Liittimet

Flow tarjoaa liittimiä, joiden avulla voit käyttää esimerkiksi sellaisia ominaisuuksia kuin Lisää rivi laskentataulukkoon kolmannen osapuolen palveluista, kuten Google Sheetsistä.

Tässä osiossa

Yhdistäminen

Liittimien käytön aloittamiseksi sinun täytyy ensin yhdistää Flow palveluun, jota haluat käyttää. Esimerkiksi Lisää rivi laskentataulukkoon -toiminnon käyttämiseksi sinun täytyy ensin yhdistää Flow Google Sheets -tiliisi:

1. Hae Flow-editorista käynnistintä tai toimintoa, johon haluat yhdistää.
  2. Valitse käynnistin tai toiminto, jota haluat käyttää.
  3. Jos et ole aiemmin muodostanut yhteyttä sovellukseen, saat virheilmoituksen, jonka mukaan sovellusta ei ole asennettu. Klikkaa Asenna.
  4. Yhdistä tilisi Flow'hun toimimalla kehotteiden mukaan. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun ja myöntämään Flow'lle tilisi käyttöoikeus.
  5. Kun olet yhdistänyt sovelluksen onnistuneesti, näet sovelluksen liittimen tiedot. Voit sulkea tämän näytön.
  6. Palaa Flow-editoriin. Poista virheilmoitus päivittämällä sivu.

Yhteyden katkaiseminen

Saatat haluta katkaista sovelluksen yhteyden Flow'hun, jos sinun täytyy vaihtaa käyttäjä, jota Flow käyttää yhteyden muodostamiseen. Katkaise sovelluksen yhteys Flow'hun näin:

1. Hae Flow-editorista sovellusta, jonka yhteyden haluat katkaista.
  2. Valitse sovellus (älä käynnistintä tai toimintoa), jonka yhteyden haluat katkaista.
  3. Klikkaa ... -painiketta.
  4. Klikkaa Katkaise yhteys.