Lisää rivi laskentataulukkoon

Lisää rivi laskentataulukkoon -toiminto lisää yksittäisen tietorivin Google Sheets -laskentataulukkoon.

Yhteys

Sheets-toimintojen käytön aloittamiseksi sinun täytyy ensin yhdistää Flow Google Sheets -tiliisi.

Kentät

Lisää rivi laskentataulukkoon -toiminto sisältää seuraavat kentät.

Lisää rivi laskentataulukkoon -toiminnossa käytetyt kentät.
Kenttä Kuvaus
Laskentataulukon URL-osoite Pakollinen. Syötä selaimessa näkyvä laskentataulukon URL-osoite.
Välilehden nimi Pakollinen. Syötä nykyinen välilehden nimi laskentataulukkoon.
Rivin sisältö (pilkuilla erotettu) Pakollinen. Syötä pilkuilla erotettu kenttien luettelo. Jokainen pilkku tarkoittaa uutta saraketta.

Käynnistimet

Lisää rivi laskentataulukkoon -toimintoa voi käyttää minkä tahansa käynnistimen kanssa.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka peruuttaa tilauksen, kun riskitaso on korkea

Tässä esimerkkityönkulussa tilaus peruutetaan, kun sen riskitaso on korkea.

API-viite

Flow pyytää Google Sheets API:tä lisäämään rivin laskentataulukkoon. Saat lisätietoja Google Sheets API:stä.

Usein kysyttyä

Flow'n tiedot kattavat useita sarakkeita. Miksi tämä tapahtuu?

Sheets käyttää sarakkeiden erottamiseen pilkkuja. Jos Flow'n tietoihin saattaa sisältyä pilkku, tiedot jaetaan useisiin sarakkeisiin. Voit välttää tämän poistamalla pilkut liquid-suodattimella. Käytä esimerkiksi suodatinta {{ order.note | replace:",", " " }} korvataksesi pilkut välilyönnillä.

Flow'n tiedot alkavat väärästä sarakkeesta.

Jos laskentataulukossa on tyhjiä arvoja viimeisen rivin muutamassa ensimmäisessä sarakkeessa, Sheets lisää seuraavan sarakkeen aloittaen ensimmäisestä sarakkeesta, jossa on sisältöä (asiakirjoja). Voit korjata tämän virheen vain korjaamalla laskentataulukon ja välttämällä tyhjien arvojen syöttämistä siihen.

Haluan lisätä tilauksen jokaiselle rivikohdalle rivin.

Flow'n Kullekin-toiminnolla voit tehdä silmukan kunkin rivikohdan läpi ja pyytää Lisää rivi laskentataulukkoon -toimintoa kullekin rivikohdalle.

Saan 403-virheilmoituksen, kun yritän lisätä rivin laskentataulukkoon. Mitä se tarkoittaa?

Yleensä tämä tarkoittaa, että laskentataulukko ei ole sen käyttäjän käytettävissä, joka yhdisti Google Sheetsin Flow'hun.

Saan 429- tai 500-virheilmoituksen, kun yritän lisätä rivin laskentataulukkoon. Mitä se tarkoittaa?

Yleensä tämä tarkoittaa, että laskentataulukossa on ongelmia uusien rivien lisäämisessä. Näin voi käydä, kun Google API vastaanottaa liian monta pyyntöä tai laskentataulukossa on liian monta kenttää tai riviä.