Flow'n käyttäminen Shopify Collabsin kanssa

Shopify Flow on sähköisen kaupankäynnin automaation alusta, jonka avulla voit automatisoida tehtäviä ja prosesseja kaupassasi ja sovelluksissasi. Voit nyt automatisoida toistuvia Collabs-tehtäviä valmiiden Shopify Flow -mallien avulla. Lue lisää Shopify Flow -sovelluksesta.

Käytettävissä olevat mallit

Löydät Collabsin Shopify Flow -mallit seuraavista paikoista:

Seuraavat Shopify Flow -mallit ovat käytettävissä Collabs-sovelluksessa:

• Hyväksy hakija automaattisesti: Luo sääntö, jolla uudet hakijat hyväksytään automaattisesti heidän sosiaalisen median seuraajamääränsä perusteella. Määritä hakijat eri tasoille, tarjoa lahjoja ja lähetä tervetulosähköposteja.
  • Vie hyväksytyt hakijat Klaviyoon: Synkronoi vasta hyväksyttyjen hakijoiden sähköpostiosoitteet ja nimet Klaviyoon. Kaikki tämän jälkeen ohjelmaasi hyväksytyt sisällöntuottajat lisätään automaattisesti Klaviyossa olevaan listaan tai segmenttiin. Jos olet aiemmin hyväksynyt sisällöntuottajia Collabs-kumppanuusohjelmaasi, sinun on lisättävä heidät manuaalisesti Klaviyoon viemällä CSV-tiedosto Collabsista ja lataamalla se Klaviyoon.
  • Lahjaseuranta: Lähetä automaattinen sähköpostiviesti sisällöntuottajille, kun he lunastavat lahjan. Jos haluat mukauttaa Flow'n kautta luotua sähköpostiviestiä, voit muokata sitä Flow-työnkulun sisällä.
  • Onnittelut ensimmäisestä myynnistä: Lähetä automaattinen sähköposti-ilmoitus sisällöntuottajille, kun tuote myydään heidän kauttaan ensimmäisen kerran. Jos haluat mukauttaa Flow'n kautta luotua sähköpostiviestiä, voit muokata sitä Flow-työnkulun sisällä.

Usein kysyttyä

Kuinka paljon Shopify Flow integration for Collabs maksaa?

Flow on ilmainen Shopify-kauppiaille, joilla on Basic-, Shopify-, Advanced- tai Shopify Plus -tilaus.

Miten pääsen käyttämään Shopify Flow integration for Collabs -sovellusta?

Voit asentaa Shopify Flow'n Shopify App Storesta. Flow on ilmainen Shopify-kauppiaille, joilla on Basic-, Shopify-, Advanced- tai Shopify Plus -tilaus.

Toimiiko Shopify Flow integration for Collabs -sovellus Klaviyon kanssa?

Kyllä. Kun olet asentanut Shopify Flow'n, ota Collabs-sovelluksessa käyttöön Vie hyväksytyt hakijat Klaviyoon -malli siirtymällä kohtaan Asetukset > Integraatiot.

Miten Collabs x Flow -integraatio antaa minulle mahdollisuuden lähettää sähköpostia sisällöntuottajille Klaviyon kautta?

Kun olet asentanut Vie hyväksytyt hakijat Klaviyoon -mallin, kaikkien ohjelmaan hyväksymiesi sisällöntuottajien sähköpostitiedot synkronoidaan automaattisesti Klaviyossa olevaan listaan tai segmenttiin. Näin voit käsitellä sisällöntuottajia omana segmenttinään Klaviyossa, jotta voit lähettää heille erityisiä sähköpostikampanjoita, kuten täydentäviä tervetulopakkauksia ja kuukausittaisia brändipäivityksiä.

Miksi hakijan hyväksymisestä ilmoittava sähköposti on "Hyväksy hakija automaattisesti" -mallissa erilainen kuin sähköposti, joka lähetetään Collabsin Administa?

