Sovellusten käyttö

Sovellukset kattavat laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, mutta osan perustoiminnoista voit tehdä niistä jokaisella.

Jos tarvitset apua Shopify adminiin asentamiesi sovellusten kanssa, tutustu kohtaan Sovellustuki.

Sovelluksen asentaminen

Voit asentaa sovelluksen Shopify-kauppaasi kolmella eri tavalla:

• Asenna Shopify App Storen kautta
  • Asenna kolmannen osapuolen asennuslinkkiä käyttämällä
  • Asenna mukautettu sovellus, jolla on yksilöllinen asennuslinkki

Asenna Shopify App Storen kautta

Kun löydät Shopify App Storesta sovelluksen, jota haluat käyttää kaupassasi, klikkaa Lisää sovellus sovelluksen ilmoitussivulla.

Kun olet napauttanut Lisää sovellus, sinun täytyy hyväksyä sovellus Shopify adminissa.

Asenna kolmannen osapuolen asennuslinkkiä käyttämällä

Jos olet aikeissa asentaa sovelluksen kolmannen osapuolen kehittäjän verkkosivulta, klikkaa asennuslinkkiä. Asennuksen loppuun saattamiseksi sinun on hyväksyttävä sovellus Shopify admin -paneelissa.

Kun asennat kolmannen osapuolen asennuslinkin kautta, saat varoituksen siitä, että sovellus ei ole peräisin Shopify App Storesta. Se ei välttämättä tarkoita, etteikö sovelluksen käyttäminen olisi turvallista. Sovellus ei kuitenkaan ole käynyt läpi vahvistus- ja hyväksyntäprosessia, joka vaaditaan Shopify App Storessa julkaistavilta sovelluksilta.

Mukautetun sovelluksen asentaminen

Jos palkkaat sovelluskehittäjän luomaan mukautetun sovelluksen Shopify-kauppaasi varten, hän antaa sinulle asennuslinkin. Mukautetun sovelluksen asennuslinkit ovat tarkoitettu vain tiettyä kauppaa varten, eikä niitä voida käyttää sovelluksen asentamiseen johonkin toiseen kauppaan.

Hyväksy sovellus Shopify adminissa napauttamalla asennuslinkkiä.

Turvallisuussyistä mukautetut asennuslinkin vanhenevat seitsemän päivän kuluttua. Jos linkkisi vanhentuu, sovelluskehittäjän täytyy toimittaa sinulle uusi.

Jos olet antanut kehittäjälle verkkokauppasi yhteistyökumppanitilin, hän voi asentaa mukautetun sovelluksen puolestasi, mutta vain, jos olet myöntänyt tälle täydet käyttöoikeudet.

Sovelluksen avaaminen Shopifyssa

Näet kaikki asentamasi sovellukset Shopifyn Sovellukset-sivulla:

Sovelluksen Tietoja-sivu

Sovelluksen Tietoja-sivu antaa lisätietoja sovelluksesta ja siihen liittyvistä toiminnoista, kuten sovelluksen esiintymisestä Shopify App Storen sovellusluettelossa, sovelluksen arvostelu ja sovelluksen yhteensopivuuteen liittyvien ongelmien tarkastelu.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen asetusten muokkaaminen

Voit muokata sovelluksen asetuksia sovelluksen tietoja-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.
    1. Klikkaa Tietoja-painiketta sovelluksen nimen vieressä. 3. Klikkaa Muokkaa asetuksia.

Sovelluksen laskun katsominen

Voit katsoa sovelluksen laskusta tarkempia laskutustietoja ja sovellukseen liittyviä käyttömaksuja.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen välityspalvelimen URL-osoitteen muuttaminen

Osa sovelluksista käyttää välityspalvelinten URL-osoitteita dynaamisten sisältöjen, kuten tuotegallerioiden, toivelistasovellusten ja tullilomakkeiden hankkimiseen ja näyttämiseen. Sovelluskehittäjä määrittää välityspalvelimen URL-osoitteelle oletusarvon, mutta voit muuttaa sen Shopify adminissa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.
    1. Klikkaa Tietoja-painiketta sovelluksen nimen vieressä. 3. Siirry kohtaan Sovelluksen välityspalvelin ja Klikkaa Muokkaa URL-osoitetta. 4. Syötä uusi välityspalvelimen URL-osoite. 5 Klikkaa Tallenna.

Sovelluksen käyttöoikeuksien ja tietosuojakäytäntöjen tarkastelu

Voit tarkastella sovelluksen käyttöoikeuksia ja tietosuojakäytäntöjä sovelluksen tietoja-sivulta.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen poistaminen

Voit poistaa sovelluksen kaupastasi Shopifyssa Sovellukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

Sovellusilmoitusten tarkistaminen

Sovelluksen tila -sivulle saat ilmoituksia kauppaasi asennettujen sovellusten sekä myyntikanavien tilasta, kuten esimerkiksi siitä, onko tietty sovellus yhteensopiva kauppasi kanssa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Sovelluksen tilailmoitukset ‑palkissa kohtaa Tarkista. Näet Sovelluksen tilailmoitukset ‑palkin vain, jos sinulla on sovelluksia, jotka on tarkistettava.

Sovelluksen tila -sivulla on luettelo kaikista kauppaasi asennetuista tarkistusta vaativista sovelluksista, kuten sovellukset, joita ei tueta.