Arbejde med apps

Apps dækker et bredt udvalg af funktioner og funktioner, men du kan udføre nogle grundlæggende handlinger med hver af dem.

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har installeret i din administration af Shopify, kan du få flere oplysninger i Få support til apps.

Installer en app

Når du har fundet en app, som du vil bruge, skal du føje den til din butik. Hvis du vil installere en app fra Shopify App Store, skal du klikke på Tilføj app på appens fortegnelsesside:

Knappen Tilføj app på appens listeside

Når du har klikket på Tilføj app, skal du godkende appen i din Shopify-administrator.

Hvis du installerer en app fra en tredjepartsudviklers website, skal du klikke på det tilhørende installationslink. Når du har klikket på installationslinket, skal du godkende appen i din Shopify-administrator. Her modtager du en advarsel om, at appen ikke er fra Shopify App Store. Dette betyder ikke nødvendigvis, at appen ikke er sikker at bruge. Appen har dog ikke gennemgået den gennemgang og godkendelse, der kræves apps, som findes i Shopify App Store.

Åbn en app i Shopify

Du kan se alle de apps, du har installeret, på siden Apps i Shopify:

Se siden "Om" for en app

Appens "Om"-side giver dig mulighed for at se oplysninger om appen og udføre handlinger, der har relation til appen. Du kan f.eks. se appens fortegnelse i Shopify App Store, skrive en anmeldelse af appen og kontrollere, om der er problemer med appkompatibilitet.

Fremgangsmåde:

Rediger præferencerne for en app

Du kan redigere en apps præferencer på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps fra din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. Klik på Rediger præferencer.

Se fakturaen for en app

Du kan se en apps faktura for at få flere oplysninger om de fakturerings- og brugsgebyrer, der er forbundet med appen.

Fremgangsmåde:

Rediger appens proxywebadresse

Nogle apps bruger en proxywebadresse til at hente og vise dynamisk indhold på en side i din webshop, f.eks. produktgallerier, ønskelisteapps eller tilpassede formularer. Standardproxywebadressen angives af appudvikleren, men du kan ændre den i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps fra din Shopify-administrator.
    1. Klik på Om ud for appens navn. 3. I afsnittet App-proxy skal du klikke på Tilpas webadresse. 4. Angiv den nye proxywebadresse. 5. Klik på Gem.

Bemærk: Når du ændrer proxywebadressen i Shopify-administrator, skal du sørge for, at appen også bruger den nye proxywebadresse. Se dokumentationen til appen, eller bed om support hos appudvikleren for at få mere at vide om, hvordan du ændrer proxywebadressen i appen.

Se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata

Du kan se en apps tilladelser og politik om beskyttelse af persondata på appens "Om"-side.

Fremgangsmåde:

Afinstaller en app

Du kan fjerne en app fra din butik via siden Apps i Shopify.