Työnkulkujen manuaalinen suorittaminen Shopify Flow'ssa

Työnkulut voidaan suorittaa Shopify Administa manuaalisesti yksittäisille tilauksille, tilausluonnoksille, asiakkaille tai tuotteille. Voit myös suorittaa työnkulun samanaikaisesti useille tilauksille, tilausluonnoksille, asiakkaille tai tuotteille joukkotoimintoa käyttämällä. Työnkulun manuaalinen käyttö mahdollistaa työnkulun käyttämisen, vaikka sen käynnistävä tapahtuma olisi jo tapahtunut.

Huomioitavaa työnkulun suorittamisessa manuaalisesti

Ennen kuin suoritat työnkulun Shopify Administa, tarkista seuraavat seikat:

• Ei-aktiivisia työnkulkuja ei voida suorittaa manuaalisesti. Työnkulku on aktivoitava, jotta se voidaan suorittaa Shopify Adminissa. Jos työnkulku, jonka haluat suorittaa, ei ole aktiivinen, siirry työnkulkuun ja klikkaa Ota käyttöön.
  • Shopify Flow -sovellus on asennettava kauppaan, jotta työnkulut voidaan suorittaa manuaalisesti.
  • Jotta työnkulku voidaan suorittaa tilauksessa, tilausluonnoksessa, asiakkaassa tai tuotteessa, työnkulussa on oltava sitä vastaava käynnistin:

• Jos haluat suorittaa työnkulun tilauksessa manuaalisesti, työnkulun on käytettävä joko Tilaus luotu-, Tilaus poistettu- tai Tilaus maksettu -käynnistintä.
    • Jos haluat suorittaa työnkulun tilausluonnoksessa manuaalisesti, työnkulun on käytettävä joko Tilausluonnos luotu- tai Tilausluonnos poistettu -käynnistintä.
    • Jos haluat suorittaa asiakkaan työnkulun manuaalisesti, työnkulun on käytettävä joko Asiakas luotu-, Asiakas poistettu-, Asiakas otettu käyttöön- tai Asiakas poistettu käytöstä -käynnistintä.
    • Jos haluat suorittaa tuotteen työnkulun manuaalisesti, työnkulun on käytettävä Tuote luotu -käynnistintä.
  • Joukkotoiminto ei tue kaikkien resurssien käyttöä kaupassa.

• Oletusarvoisesti resurssiluetteloissa näkyy enintään 50 tulosta. Sivun URL-osoitteeseen voidaan tarvittaessa liittää &limit=250, jos haluat näyttää enintään 250 tulosta, jotka voidaan lähettää Flow'hun.

Saat lisätietoja työnkulun suorittamisesta manuaalisesti katsomalla Youtubesta videon Työnkulun suorittaminen Shopify Administa.

Työnkulun suorittaminen Shopify Administa

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset, Tilausluonnokset, Tuotteet tai Asiakkaat.
  2. Klikkaa tilausta, tilausluonnosta, asiakasta tai tuotetta, jossa haluat suorittaa työnkulun.
  3. Klikkaa tilaus-, tilausluonnos-, asiakas- tai tuotesivulla Lisää toimintoja.
  4. Klikkaa Suorita Flow-automaatio.
  5. Valitse suoritettava työnkulku uudessa välilehdessä.
  6. Klikkaa Suorita työnkulku.
  7. Valinnainen: Klikkaa Näytä tulokset Flow'ssa tarkistaaksesi työnkulun tulokset Toiminta-sivulla.

Työnkulun suorittaminen joukkotoimintoa käyttämällä

Työnkulkuja voidaan suorittaa manuaalisesti enintään 50 tilaukselle, tilausluonnokselle, asiakkaalle tai tuotteelle. Kaiken, mihin työnkulku vaikuttaa, on sijaittava samalla sivulla Shopify Adminissa. Jos tilaukset, tilausluonnokset, asiakkaat tai tuotteet, joihin haluat työnkulun vaikuttavan, eivät ole samalla sivulla, suodata tuloksia.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset, Tilausluonnokset, Tuotteet tai Asiakkaat.
  2. Valitse tilaukset, tilausluonnokset, tuotteet tai asiakkaat, joille työnkulku suoritetaan.
  3. Klikkaa ....
  4. Klikkaa Suorita Flow-automaatio.
  5. Valitse suoritettava työnkulku uudessa välilehdessä.
  6. Klikkaa Suorita työnkulku.
  7. Valinnainen: Klikkaa Näytä tulokset Flow'ssa tarkistaaksesi työnkulun tulokset Toiminta-sivulla.