Sådan vælger du apps

Shopify App Store har tusindvis af apps, som kan hjælpe dig med at udvikle din butik. Når du vælger en app til din butik, skal du starte med at stille dig selv nogle få spørgsmål:

• Hvad har min butik brug for udover Shopifys kernefunktioner?
  • Hvad ville øge mit salg (f.eks. bedre SEO, afsætning, planlagte udsalg)?
  • Hvad ville gøre det nemmere at administrere min butik (f.eks. masseudskrivning af fragtlabels)?
  • Hvor mange penge vil jeg bruge på apps?

Appanmeldelser

Anmeldelser fra andre shopejere er en af de bedste måder at vurdere, om en app passer til din virksomhed. Stjernebedømmelser giver indblik i, hvad shopejere synes om den overordnede oplevelse med appen. Bedømmelser er vægtede gennemsnit, der prioriterer de seneste anmeldelser. Dette hjælper dig med at sikre, at bedømmelserne afspejler de nyeste version af appen. Oversigter over appanmeldelser drevet af Shopify er tilgængelig for udvalgte apps i Shopify App Store. Disse oversigter indeholder indhold fra sider med anmeldelser i et format, der er let at læse.

Shopify forsinker udgivelsen af alle anmeldelser en smule, så vores automatiske registreringssystemer kan registrere og blokere anmeldelser, der ikke lever op til vores politikker. Kun de Shopify-shopejere, der er aktive på Shopify (og ikke har et prøveabonnement), og som har installeret appen (eller som for nylig har afinstalleret den), kan skrive en anmeldelse. Shopejere kan kun skrive én anmeldelse for hver app. Hvis shopejerne vil foretage ændringer af en eksisterende anmeldelse, kan de redigere den.

Hvis du ser en falsk, motiveret eller ikke-kompatibel anmeldelse, kan du rapportere en overtrædelse.

Appgebyrer

For betalte apps betales et månedligt gebyr eller et engangsgebyr eller et gebyr for hver gang, du bruger det. De fleste betalte apps har også en gratis basisabonnement eller en gratis prøveperiode, så du kan prøve appen, før du køber den. Du kan gennemgå prisoplysningerne for en app ved at klikke på appen og rulle ned til afsnittet Priser.

De fleste apps, der er udviklet af Shopify, er gratis.

Appkompatibilitet

Det er ikke alle apps, der er udviklet til at fungere i alle butikker. Nogle apps er designet til at fungere sammen med specifikke butiksindstillinger. Appudviklere kan forhindre, at du installerer apps, der ikke virker i din butik, ved at angive installationskrav til deres apps.

Hvis din butiks indstillinger ikke opfylder en apps installationskrav, markeres appen som Ikke kompatibel i Shopify App Store. Du kan gennemgå, hvilke installationskrav der ikke opfylder din butiks indstillinger, på appsiden for den inkompatible app. Du kan ikke installere appen, medmindre disse indstillinger ændres.

Hvis en app, som du allerede har installeret, bliver inkompatibel med din butik, får du vist en Appmeddelelse i Shopify-administrator, der forklarer, hvilke butiksindstillinger der er inkompatible med appen.

Installationskravene er knyttet til butiksindstillinger, som er vanskelige at ændre, f.eks. din virksomheds lokalitet eller de lande, du afsender til. I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du finder alternative apps, der fungerer for din butik, medmindre du planlægger at ændre opsætningen af din virksomhed.

Installationskrav

En app kan have 5 typer installationskrav:

• Point of Sale: Appen fungerer sammen med butikker, der har Shopifys POS-kanal.
  • Forsendelseslande: Appen fungerer sammen med butikker, der leverer til mindst ét af de angivne lande. De lande, du leverer til, er bestemmes af dine leveringszoner.
  • Valuta: Appen fungerer sammen med butikker, der sælger i mindst én af de valutaer, som appen understøtter.
  • Virksomhedsadresse: Appen fungerer sammen med butikker med en primær virksomhedsadresse i et land, som appen understøtter.
  • Webshop: Appen fungerer sammen med butikker, der har kanalen Webshop.