Sikkerhetskopiering og duplisering

Du kan eksportere CSV-filer fra Shopify administrator til å sikkerhetskopiere butikkinformasjon. Du kan kombinere disse CSV-filene med annen data (for eksempel en kopi av temaet ditt) til å opprette en sikkerhetskopi eller duplisere butikken.

Bruk av CSV-filer for å sikkerhetskopiere butikkinformasjon

Du kan eksportere CSV-filene for å sikkerhetskopiere følgende typer butikkinformasjon:

Du kan også sikkerhetskopiere nettbutikkens tema ved å laste det ned fra Shopify-administrator.

Dupliser en butikk

Når du dupliserer en butikk, kan du overføre noen typer butikkinformasjon ved å bruke CSV-filer, men andre typer informasjon må angis manuelt i Shopify administrator.

Det er noen begrensninger knyttet til å overføre butikkinformasjon:

• Du kan ikke importere besøkendes trafikkdata fordi du nå sporer et nytt .myshopify.com-domene.
  • Bestillinger kan ikke importeres til en butikk gjennom Shopify-administrator, men de kan importeres gjennom Shopify API. Dette støttes ikke av Shopify. Du kan leie inn en Shopify-partner til å få hjelp med å importere bestillinger til den nye butikken.
  • Rabattkoder kan ikke overføres.
  • Utstedte gavekort kan ikke overføres (gavekortprodukter overføres gjennom produkt-CSV-filen).
  • De lagrede tilpassede rapportene kan ikke overføres.
  • Besøkendes trafikkdata kan ikke overføres.

Steg:

1. Logg på begge butikkene som butikkeier.
  2. Sørg for at den nye butikken har samme abonnement som originalbutikken.
  3. Velg det samme temaet i den nye butikken, eller last opp en temafil fra datamaskinen.
  4. Eksporter CSV-filen for å sikkerhetskopiere følgende typer butikkinformasjon:

5. Forbered produktmedier for eksport.

6. Importer CSV-filene for produktene og kundene dine ved hjelp av en av følgende måter:

7. Hvis du ikke opprettet samlingene ved å legge til en kolonne for produkt-CSV-filen, kan du opprette dem manuelt i den nye butikken.

8. Installer appene på nytt.

9. Konfigurer butikkinnstillingene manuelt på nytt, for eksempel avgifter, levering, kassen og betalinger.

10. Valgfritt: Kopier og lim inn blogginnlegg og nettbutikksider.

11. Valgfritt: Bygg opp nettbutikkens navigasjon på nytt.

Opprette en sikkerhetskopi av butikken ved hjelp av en app

Hvis du vil opprette en sikkerhetskopi av butikkens informasjon, kan du bruke en app fra Shopify App Store.