Arbejde med apps

Apps dækker et bredt udvalg af funktioner og funktioner, men du kan udføre nogle grundlæggende handlinger med hver af dem.

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har installeret i din Shopify-administrator, kan du få flere oplysninger i Få support til apps.

Installer en app

Du kan installere en app i din Shopify-butik på tre forskellige måder:

• Installer den via Shopify App Store
  • Installer den via et installationslink fra en tredjepart
  • Installer en tilpasset app med et unikt installationslink

Installer den via Shopify App Store

Når du finder en app i Shopify App Store, som du vil bruge i din butik, skal du klikke på Tilføj app på appens opslag:

Knappen Tilføj app på appens listeside

Når du har klikket på Tilføj app, skal du godkende appen i din Shopify-administrator.

Hvis du installerer en app via en tredjepartsudviklers website, skal du klikke på appens installationslink. For at fuldføre installationen skal du godkende appen i din Shopify-administrator.

Når du installerer via et installationslink fra en tredjepart, vises en advarsel om, at appen ikke er fra Shopify App Store. Dette betyder ikke nødvendigvis, at appen ikke er sikker at bruge. Appen har dog ikke gennemgået den kontrol- og godkendelsesproces, der skal kræves for apps, som er er slået op i Shopify App Store.

Installer en tilpasset app

Hvis du for hjælp af en udvikler til at udvikle en tilpasset app til din Shopify-butik, kan udvikleren sende dig et installationslink. Installationslinks til tilpassede apps er specifikke for din butik, og de kan ikke bruges til at installere appen i en anden butik.

Klik på dit installationslink for at godkende appen i din Shopify-administrator.

Af hensyn til sikkerheden udløber installationslinks til tilpassede apps efter syv dage. Hvis dit link udløber, skal appudvikleren sende dig et nyt.

Hvis du har givet en udvikler en samarbejdspartnerkonto til din butik, kan udvikleren installere en tilpasset app på dine vegne, men kun hvis du har givet vedkommende fulde tilladelser.

Åbn en app i Shopify

Du kan se alle de apps, du har installeret, på siden Apps i Shopify:

Se siden "Om" for en app

Appens "Om"-side giver dig mulighed for at se oplysninger om appen og udføre handlinger, der har relation til appen. Du kan f.eks. se appens opslag i Shopify App Store, skrive en anmeldelse af appen og kontrollere, om der er problemer med appkompatibilitet.

Fremgangsmåde:

Rediger præferencerne for en app

Du kan redigere en apps præferencer på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. Klik på Rediger præferencer.

Se fakturaen for en app

Du kan se en apps faktura for at få flere oplysninger om de fakturerings- og brugsgebyrer, der er forbundet med appen.

Fremgangsmåde:

Rediger appens proxywebadresse

Nogle apps bruger en proxywebadresse til at hente og vise dynamisk indhold på en side i din webshop, f.eks. produktgallerier, ønskelisteapps eller tilpassede formularer. Standardproxywebadressen angives af appudvikleren, men du kan ændre den i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. I afsnittet App-proxy skal du klikke på Tilpas webadresse. 4. Angiv den nye proxywebadresse. 5. Klik på Gem.

Bemærk: Når du ændrer proxywebadressen i Shopify-administrator, skal du sørge for, at appen også bruger den nye proxywebadresse. Se dokumentationen til appen, eller bed om support hos appudvikleren for at få mere at vide om, hvordan du ændrer proxywebadressen i appen.

Se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata

Du kan se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

Afinstaller en app

Du kan fjerne en app fra din butik via siden Apps i Shopify.