Kun hyväksyt sisällöntuottajan Shopify Collabsin Hakijat-välilehdellä, Collabs lähettää sisällöntuottajalle automaattisesti hyväksymissähköpostin. Jos tämä tehtävä on automatisoitu Hyväksy hakija automaattisesti -mallia käyttämällä, kaikkien vaiheiden, jotka yleensä tapahtuvat Collabissa, on tapahduttava Flow'ssa. Ilman tämän vaiheen sisällyttämistä työnkulkuun sisällöntuottaja ei saa sähköpostia. Sähköpostin erottaminen erilliseksi toiminnoksi Flow'ssa tekee siitä tehokkaamman, koska voit lähettää erilaisia hyväksymisestä ilmoittavia sähköposteja lisäehtojen perusteella ja käyttää muita Flow-integraatioita (kuten OpenAI:ta).

Vaikka brändisi voi muokata hyväksymisestä ilmoittavien sähköpostiviestien kopiota Collabsin Adminissa tai Hyväksy hakija automaattisesti -mallissa, monet brändit haluavat mieluummin lähettää lisää bränditietoja heidän sisällöntuottajiensa kumppaneille toivottaakseen heidät tervetulleiksi ohjelmiinsa. Voit lähettää sisällöntuottajille ensin mallisähköpostissa perustiedot, jotka koskevat heidän hyväksymistään ohjelmaan, ja sen jälkeen toisen viestin, jossa on lisätietoja.

Miten voin tehdä "Lahjaseuranta"- ja "Onnittelut ensimmäisestä myynnistä" -mallien sähköpostiviesteistä enemmän oman brändini mukaisia?

Jos haluat mukauttaa Flow'n kautta luotuja sähköposteja, voit poistaa sähköpostin lähettämisen lopetustoiminnon alkuperäisestä Lahjaseuranta- ja Onnittelut ensimmäisestä myynnistä -mallista ja korvata sen Klaviyon Luo kampanja -toiminnolla. Sinun täytyy luoda lähetettävä sähköpostiviesti Klaviyossa.

Mitä minun pitäisi sisällyttää sisällöntuottajille lähetettäviin tervetuliaisviesteihin?

Tee tuotteidesi myynnistä helppoa sisällöntuottajille. Sisällytä tervetuloviestiin seuraavat asiat:

• Brändisi tarina ja keskeiset tiedot, kuten perustajasi tarina tai tuotteesi pakkaus.
  • Esimerkkejä toimivasta sisällöstä muilta sisällöntuottajilta, joiden kanssa olet työskennellyt.
  • Ohjeet siitä, mikä on paras tapa tuotteidesi valokuvaamiseen
  • Tiedot sisällöntuottajien eduista
  • Kumppanuusohjelman odotukset ja ehdot
  • Bränditunnisteet tai hashtagit

Ja kaikki muu, mikä voisi auttaa sisällöntuottajia tekemään ensimmäisen kumppanuusmyyntinsä.

Miten voin lähettää Klaviyoa käyttäville sisällöntuottajille brändini mukaisen tervetuliaisviestin?

Vaikka brändisi voi muokata hyväksymisestä ilmoittavien sähköpostiviestien kopiota Collabsin Adminissa tai Hyväksy hakija automaattisesti -mallissa, monet brändit haluavat mieluummin lähettää lisää bränditietoja heidän sisällöntuottajiensa kumppaneille toivottaakseen heidät tervetulleiksi ohjelmiinsa. Voit lähettää sisällöntuottajille ensin mallisähköpostissa perustiedot, jotka koskevat heidän hyväksymistään ohjelmaan, ja sen jälkeen toisen viestin, jossa on lisätietoja.

