Manuel kørsel af workflows i Shopify Flow

Workflows kan køres manuelt fra Shopify-administratoren for individuelle ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter. Du kan også køre et workflow på flere ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter på samme tid ved hjælp af en massehandling. Hvis du kører et workflow manuelt, kan det også bruges, selvom den hændelse, der udløste workflowet, allerede er sket.

Overvejelser i forbindelse med manuel kørsel af et workflow

Gennemgå følgende overvejelser, før du kører et workflow fra Shopify-administratoren:

• Du kan ikke køre inaktive workflows manuelt. Hvis du vil køre et workflow i Shopify-administratoren, skal du aktivere workflowet. Hvis det workflow, du vil køre, er inaktivt, skal du gå til workflowet og klikke på Slå til.
  • Shopify Flow-appen skal installeres i butikken for at kunne køre workflows manuelt.
  • Hvis du vil køre et workflow for en ordre, en ordrekladde, en kunde eller et produkt, skal workflowet have en matchende udløser:

• Hvis du vil køre et workflow for en ordre manuelt, skal workflowet bruge udløseren Ordre oprettet, Ordre slettet eller Ordre betalt.
    • Hvis du vil køre et workflow for en ordrekladde manuelt, skal workflowet bruge udløseren Ordrekladde oprettet eller Ordrekladde slettet.
    • Hvis du vil køre et workflow for en kunde manuelt, skal workflowet bruge udløseren Kunde oprettet, Kunde slettet, Kunde aktiveret eller Kunde deaktiveret.
    • Hvis du vil køre et workflow for et produkt manuelt, skal workflowet bruge udløseren Produkt oprettet.
  • Massehandlingen understøtter ikke kørsel for alle ressourcer i en butik.

• Ressourcelisterne viser som standard op til 50 resultater. Du kan vælge at føje &limit=250 til sidens webadresse for at få vist op til 250 resultater, som derefter kan sendes til Flow.

Få mere at vide om, hvordan du kan køre et workflow manuelt, under How to run a Flow from the Shopify admin-videoen på YouTube.

Kør et workflow fra Shopify-administratoren

1. Gå til Ordrer, Ordrekladder, Produkter eller Kunder i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, den ordrekladde, den kunde eller det produkt, du vil køre et workflow for.
  3. Klik på Flere handlinger på siden med ordren, ordrekladden, kunden eller produktet.
  4. Klik på Kør Flow-automatisering.
  5. Vælg det workflow, du vil køre, i den nye fane, der åbnes.
  6. Klik på Kør workflow.
  7. Valgfrit: Klik på Se resultater i Flow for at gennemgå resultaterne af workflowet på siden Aktivitet.

Kør et workflow ved hjælp af en massehandling

Du kan køre manuelle workflows for op til 50 ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter. Alt, der påvirkes af workflowet, skal være til stede på samme side i Shopify-administratoren. Hvis de ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter, du vil påvirke, ikke er til stede på samme side, skal du filtrere dine resultater.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer, Ordrekladder, Produkter eller Kunder i din Shopify-administrator.
  2. Vælg de ordrer, ordre kladder, produkter eller kunder, der skal køres et workflow for.
  3. Klik på knappen ....
  4. Klik på Kør Flow-automatisering.
  5. Vælg det workflow, du vil køre, i den nye fane, der åbnes.
  6. Klik på Kør workflow.
  7. Valgfrit: Klik på Se resultater i Flow for at gennemgå resultaterne af workflowet på siden Aktivitet.