Työnkulkujen manuaalinen suorittaminen Shopify Flow'ssa

Työnkulut voidaan suorittaa Shopify Administa manuaalisesti yksittäisille tilauksille, tilausluonnoksille, asiakkaille tai tuotteille. Voit myös suorittaa työnkulun samanaikaisesti useille tilauksille, tilausluonnoksille, asiakkaille tai tuotteille joukkotoimintoa käyttämällä. Työnkulun manuaalinen käyttö mahdollistaa työnkulun käyttämisen, vaikka sen käynnistävä tapahtuma olisi jo tapahtunut.

Huomioitavaa työnkulun suorittamisessa manuaalisesti

Ennen kuin suoritat työnkulun Shopify Administa, tarkista seuraavat seikat:

• Ei-aktiivisia työnkulkuja ei voida suorittaa manuaalisesti. Työnkulku on aktivoitava, jotta se voidaan suorittaa Shopify Adminissa. Jos työnkulku, jonka haluat suorittaa, ei ole aktiivinen, siirry työnkulkuun ja klikkaa Ota käyttöön.
  • Jotta työnkulku voidaan suorittaa tilauksessa, tilausluonnoksessa, asiakkaassa tai tuotteessa, työnkulussa on oltava sitä vastaava käynnistin. Jos esimerkiksi haluat suorittaa työnkulun tilauksissa, käytä Tilaus luotu -käynnistintä.
  • Shopify Flow -sovellus on oltava asennettuna kauppaasi, jotta työnkulut voidaan suorittaa manuaalisesti. Työnkulkuja ei voida suorittaa manuaalisesti organisaatiotasolla.

Saat lisätietoja työnkulun suorittamisesta manuaalisesti katsomalla Youtubesta videon Työnkulun suorittaminen Shopify Administa.

Työnkulun suorittaminen Shopify Administa

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset, Tilausluonnokset, Tuotteet tai Asiakkaat.
  2. Klikkaa tilausta, tilausluonnosta, asiakasta tai tuotetta, jossa haluat suorittaa työnkulun.
  3. Klikkaa tilaus-, tilausluonnos-, asiakas- tai tuotesivulla Lisää toimintoja.
  4. Klikkaa Suorita Flow-automaatio.
  5. Valitse suoritettava työnkulku uudessa välilehdessä.
  6. Klikkaa Suorita työnkulku.
  7. Valinnainen: Klikkaa Näytä tulokset Flow'ssa tarkistaaksesi työnkulun tulokset Toiminta-sivulla.

Työnkulun suorittaminen joukkotoimintoa käyttämällä

Työnkulkuja voidaan suorittaa manuaalisesti enintään 50 tilaukselle, tilausluonnokselle, asiakkaalle tai tuotteelle. Kaiken, mihin työnkulku vaikuttaa, on sijaittava samalla sivulla Shopify Adminissa. Jos tilaukset, tilausluonnokset, asiakkaat tai tuotteet, joihin haluat työnkulun vaikuttavan, eivät ole samalla sivulla, suodata tuloksia.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset, Tilausluonnokset, Tuotteet tai Asiakkaat.
  2. Valitse tilaukset, tilausluonnokset, tuotteet tai asiakkaat, joille työnkulku suoritetaan.
  3. Klikkaa Lisää toimintoja.
  4. Klikkaa Suorita Flow-automaatio.
  5. Valitse suoritettava työnkulku uudessa välilehdessä.
  6. Klikkaa Suorita työnkulku.
  7. Valinnainen: Klikkaa Näytä tulokset Flow'ssa tarkistaaksesi työnkulun tulokset Toiminta-sivulla.