Työnkulkuajojen yrittäminen uudelleen Shopify Flow'ssa

Manuaalinen uudelleenyritys voi auttaa työnkulun vianmäärityksessä ja aiempien Shopify Flow -työnkulkujen ongelmien korjaamisessa. Yksittäistä ajoa tai samasta työnkulusta peräisin ollutta ajoa voidaan yrittää uudelleen sen jälkeen, kun alkuperäiseen ajoon vaikuttavat ongelmat on ratkaistu.

Huomioitavaa ajon yrittämisessä uudelleen

• Työnkulun suoritus ei saa olla käynnissä tai odottaa (odota, kunnes ajo on onnistunut tai sen virheet ovat löytyneet).
  • Jotta voit yrittää ajo uudelleen, siihen liittyvän työnkulun on oltava aktiivinen. Voit tehdä tämän siirtymällä työnkulun yhteenvetosivulle ja klikkaamalla Ota käyttöön.
  • Työnkulun käynnistimen on vastattava alkuperäisen ajon käyttämää käynnistintä. Uudelleenyritys ei ole mahdollinen sen jälkeen, kun käynnistintä on muutettu, eikä se enää vastaa alkuperäistä ajoa.
  • Manuaalinen uudelleenyritys käyttää samoja käynnistintietoja kuin alkuperäinen ajo (Esimerkiksi: työnkulun käynnistäneen resurssin tunnus).
  • Manuaalinen uudelleenyritys noutaa viimeisimmät tiedot Hae tietoja -toiminnoista ja käyttää ajan tasalla olevia tietoja ehdoissa ja toimissa.

Uudelleensuorittamisen yrittäminen Suoritustiedot-sivulta

1. Näytä suoritustiedot klikkaamalla työnkulun virheilmoituksessa olevaa linkkiä tai siirtymällä suoritukseen Flow-sovelluksessa.
  2. Tee suorituksen ja työnkulun vianmääritys. Tunnista, mitkä vaiheet eivät toimineet odotetulla tavalla, ja tarkista niiden määritys kokoonpanoeditorista. Varmista, että suorituksen käyttämissä järjestelmänvalvojan resursseissa on odotetut määritteet. Lue lisää Flow'n virheiden vianmäärityksestä.
  3. Korjaa työnkulussa ja resursseissa havaitut ongelmat.
  4. Palaa Suoritustiedot-sivulle ja valitse Yritä ajoa uudelleen ja noudata ohjeita.
  5. Kun ajoa on yritetty uudelleen, suoritustietosivun yläosassa näkyy banneri, jossa on linkki uudelleenyritysten näyttämistä varten.

Ajojen uudelleenyrittäminen Työnkulun yhteenveto -sivulta

1. Siirry työnkulun yhteenvetosivulle valitsemalla työnkulku Flow-sovelluksen työnkulkuluettelosta.
  2. Tarkastele ajojen tietoja selvittääksesi, mikä meni pieleen tai minkä seurauksena tapahtui odottamaton tulos. Vahvista, että kaikissa uudelleen yritettävissä ajoissa on sama ongelma.
  3. Tee suorituksen ja työnkulun vianmääritys. Tunnista, mitkä vaiheet eivät toimineet odotetulla tavalla, ja tarkista niiden määritys kokoonpanoeditorista. Varmista, että suorituksen käyttämissä järjestelmänvalvojan resursseissa on odotetut määritteet. Lue lisää Flow'n virheiden vianmäärityksestä.
  4. Korjaa työnkulussa ja resursseissa havaitut ongelmat.
  5. Valitse työnkulun yhteenvedosta kaikki suoritukset, joihin ongelma vaikuttaa ja joita yritetään uudelleen manuaalisesti. Valitse sen jälkeen toimintovalikosta Yritä ajoa uudelleen ja noudata ohjeita.
  6. Tarkastele uusia ajoja päivittämällä sivu, josta löydät viimeisimpien ajojen luettelon. Jos haluat tarkastella tiettyyn ajoon liittyviä uudelleenyrityksiä, klikkaa uudelleenyritysten sarakkeessa olevaa Näytä-kuvaketta.

Uudelleenyritysten tilan tarkasteleminen

Äskettäiset ajot- ja Työnkulun yhteenveto -sivut

Uudelleenyritykset-sarake ilmaisee kuvakkeella, onko ajoa yritetty uudelleen. Kuvakkeen napauttaminen suodattaa ajoluetteloa niin, että alkuperäinen ajo ja uudelleenyritykset tulevat näkyviin.

Käynnistäjä-sarake ilmaisee, onko ajon käynnistänyt käynnistintapahtuma, manuaalinen suoritus vai manuaalinen uudelleenyritys.

Suoritustiedot-sivu

Suoritustiedot-sivulla näytetään banneri, joka sisältää linkin, jonka avulla voit tarkastella alkuperäistä suoritusta ja suoritusluettelon uudelleensuorituksia.