Sovellusten hallinnointi

Sovellukset kattavat laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, mutta osan perustoiminnoista voit tehdä niistä jokaisella.

Jos tarvitset apua Shopify Adminiin asentamiesi sovellusten kanssa, tutustu kohtaan Sovellustuki.

Sovelluksen avaaminen Shopifyssa

Näet kaikki asentamasi sovellukset Shopifyn Sovellukset-sivulla:

Lisää sovelluslohkoja Shopify Adminiisi

Sovelluslohkojen avulla voit käyttää sovellusten tärkeitä ominaisuuksia suoraan pöytäkoneelta Shopify Adminin avainsivuilla. Voit lisätä sovelluslohkoja Tuotteet-, Tilaukset- and Asiakkaat- sivuillesi.

Jos olet asentanut kauppaasi sovelluksen, jolla on sovelluslohko tuetulle sivulle, sivulla näkyy Sovelluslohkot-osio.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa sivulle, johon haluat lisätä sovelluslohkon.
  2. Klikkaa Sovelluslohkot-osiossa + sovelluslohko.
  3. Klikkaa sen sovelluslohkon nimeä, jonka haluat lisätä sivulle esikatseluna.
  4. Käytä lisäämääsi sovelluslohkoa. Jos siirryt pois sivulta, sovelluslohko katoaa.
  5. Valinnainen: Jos haluat, että sovelluslohko näkyy sivulla pysyvästi kaupan koko henkilöstölle, klikkaa sovelluslohkon vieressä olevaa Pinnauskuvaketta.

Näytä sovelluksen Tietoja-sivu

Sovelluksen Tietoja-sivu kertoo lisätietoja sovelluksesta ja siihen liittyvistä toiminnoista. Näitä ovat esimerkiksi sovelluksen esiintyminen Shopify App Storen sovellusluettelossa, sovelluksen arvostelu ja sovelluksen yhteensopivuuteen liittyvien ongelmien tarkastelu.

Vaiheet:

Sovelluksen asetusten muokkaaminen

Voit muokata sovelluksen asetuksia sovelluksen tietoja-sivulta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa sovellusta, jota haluat tarkastella.

3. Klikkaa Muokkaa asetuksia.

Sovelluksen laskun katsominen

Voit katsoa sovelluksen laskusta tarkempia laskutustietoja ja sovellukseen liittyviä käyttöveloituksia.

Vaiheet:

Sovellustilauksen laajuuden lisääminen tai vähentäminen

Joistakin sovelluksista, joiden laskutus toistuu jaksoittain, on saatavilla useita tilaussopimuksia, joten voit mukauttaa sovelluskokemusta tarpeidesi mukaan.

Sovelluksen tilaussopimuksen hinnoittelutiedot ovat saatavilla Shopify App Storessa, sovelluksen ulkoisella sivustolla tai molemmissa.

Kaikki sovellustilauksen päivitykset ja alennukset tehdään itse sovelluksessa. Siirtyminen tietylle sopimuksen valintasivulle vaihtelee sovelluksesta riippuen, mutta löydät sivun sovelluksesta etsimällä sivuja, joilla on otsikoita, kuten "Laskutus", "Tilaukset", "Sopimukset", "Hinnoittelu" tai "Asetukset".

Jos et pysty lisäämään tai vähentämään sovelluksesi tilaussopimuksen laajuutta itse, ota yhteyttä sovelluskehittäjään käyttämällä Pyydä tukea -painiketta saadaksesi apua.

Vaiheet:

Sovelluksen välityspalvelimen URL-osoitteen muuttaminen

Osa sovelluksista käyttää välityspalvelinten URL-osoitteita dynaamisten sisältöjen, kuten tuotegallerioiden, toivelistasovellusten ja tullilomakkeiden hankkimiseen ja näyttämiseen. Sovelluskehittäjä määrittää välityspalvelimen URL-osoitteelle oletusarvon, mutta voit muuttaa sen Shopify Adminissa.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa sovellusta, jota haluat tarkastella.

3. Klikkaa Sovelluksen välityspalvelin -osiossa Muokkaa URL-osoitetta.

4. Syötä uusi välityspalvelimen URL-osoite.

5. Klikkaa Tallenna.

Sovelluksen käyttöoikeuksien ja tietosuojakäytäntöjen tarkastelu

Voit tarkastella sovelluksen käyttöoikeuksia ja tietosuojakäytäntöjä sovelluksen tietoja-sivulta.

Vaiheet:

Sovellusilmoitusten tarkistaminen

Sovelluksen tila -sivulle saat ilmoituksia kauppaasi asennettujen sovellusten sekä myyntikanavien tilasta, kuten esimerkiksi siitä, onko tietty sovellus yhteensopiva kauppasi kanssa.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovelluksen tilailmoitukset ‑palkissa kohtaa Tarkista. Näet Sovelluksen tilailmoitukset ‑palkin vain, jos sinulla on sovelluksia, jotka on tarkistettava.

Sovelluksen tila -sivulla on luettelo kaikista kauppaasi asennetuista tarkistusta vaativista sovelluksista, kuten sovellukset, joita ei tueta.