Vie hyväksytyt hakijat Klaviyoon -mallin avulla voit lähettää automaattisesti hyväksyttyjen hakijoiden sähköpostitiedot Klaviyon segmenttiin, jotta voit lähettää sähköpostia Klaviyon kautta. Voit myös käyttää Klaviyon Luo kampanja -toimintoa. Sinun täytyy luoda lähetettävä sähköpostiviesti Klaviyossa ennen kuin työnkulku on aktiivinen.

Millä muilla tavoilla voin käyttää Flow'ta sähköpostin lähettämiseen sisällöntuottajille?

Kun olet lisännyt sisällöntuottajasi yhteystiedot Klayvion kaltaiseen viestintäsovellukseen Flow'n kautta, voit toteuttaa sisällöntuottajakohtaisia kampanjoita milloin haluat. Tutustu seuraaviin parhaisiin käytäntöihin:

1. Kohtele sisällöntuottajiasi kuin asiakkaita.

• Hyödynnä markkinointisisältöä, jota jo luot uusia lanseerauksia ja tulevia myyntejä varten, lähettämällä samankaltaisia sähköpostiviestejä sisällöntuottajille, jotta he tietävät, mitä brändillesi kuuluu. Voit käyttää uudelleen tuotteen lanseeraussähköpostin aineistoa ja muokata viestejäsi hieman antaaksesi sisällöntuottajillesi viikko ennen lanseerausta ensimakua siitä, mitä on tulossa. Voit samalla muistuttaa heitä, että he saavat provision jokaisesta heidän kauttaan tehdystä uuden tuotteesi myynnistä.
  2. Luo sisällöntuottajakohtaisia kampanjoita tai kuukausittaisia uutiskirjeitä.

• Luomalla sisällöntuottajakohtaisia kampanjoita, joissa jaat kulissientakaista sisältöä uudesta tuotteesta tai kampanjasta, kokoat yhteen muiden kumppaneiden parhaiten toimivia postauksia tai kerrot tulevista lomista, voit auttaa sisällöntuottajia luomaan sisältöä brändisi ympärille ja varmistat, että pysyt asiakkaiden mielissä.

Miten muuten voin käyttää Collabs x Flow -integraatiota?

Valmiiksi luomiemme mallien lisäksi voit määrittää mukautettuja työnkulkuja, joilla voit yhdistää Collabsin toiminnan muihin sovelluksiin käyttämällä käytettävissä olevia käynnistimiä ja toimintoja. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä:

1. Tee laatikon avaamisesta erityiskokemus.

• Määritä työnkulku, jonka avulla voit lisätä tunnisteita kaikkiin Collabsin kautta saatuihin tilauksiin tai kaikkiin lunastettaviin Collabs-lahjoihin ilmoittaaksesi jakelukeskuksellesi, että sen on käsiteltävä nämä tilaukset huolellisesti. Voit luoda tilauksen päivitystoimintoja, joilla voit lisätä lahjan oston yhteyteen, lisätä lahjapakkauksen tai lisätä henkilökohtaisen viestin paketin vastaanottajan ilahduttamiseksi. Voit tehdä niin lisäämällä Päivitä tilauksen kommentti -toiminnon joko Collabs-kohtaiseen Tilaus osoitettu -käynnistimeen (tilauksiin, jotka on saatu sisällöntoimittajan kautta) tai Lahja lunastettu -käynnistimeen (sisällöntoimittajan lahjaa varten).
  2. Ilmoita tiimillesi, mitä Collabs-yhteisössä tapahtuu.

• Määritä työnkulku, joka ilmoittaa tiimillesi Slackin kautta aina, kun uusi sisällöntoimittaja hakee hyväksyntää ohjelmaasi tai tekee myynnin. Voit myös pitää asiat järjestyksessä yhdistämällä Collabsin tiimisi projektinhallintaohjelmistoon, jotta pysyt ajan tasalla tiimisi tehtävistä. Voit määrittää tämän käyttämällä mitä tahansa Collabs-kohtaista käynnistintä ja Shopify Flow -liittimiä.