Sovellusten käyttö

Sovellukset kattavat laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, mutta osan perustoiminnoista voit tehdä niistä jokaisella.

Jos tarvitset apua Shopify adminiin asentamiesi sovellusten kanssa, tutustu kohtaan Sovellustuki.

Sovelluksen asentaminen

Kun olet löytänyt sovelluksen, jota haluat käyttää, sinun täytyy lisätä se kauppaasi. Jos asennat sovelluksen Shopify App Storesta, napauta Lisää sovellus sovelluksen julkaisusivulta:

Lisää sovellus -painike sovelluksen julkaisusivulla

Kun olet napauttanut Lisää sovellus, sinun täytyy hyväksyä sovellus Shopify adminissa.

Jos olet aikeissa asentaa sovelluksen kolmannen osapuolen kehittäjän verkkosivulta, napauta asennuslinkkiä. Kun olet napauttanut asennuslinkkiä, sinun täytyy hyväksyä sovellus Shopify adminissa. Tässä vaiheessa saat varoituksen, jossa kerrotaan, että sovellus ei ole peräisin Shopify App Storesta. Se ei välttämättä tarkoita, etteikö sovelluksen käyttäminen olisi turvallista. Sovellus ei kuitenkaan ole käynyt läpi vahvistus- ja hyväksyntäprosessia, joka vaaditaan Shopify App Storessa julkaistavilta sovelluksilta.

Sovelluksen avaaminen Shopifyssa

Näet kaikki asentamasi sovellukset Shopifyn Sovellukset-sivulla:

Sovelluksen Tietoja-sivu

Sovelluksen Tietoja-sivu antaa lisätietoja sovelluksesta ja siihen liittyvistä toiminnoista, kuten sovelluksen esiintymisestä Shopify App Storen sovellusluettelossa, sovelluksen arvostelu ja sovelluksen yhteensopivuuteen liittyvien ongelmien tarkastelu.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen asetusten muokkaaminen

Voit muokata sovelluksen asetuksia sovelluksen tietoja-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.
    1. Napauta Tietoja-painiketta sovelluksen nimen vieressä. 3. Napauta Muokkaa asetuksia.

Sovelluksen laskun katsominen

Voit katsoa sovelluksen laskusta tarkempia laskutustietoja ja sovellukseen liittyviä käyttömaksuja.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen välityspalvelimen URL-osoitteen muuttaminen

Osa sovelluksista käyttää välityspalvelinten URL-osoitteita dynaamisten sisältöjen, kuten tuotegallerioiden, toivelistasovellusten ja tullilomakkeiden hankkimiseen ja näyttämiseen. Sovelluskehittäjä määrittää välityspalvelimen URL-osoitteelle oletusarvon, mutta voit muuttaa sen Shopify adminissa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.
    1. Napauta Tietoja-painiketta sovelluksen nimen vieressä. 3. Siirry kohtaan Sovelluksen välityspalvelin ja napauta Muokkaa URL-osoitetta. 4. Syötä uusi välityspalvelimen URL-osoite. 5 Napauta Tallenna.

Sovelluksen käyttöoikeuksien ja tietosuojakäytäntöjen tarkastelu

Voit tarkastella sovelluksen käyttöoikeuksia ja tietosuojakäytäntöjä sovelluksen tietoja-sivulta.

Toimintovaiheet:

Sovelluksen poistaminen

Voit poistaa sovelluksen Shopifyssa kauppasi Sovellukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

Sovellusilmoitusten tarkistaminen

Sovellusilmoitukset antavat lisätietoa asentamiesi sovellusten tilasta, kuten esimerkiksi sovelluksen yhteensopivuudesta kauppasi kanssa.

Voit tarkistaa sovellusilmoitukset Shopifyn Sovellukset-sivulla:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Napauta Tarkista ilmoitukset.