper-siden i Shopify:

Se om-siden til en app

Appens om-side lar deg se informasjon om appen og utføre handlinger knyttet til appen, for eksempel vise appens oppføring i Shopify App Store, skrive en omtale for appen og se etter eventuelle problemer med app-kompatibilitet.

Trinn:

Rediger innstillingene for en app

Du kan redigere innstillinger for en app fra appens om-side.

Trinn:

1. From your Shopify admin, go to Apps.
    1. Klikk Om ved siden av navnet på appen. 3. Klikk på Rediger innstillinger.

Se fakturaen til en app

Du kan sjekke fakturaen til en app for å se mer informasjon om fakturerings- og bruksomkostningene som er knyttet til appen.

Trinn:

Endre appens proxy-URL

Noen apper bruker en proxy-URL til å hente og vise dynamisk innhold på en side i nettbutikken, for eksempel produktgallerier, ønskeliste-apper eller egendefinerte skjemaer. Standard proxy-URL-en angis av app-utvikleren, men du kan endre den i Shopify-administratoren.

Trinn:

1. From your Shopify admin, go to Apps.
    1. Klikk Om ved siden av navnet på appen. 3. I seksjonen App-proxy klikker du på Tilpass nettadresse. 4. Angi den nye nettadressen for proxy. 5. Klikk på Lagre.

Vis tillatelser og personvernerklæring for en app

Du kan se tillatelsene og personvernerklæringen til en app fra appens om-side.

Trinn:

Avinstaller en app

Du kan fjerne en app fra butikken din fra Apper-siden i Shopify.

Trinn:

Sjekk app-varsler

App-varsler gir deg informasjon om statusen til de installerte appene, for eksempel om en app er kompatibel med butikken din.

Du kan sjekke app-varsler fra Apper -siden i Shopify:

1. From your Shopify admin, go to Apps.

2. Klikk Gjennomgå varsler.