Manuel kørsel af workflows i Shopify Flow

Workflows kan køres manuelt fra Shopify-administratoren for individuelle ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter. Du kan også køre et workflow på flere ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter på samme tid ved hjælp af en massehandling. Hvis du kører et workflow manuelt, kan det også bruges, selvom den hændelse, der udløste workflowet, allerede er sket.

Overvejelser i forbindelse med manuel kørsel af et workflow

Gennemgå følgende overvejelser, før du kører et workflow fra Shopify-administratoren:

• Du kan ikke køre inaktive workflows manuelt. Hvis du vil køre et workflow i Shopify-administratoren, skal du aktivere workflowet. Hvis det workflow, du vil køre, er inaktivt, skal du gå til workflowet og klikke på Slå til.
  • Hvis du vil køre et workflow for en ordre, en ordrekladde, en kunde eller et produkt, skal workflowet have en matchende udløser. Hvis du f.eks. vil køre et workflow for ordrer, skal du bruge udløseren Ordren blev oprettet.
  • Shopify Flow-appen skal være installeret i butikken i forbindelse med manuel kørsel af workflows. Du kan ikke køre manuelle workflows på organisationsniveau.

Få mere at vide om, hvordan du kan køre et workflow manuelt, under How to run a Flow from the Shopify admin-videoen på YouTube.

Kør et workflow fra Shopify-administratoren

1. Gå til Ordrer, Ordrekladder, Produkter eller Kunder i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, den ordrekladde, den kunde eller det produkt, du vil køre et workflow for.
  3. Klik på Flere handlinger på siden med ordren, ordrekladden, kunden eller produktet.
  4. Klik på Kør Flow-automatisering.
  5. Vælg det workflow, du vil køre, i den nye fane, der åbnes.
  6. Klik på Kør workflow.
  7. Valgfrit: Klik på Se resultater i Flow for at gennemgå resultaterne af workflowet på siden Aktivitet.

Kør et workflow ved hjælp af en massehandling

Du kan køre manuelle workflows for op til 50 ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter. Alt, der påvirkes af workflowet, skal være til stede på samme side i Shopify-administratoren. Hvis de ordrer, ordrekladder, kunder eller produkter, du vil påvirke, ikke er til stede på samme side, skal du filtrere dine resultater.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer, Ordrekladder, Produkter eller Kunder i din Shopify-administrator.
  2. Vælg de ordrer, ordre kladder, produkter eller kunder, der skal køres et workflow for.
  3. Klik på Flere handlinger.
  4. Klik på Kør Flow-automatisering.
  5. Vælg det workflow, du vil køre, i den nye fane, der åbnes.
  6. Klik på Kør workflow.
  7. Valgfrit: Klik på Se resultater i Flow for at gennemgå resultaterne af workflowet på siden Aktivitet.