Suojatut tiedot Shopify Flow ‑alustalla

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdisteltyinä henkilön tunnistamiseen. Jos käytät Shopify Flow ‑alustalla toisen sovelluksen luomia käynnistimiä ja toimintoja, kyseinen sovellus saa pääsyn tietoihin, jotka koskevat kauppaasi, asiakkaitasi, saamiasi tilauksia tai muita liiketoimintatietoja valitsemiesi muuttujien perusteella.

Henkilötietojen tyypit Shopify Flow ‑alustalla

Seuraavat henkilötiedot ovat saatavilla Shopify Flow ‑alustalla käytettävistä käynnistimistä ja toiminnoista riippuen:

• Asiakkaan henkilötiedot mukaan lukien yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite. Sovellukset, jotka käsittelevät tilauksia, jakelua tai lähetyksiä, tarvitsevat pääsyn myös sijaintitietoihin (kuten IP-osoitteen ja maantieteellisen sijainnin) sekä käyttäjäagentin tietoihin (kuten selain- ja käyttöjärjestelmätiedot).
  • Shopify-kaupan omistajan henkilötiedot mukaan lukien kaikki kaupan omistajan yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kaikkien sijaintien osoitteet.
  • Henkilöstön henkilötiedot, mukaan lukien kaikki henkilöstön yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Henkilötietojen tunnistaminen Shopify Flow ‑alustalla

Kun laadit ehtoa tai toimintoa, henkilötietoja sisältävien muuttujien nimen vierellä näkyy kilpikuvake, jossa on lukko. Klikkaa kuvaketta, jos haluat lukea lisää suojatuista tiedoista Shopify Flow ‑alustalla.

Henkilötietojen käsitteleminen Shopify Flow ‑alustalla

Seuraavassa on muutamia suosituksia, jotka kannattaa ottaa huomioon henkilötietoja käyttävien työnkulkujen laatimisessa:

• Noudata aina arkaluonteisten tietojen käsittelyä koskevia parhaita käytäntöjä ja varmista, että noudatat kaikkia sovellettavia määräyksiä tai käytäntöjä.
  • Sisällytä vain aivan välttämättömät muuttujat, kun käytät toisista sovelluksista ja palveluista peräisin olevia toimintoja.
  • Kun lähetät (sekä sisäisiä että asiakkaille suunnattuja) sähköposteja ja ilmoituksia, varmista, että lähettämäsi tiedot koskevat vastaanottajaa.