Arbejde med apps

Apps dækker et bredt udvalg af funktioner og funktioner, men du kan udføre nogle grundlæggende handlinger med hver af dem.

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har installeret i din Shopify-administrator, kan du få flere oplysninger i Få support til apps.

Installer en app

Du kan installere en app i din Shopify-butik på tre forskellige måder:

• Installer den via Shopify App Store
  • Installer den via et installationslink fra en tredjepart
  • Installer en tilpasset app med et unikt installationslink

Installer den via Shopify App Store

Fremgangsmåde:

1. Log ind på Shopify App Store.
  2. Find en app, som du vil installere, og klik derefter på den.
  3. Klik på Tilføj app i appoversigten.
  4. Klik på Installer app i din Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Når appen er installeret, kan du se og bruge den på siden Apps i din Shopify-administrator.

Bemærk: Installationslinks fra tredjepart virker kun til apps, der er udviklet før den 5. december 2019. Hvis du klikker på et installationslink fra tredjepart til en app, der er udviklet efter denne dato, får du en fejlmeddelelse i din Shopify-administrator og kan ikke installere appen.

Fremgangsmåde:

1. Få linket til installation af appen på udviklerens website, og klik på linket.
  2. Klik på Installer app i din Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Når du installerer via et installationslink fra en tredjepart, vises en advarsel om, at appen ikke er fra Shopify App Store. Dette betyder ikke nødvendigvis, at appen ikke er sikker at bruge. Appen har dog ikke gennemgået den kontrol- og godkendelsesproces, der skal kræves for apps, som er er slået op i Shopify App Store.

Installer en tilpasset app

Hvis du for hjælp af en udvikler til at udvikle en tilpasset app til din Shopify-butik, kan udvikleren sende dig et installationslink. Installationslinks til tilpassede apps er specifikke for din butik, og de kan ikke bruges til at installere appen i en anden butik.

Fremgangsmåde:

1. Få linket til installation af appen fra udvikleren, og klik derefter på linket.
  2. Klik på Installer app i din Shopify-administrator for at godkende brugen af appen.

Af hensyn til sikkerheden udløber installationslinks til tilpassede apps efter syv dage. Hvis dit link udløber, skal appudvikleren sende dig et nyt.

Hvis en udvikler har en samarbejdspartnerkonto i din butik, kan de installere tilpassede apps for dig, hvis du giver dem tilladelsen Apps og kanaler. Hvis din butik har Shopify Plus, skal samarbejdspartnerkontoen have tilladelsen Adgang til alle apps og kanaler for at installere tilpassede apps.

Åbn en app i Shopify

Du kan se alle de apps, du har installeret, på siden Apps i Shopify:

Se siden "Om" for en app

Appens "Om"-side giver dig mulighed for at se oplysninger om appen og udføre handlinger, der har relation til appen. Du kan f.eks. se appens opslag i Shopify App Store, skrive en anmeldelse af appen og kontrollere, om der er problemer med appkompatibilitet.

Fremgangsmåde:

Rediger præferencerne for en app

Du kan redigere en apps præferencer på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. Klik på Rediger præferencer.

Se fakturaen for en app

Du kan se en apps faktura for at få flere oplysninger om de fakturerings- og brugsgebyrer, der er forbundet med appen.

Fremgangsmåde:

Rediger appens proxywebadresse

Nogle apps bruger en proxywebadresse til at hente og vise dynamisk indhold på en side i din webshop, f.eks. produktgallerier, apps på ønskesedler eller tilpassede formularer. Standardproxywebadressen angives af appudvikleren, men du kan ændre den i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. I afsnittet App-proxy skal du klikke på Tilpas webadresse. 4. Angiv den nye proxywebadresse. 5. Klik på Gem.

Bemærk: Når du ændrer proxywebadressen i Shopify-administrator, skal du sørge for, at appen også bruger den nye proxywebadresse. Se dokumentationen til appen, eller bed om support hos appudvikleren for at få mere at vide om, hvordan du ændrer proxywebadressen i appen.

Se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata

Du kan se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

Afinstaller en app

Du kan afinstallere en app fra din butik via siden Apps i Shopify.

Bemærk: Nogle apps ændrer temaet i din webshop. Du bør kontrollere, om appen kræver ekstra trin i forbindelse med afinstallering, før du fjerner den fra din butik.

Fremgangsmåde:

Tjek appmeddelelser

Siden Appstatus giver dig besked omkring statussen for dine installerede apps og salgskanaler, f.eks. om en app er kompatibel med din butik.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Gennemgå i bjælken Meddelelser om appstatus. Du vil kun se bjælken Meddelelser om appstatus, hvis du har apps, der skal gennemgås.

Siden Appstatus viser en liste over alle installerede apps i din butik, der skal gennemgås, f.eks. apps, der ikke understøttes.