Shopify administrator-oversikt

Ut ifra hvilken enhet du bruker, kan du gjøre forskjellige ting i administratoren. Hvis du logger på Shopify-admin fra en nettleser, kan du administrere alle aspektene med butikken. Hvis du logger på Shopify-appen på telefonen, kan du se butikkens nylige aktivitet, oppdatere butikkens katalog og administrere bestillingene.

Shopify-administratoren

Når du logger på Shopify-administrator, er startsiden det første du ser.

Shopify-startsiden viser informasjon om daglige oppgaver, butikkens nylige aktivitet og de neste stegene du kan ta for å bygge bedriften din.

Du får tilgang til de ulike seksjonene i Shopify-administratoren ved å bruke sidepanelet. Seksjoner av Shopify-administrator inkluderer:

Du kan bruke søkefeltet til å finne produkter, sider eller annen informasjon innen Shopify-administratoren.

Hvis du har kontoer i mer enn én Shopify-butikk, kan du bruke rullegardinmenyen til å navigere til disse butikkene.

Shopify-startside

Hjemmesiden viser viktig informasjon om butikkens nylige aktivitet, de neste trinnene du bør ta for å håndtere bestillingene og tips for å bygge forretningen.

Dagens butikkaktivitet

Shopify-startsiden viser butikkens mest nylige besøksaktivitet. Butikkens aktivitet registreres i henhold til butikkens lokale tidssone:

• Dagens bestillinger viser totalt antall bestillinger som er gjort i Shopify-butikken på en gitt dag.

• Dagens besøk viser totalt antall besøk hos Shopify-butikken på en gitt dag. Du vil bare kunne se dette kortet hvis du har en nettbutikk.

• Besøkende som er live akkurat nå viser antall besøkende som har vært aktive i nettbutikken i løpet av de siste 5 minuttene. Du vil bare kunne se dette kortet hvis du har en nettbutikk.

Du finner mer detaljert informasjon om butikkens besøkende i butikkens kjøpsrapporter.

Måledata

Hjemmesidens måledataseksjon viser en salgsoversikt over den generelle forretningen og spesifikke salgs- og engasjementsdata for de aktive salgskanalene. Du kan se salgsdata for de ulike salgskanalene fra I dag, I går, Denne uken og Denne måneden ved å bruke rullegardinmenyene.

Hvis du vil ta en nærmere titt på butikkens salg- og engasjementdata, kan du åpne oversiktspanelet.

Aktivitetsfeed

Aktivitet-feeden i hjemmesidens måledataseksjon viser en oversikt over aktivitetene på kontoen. Klikk Vis all nylig aktivitet for å se en lenger feed med nylig aktivitet på kontoen.

Varsler

Shopify-hjemmesiden viser varsler om Shopify-forretningen som er basert på kontoens status, vekst og nylige kundeaktivitet.

Varsler gjør det lett å se hva de neste trinnene du må ta er, for eksempel registrere betalinger, merke en bestilling som oppfylt, eller arkivere en fullført bestilling.

Kort

Kortene er blokker med informasjon som endres regelmessig for å la deg styre forretningen din sømløst. Shopify-hjemmesiden viser kort basert på butikkens nylige aktivitet og hva du har gjort på i Shopify. Blant annet vil du motta:

• oppdateringer om nye Shopify-funksjoner
  • råd om hvordan du får mest mulig ut av Shopify
  • anbefalt lesestoff om hvordan du kan oppnå vekst i forretningen din.

Handlingsmeny

Du kan avvise og gi tilbakemeldinger om Startsidekort.

Klikk på Avvis for å skjule et kort frem til informasjonen blir relevant igjen.

Klikk på Send tilbakemelding for å gi tilbakemeldinger om et kort. Shopify bruker denne informasjonen til å forbedre fremtidige hjemmesidekort.

Shopify-hjemmesideskjerm

Den første skjermen som du vil se når du logger på Shopify-appen er Hjem-skjermen:

Shopifys Hjem-skjerm er en landingsside som viser nøkkelinformasjon om butikkens nylige aktivitet, de neste stegene du må ta med bestillingene dine og hvordan du bygger opp forretningen.

Salgssammendrag

På toppen av Hjem-skjermen er det en graf som viser dagens salg. Du kan sveipe grafen til venstre for å se antall besøkende som nettbutikken har fått i dag. Bruk knappene ovenfor grafen til å se data fra i går, forrige uke eller forrige måned.

Varsler om neste steg

Hjem-skjermen viser varsler om åpne bestillinger som kan trenge din oppmerksomhet:

Varsler gjør det lett å se hva du bør gjøre videre, for eksempel registrere betaling, merke en bestilling som oppfylt eller arkivere en bestilling som er fullført.

Kort

Shopifys hjemmesidefeeden viser kort basert på butikkens nylige aktivitet og hva du har gjort på i Shopify:

Kortene er blokker med informasjon som endres regelmessig for å la deg styre forretningen din sømløst. Du får:

• oppdateringer om nye Shopify-funksjoner
  • råd om hvordan du får mest mulig ut av Shopify
  • anbefalt lesestoff om hvordan du kan oppnå vekst i forretningen din.

Shopify-hjemmesideskjerm

Den første skjermen som du vil se når du logger på Shopify-appen er Hjem-skjermen:

Shopifys Hjem-skjerm er en landingsside som viser nøkkelinformasjon om butikkens nylige aktivitet, de neste stegene du må ta med bestillingene dine og hvordan du bygger opp forretningen.

Salgssammendrag

På toppen av Hjem-skjermen er det en graf som viser dagens salg. Du kan sveipe grafen til venstre for å se antall besøkende som nettbutikken har fått i dag. Bruk knappene ovenfor grafen til å se data fra i går, forrige uke eller forrige måned.

Varsler om neste steg

Hjem-skjermen viser varsler om åpne bestillinger som kan trenge din oppmerksomhet:

Varsler gjør det lett å se hva du bør gjøre videre, for eksempel registrere betaling, merke en bestilling som oppfylt eller arkivere en bestilling som er fullført.

Kort

Shopifys hjemmesidefeeden viser kort basert på butikkens nylige aktivitet og hva du har gjort på i Shopify:

Kortene er blokker med informasjon som endres regelmessig for å la deg styre forretningen din sømløst. Du får:

• oppdateringer om nye Shopify-funksjoner
  • råd om hvordan du får mest mulig ut av Shopify
  • anbefalt lesestoff om hvordan du kan oppnå vekst i forretningen din.